Επισκέπτης
Επειδή δεν κράτησε κι άλλοε γιατι την λες καργιολα τοτε ?
Επειδή δεν κράτησε κι άλλοε γιατι την λες καργιολα τοτε ?
τυπε ο δωρακιας ειναι υποκατηγορια του αγαπουλη
που βλεπεις στον δρομο κατι τυπους που κουβαλαν τεραστια αρκουδια και καρδιες δικε μου
ποτέ δεν κάνω δώρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν την αναγνωρίζω ώς γιορτή.
Παίδες για να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι κανένα παιδάκι ούτε κανας αγαπούλης που κάνει μαλακίες, δυστυχώς όλοι μας την πατάμε με τις γκόμενες.Αυτοί που δεν την πατάνε ποτέ είναι αυτοί που γαμούν μόνο πουτάνες(θεμιτή επιλογή)
Αυτο το λες σε καποιον που εχει φαει τα μπουρδελα και τα στριπτηζαδικα με το κουταλι .....
Σε αυτο κυριολεκτω χωρις υπερβολες...... Υπηρξε περιοδος οπου μονο εκει γυρνουσα .....
Ειχα ευκαιριες για σχεση και η μια και καλυτερη μου βρωμουσε, καθως ηθελα την ελευθερια που λετε.....
Φαε ελευθερια τωρα μαλακα αχαχουχα....
Μια μαλακια και μιση ειναι ολα για να μην σου πω οτι η μαλακια ειναι απειρως καλυτερη στην τελικη.....
Τα εχω δει και τα εχω δοκιμασει προ πολλου, ολα αυτα και το χειροτερο ηταν.....
..... οτι τα ειχα εξιδανικευσει κιολας !!!!!!
Δεν ειναι η καλυτερη λυση..... σιγουρα
Απλωs ...ειναι η παραλληλη
ετσι τυπεΚαι πια ειναι η καλυτερη........?
χαχαχα
Να επενδυσεις 200-400 χιλιαρικα σε σπιτια-αυτοκινητα κλπ για να σε θελουν οι ωραιες και για να γαμας καμια ωραια κγομενα!
χαχαχα
Και 10 δις ευρω να ειχα ουτε ενα ευρω δε θα εδινα σε καμια πατσαβουρα φιλαργυρη κρυφοπουτανα που θα το επαιζε ερωτευμενη επειδη
μυριστηκε φραγκα!
Ουτε χρημα αλλα ουτε και τον χρονο σου δεν αξιζουν.
Και μην αρχισετε παλι τις μαλακιες του τυπου οτι δεν ειναι ολες ετσι γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Σχεσεις κλπ ειναι για = κοροιδα,πιτσιρικια,μαλακες,μιζερα ατομα.
ετσι τυπε
Και πια ειναι η καλυτερη........?
χαχαχα
Να επενδυσεις 200-400 χιλιαρικα σε σπιτια-αυτοκινητα κλπ για να σε θελουν οι ωραιες και για να γαμας καμια ωραια κγομενα!
χαχαχα
Και 10 δις ευρω να ειχα ουτε ενα ευρω δε θα εδινα σε καμια πατσαβουρα φιλαργυρη κρυφοπουτανα που θα το επαιζε ερωτευμενη επειδη
μυριστηκε φραγκα!
Ουτε χρημα αλλα ουτε και τον χρονο σου δεν αξιζουν.
Και μην αρχισετε παλι τις μαλακιες του τυπου οτι δεν ειναι ολες ετσι γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Σχεσεις κλπ ειναι για = κοροιδα,πιτσιρικια,μαλακες,μιζερα ατομα.
Ρε φίλε δίκιο έχεις εν μέρει δίκιο με αυτά που γράφεις. Αλλά αυτή τη νοοτροπία την έχουν κυρίως γυναίκες που είναι μοντέλα (ή νομίζουν ότι είναι μοντέλα τρομάρα τους).
Το πρόβλημα είναι ότι η μέση ελληνίδα νομίζει ότι της αξίζει τουλάχιστον ένας Paros Kasidokostas ενώ ο μέσος έλληνας ότι δικαιούται να του κάτσει αντίστοιχα μια Paris Hliton.
Ναι ..... και ύστερα ήθραν οι μέλισσες .....
Για αυτό οι σχέσεις πάνε όπως πάνε, οι περισσότεροι/ες έχουν τρελλές απαιτήσεις.
Γράφεις ότι οι σχέσεις είναι για = κοροιδα,πιτσιρικια,μαλακες,μιζερα ατομα.
Και σε ρωτάω: κάποιος που είναι μια ολόκληρη ζωή μόνος του δεν είναι μίζερος δλδ;
Bot ειναι ρε τι του απαντας?
δεν το ηξερες? Και καλα user αλλα ειναι bot
κανει monitoring για κλωνους και που και που τον βαζει
ο αντισθενης να γραφει αυτα που ειναι προγραμματισμενο!
Kλώνοι, bot, monitoring .....
Χαχα! Τι γίνεται εδώ μέσα ρε;
Nαι ρε μαν!!! ΕΙναι μποτ! Αφου ολο τα ιδια γραφει
αμα τον παρακολουθησεις. Και μια στο τοσο.
Τι μαθαίνει κανείς στο site .....
SUMBOLOSEIRA
IF SUMBOLOSEIRA = " Hebrew.txt "
SIGNAL() ;
ELSE
SLEEP();