satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.157
- Πόντοι
- 5.956
1.80 με στιλ μοντέλου προδιαγραφών.απο τις λιγες
1.80 με στιλ μοντέλου προδιαγραφών.απο τις λιγες
Τρομερό.ενα τελευταιο απο super mina αφου ετσι και αλλιως ουτε στον ενα απ το ντουετο αρεσουν
![]()
γκαβλαενα τελευταιο απο super mina αφου ετσι και αλλιως ουτε στον ενα απ το ντουετο αρεσουν
![]()
Υπέροχη.γκαβλα
Καλός.το χερι υποτιθεται πως θα τη χουφτωνε τον κολο μα επεσα εξω οπωσ και στο προσωπο![]()
Εσύ τα χρησιμοποιείς πολύ δυνατά.τι καλος ρε αυτο ηταν αστειο δεν το καταλαβες εδω γελας με ιμοτζι δεν τα χρησιμοποιεις ε?
Το είδα.Και εγώ χρησιμοποιώ e mogi....το μηνυμα το ειδες?
Aς το κλείσει ο admin.Aυτός έχει τον τελικό λόγο.Επιτελους, κλειστε αυτην την γελοιοτητα. Αν δε το κλεισετε, θα της το στειλω και θα κλεισει θελετε δε θελετε
Εντάξει είναι σεβαστό να μην αρέσει σε κάποιο το θέμα αυτό.Εμένα ό,τι δε μου αρέσει δεν μπαίνω καν να το δω.επειδη ειδα τα υπολοιπα ποσταρισματα σου μια χαρά αλλα καθε 5 6 μπαινεις εδω γιατι? εχεις φαγουρα να δεις ξανα και ξανα την ωδη στην μινα παταει κανας αλλος το πληκτρολογιο σου αν δεν σ αρεσει πολυ απλα δεν κανεις κλικ στο νημα του σατο και του τομυνοκερ
Ναι.Με λίγο διαφορετικά λόγια.το ιδιο πραμα λεμε ρε
Για να το λες.Δεν το έχω μετρήσει.μετρα τα ποστ του μετα απο 5 -6 παλι κλικ στο μινα θα κανει