lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Ωραίος τύπε, την πήρες φρέσκια. ;)
Αγαπούλης είναι,απλά απογοητευμένος.
Ρε πανύβλακα, αγαμητε που σε όλη σου τη ζωη σου λειπουν 49 ευρω για να τα κανεις 50. Ξερεις τι ήταν 150 ευρω πριν μια 10ετια; Που να ξερεις πανηλήθιε, που προφανως δεν εχεις πιασει ποτε 50αρι στο χέρι σου.... Τα 150 ηταν αρκετα μεγαλο ποσο για καποια που τοτε δεν την ηξερε κανεις. (Νικόλ- για τους παλιους) Δεν την βρήκα απο εφημεριδες και αγγελίες πανυβλακα, αλλα έγινε απο πάσα. Ακομα και τωρα ξερεις ποσες εκολαπτόμενες σταρλετιτσες ψωνίζονται με λιγοτερο απο 150 ευρω για 2-3 ωρες; Που να ξερεις εσυ..... πανυβλακα. εεεε πανυβλακα..... πεταχτηκες σαν ψωλη να κανεις τον καμποσο και τον γνωστη.....
Καλημερα. Εγω τι αλλο ειπα απο τους αλλους και με ξεσκισατε? Και δεν θα σχολιαζα για δαυτην αν δεν μου ειχατε επιτεθη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Οσο για τη καινουργια φωτο που κατεβασαστε αν αυτη ειναι Μινα να μου τρυπησετε τη μυτη. Οσοι την εχουν παρει και τη ξερουν γυμνη θα καταλαβουν οτι δεν ειναι αυτη. Κατεβαστε και καμμια αλλη να σχολιασουμε. Δε βαρεθηκατε με αυτη? Αντε γεια
Καλημερα. Εγω τι αλλο ειπα απο τους αλλους και με ξεσκισατε? Και δεν θα σχολιαζα για δαυτην αν δεν μου ειχατε επιτεθη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Οσο για τη καινουργια φωτο που κατεβασαστε αν αυτη ειναι Μινα να μου τρυπησετε τη μυτη. Οσοι την εχουν παρει και τη ξερουν γυμνη θα καταλαβουν οτι δεν ειναι αυτη. Κατεβαστε και καμμια αλλη να σχολιασουμε. Δε βαρεθηκατε με αυτη? Αντε γεια
Παλι παρανοηση. Οταν ειπα κατεβαστε καμμια αλλη δεν εννοουσα τη Μινα αλλα αλλη πουτανα.