Νέα

Μίνα Ιορδανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panic2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ οχι, δεν με χαρακτηρισες, αλλα δες τους αλλους. Μεχρι και υβριστικοι ειναι

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οχι εγω, μερικοι απο εσας εχετε ξεφυγει ΤΕΛΕΙΩΣ. House of fun... Ποτε μου τα ειπε αυτα ? Πριν δυο χρονια που την ειδα τελευταια φορα ? Να εκφραστω τωρα ?? 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε φίλε για να μην βγάλεις και τρελούς.
Πόσταρε κάποιος,που αυτή είναι η δουλειά εδώ μέσα,κάποιες φωτό της βίζιτας.
Μπαίνεις στο καπάκι με λογαριασμό που έφτιαξες λίγο πριν(βγάζει μάτι πως ο λογαριασμός είναι "κομάντο","ειδικών αποστολών")και αρχίζεις.Ροφός,από πότε είναι οι φωτό?ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ,,για αρρώστιες που άκουσες,διάβασες,για κάννες,για καταδίκες,για χορηγούς,για από που κλάνει το μπαρμπούνι.
Φυσικό ήταν να αντιμετωπιστείς με καχυποψία.Τα 40+ μυνήματά σου ήταν όλα γι αυτή.
Πως ήθελες να σου φερθούν τα άλλα μέλη?Η καζούρα ήταν το λιγότερο.
Το θέμα σου δεν είμαστε εμείς αλλά ότι έχεις "θέμα" έχεις δικέ μου.Κι αν δεν έχεις ξεκαθαρήσει ζητήματα προσωπικότητας,κοινωνικής-δημόσιας συμπεριφοράς στα 60 σου δεν είναι "στραβός ο γυαλός".
Για πάρτο αλλιώς κι εδώ ειμαστε να τα ξανα λέμε.Χωρίς καμία εμπάθεια.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
τον εχετε προγκιξει τον ανθρωπα τον εβλεπω απο τα νευρα του να ποσταρει στις γυμνες φωτο απο τις γυναικες μας  αποκαλυπτικη απο ρομαντικο διημερο στα λουτρα αιδηψου και να ξαναλογκαρετε σε κανα χρονο  :grin:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Παλια ναι. Και εγω. Τα τελευταια 2 χρονια δεν ξερω. Υπαρχει η βρωμα οτι την εχει σπιτωσει καποιος και βεβαια προσεχει μη χασει το κελεπουρι. Επεισης η κακιστη δημοσιοτητα και με παμπαλαιες φωτο αποτρεπει πολλους και δικαια. Τι θα γινει οταν τελειωσει το σπιτωμα θα το δειξει η "νεκροψια".  :2funny:
[/quot

ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ
φευγεις και ολο εδω εισαι
ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΗ

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
χχαχαχα ετσι μου ρχεται να τη παρω να της πω το γελιο που γινεται με τον αγαπουλη,το πιρφορο το ταμ ταμ ταααααμ....  :2funny: :2funny:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πριν 10-15 χρονια την ειχα γνωρισει φυσικα με αλλο ονομα απο το adult.gr ... ηταν στις αρχες πριν γινει γνωστη μετα αρχισε σε κατι παιχνιδια-εκπομπες να δηλωνει συμ/χη αν θυμαμαι καλα ενα παιχνιδι που διαλεγε με ποιον θα παει 3 μερες διακοπες κατι τετοια ... μετα την ειδα στη τβ με το ονομα αυτο που παρουσιαζει τωρα, δεν θυμαμαι μονο απο πια χωρα ειναι

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
150 3ωρο ε? εισαι τεραστιος....φανταζομαι το χοτελ το πληρωσε η Μικαέλα και μετα σε κέρασε και αστακο έτσι δεν ειναι?  :2funny: :2funny:το αλλο με το Τοτο το ξερεις?

ρε γμτ ολοι οι ψευτες εδω μαζευτηκαν? χαχαχαχαχαχα
Ρε πανύβλακα, αγαμητε που σε όλη σου τη ζωη σου λειπουν 49 ευρω για να τα κανεις 50. Ξερεις τι ήταν 150 ευρω πριν μια 10ετια; Που να ξερεις πανηλήθιε, που προφανως δεν εχεις πιασει ποτε 50αρι στο χέρι σου.... Τα 150 ηταν αρκετα μεγαλο ποσο για καποια που τοτε δεν την ηξερε κανεις. (Νικόλ- για τους παλιους) Δεν την βρήκα απο εφημεριδες και αγγελίες πανυβλακα, αλλα έγινε απο πάσα. Ακομα και τωρα ξερεις ποσες εκολαπτόμενες σταρλετιτσες ψωνίζονται με λιγοτερο απο 150 ευρω για 2-3 ωρες; Που να ξερεις εσυ..... πανυβλακα. εεεε πανυβλακα..... πεταχτηκες σαν ψωλη να κανεις τον καμποσο και τον γνωστη.....

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
ο περιεργος τυπος μηπως ειναι η Μαριαννα μας;

Επισκέπτης
ρε σεισ αφυστε το παιδακι το ζαλησατε και σασ ζαλησε.μικροσ ειναι μαλον και κολημενοσ. :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
πριν 10-15 χρονια την ειχα γνωρισει φυσικα με αλλο ονομα απο το adult.gr ... ηταν στις αρχες πριν γινει γνωστη μετα αρχισε σε κατι παιχνιδια-εκπομπες να δηλωνει συμ/χη αν θυμαμαι καλα ενα παιχνιδι που διαλεγε με ποιον θα παει 3 μερες διακοπες κατι τετοια ... μετα την ειδα στη τβ με το ονομα αυτο που παρουσιαζει τωρα, δεν θυμαμαι μονο απο πια χωρα ειναι
Τέλη του 2006 ήταν η εκπομπή που λες με τις διακοπές και το θυμάμαι γιατί την είχα δει και 1-2 βδομάδες μετά την πήρα πρώτη φορά χωρίς να ξέρω βέβαια ότι ήταν αυτή αφού τότε ως Νικόλ δεν έδειχνε πρόσωπο. Τη γνώρισα αμέσως αφού μου είχε κάνει εντύπωση στην εκπομπή πόσο ξέκωλο ήταν. Μου είπε μάλιστα ότι δεν πήγε ταξίδι με τον τύπο κι ας την επέλεξε καθώς ήταν στημένη η φάση από την παραγωγή. :sunglasses:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Τέλη του 2006 ήταν η εκπομπή που λες με τις διακοπές και το θυμάμαι γιατί την είχα δει και 1-2 βδομάδες μετά την πήρα πρώτη φορά χωρίς να ξέρω βέβαια ότι ήταν αυτή αφού τότε ως Νικόλ δεν έδειχνε πρόσωπο. Τη γνώρισα αμέσως αφού μου είχε κάνει εντύπωση στην εκπομπή πόσο ξέκωλο ήταν. Μου είπε μάλιστα ότι δεν πήγε ταξίδι με τον τύπο κι ας την επέλεξε καθώς ήταν στημένη η φάση από την παραγωγή. :sunglasses:

χαχαχαχα ναι και εμενα το ιδιο το ειχε μου πει οτι δεν πηγε ταξιδι, ηταν στημενη ολη η εκπομπη. αληθεια στο youtube τοτε επαιζε, εχει κανεις το λινκ ;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Παρουσιαζότανε σαν Σερβο-αμερικανα....

Επισκέπτης
οποιοσ ψαχνει μινα ασ μπει στο φβ του κωστακι να μαθει τηλ.ο κωστακησ τα κανονιζει με αυτην γεια θεσσαλονικη.τζαπα ψαχνετε απο αλου.250 η φωρα εχει τωρα.αυτα που διαβαζω ειναι ολεσ μπουρδεσσσσ.sorry κιολασ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
1972285_10202534381515287_1458210751_n.jpg

Επισκέπτης
Ελα... εγω δεν ποσταρω, αλλα την ειχα παρει 2-3 φορες πριν 6-7 χρονια (ισως και παραπανω) πριν κανει την μάπα της κώλο. Κανα 150αρι εσκασα για ενα 3ωρο.

Αν γνωρίζετε άλλες παρόμοιες επαγγελματίες, σε αντίστοιχες τιμές ,
παρακαλώ ενημερώστε με. Όχι με το αζημίωτο , θα σας κεράσω και εσάς 6ωρο.
Με τις συγκεκριμένες ταρίφες που αναφέρετε πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom