You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίνα Ιορδανίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Panic2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 648
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Αν ψαξετε για προσφατες φωτο θα καταλαβετε τι εννοω. Γιαυτο και τρελλαθηκα με την επιθεση που εφαγα λεγοντας mono αποδεικνυομενα στοιχεια και οχι γνωμες της καραβανας. Οταν ανεφερα για αρρωστιες αναφερθηκα σε sites μονο και σχολια παθοντων, αλλοιως, χωρις ιδια εμπειρια, θα ηταν τουλαχιστον ανηθικο να το κανω. Αλλα ειπα ΑΡΚΕΤΑ με τη "κυρια" Αν επανηλθα ηταν σε απαντησ ερωτησης μελους σε αυτο το site. Mην αρχισετε παλι επιθεση, δεν θα απαντησω
Εντάξει.
Με πείσατε.
Θα την "πάρω".
Παρακαλω λιγο σεβασμο. Καψουρακος για μια πουτανα που ειδα τελευταια φορα πριν τουλαχιστον 2 χρονια; Και τι καψουρακος! Να σταματησει τη βιζιτα με οσα γραφω? Και να την κανω τι, να χωρισω για να κανουμε οικογενεια ? ΕΛΕΟΣ με τον παραλογισμο.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
αχαχαχα ειδα τωρα αυτον τον αφρο στο πιατο της και θυμηθηκα πριν χρονια στο 48 the restaurant εχουμε παει με ενα φιλο και δυο γκομενες να τους το παιξουμε καμποσοι.παραγγελνουμε ο καθενας κυριως πιατα και λεει η μια εγω δεν θελω εχω φαει θα παρω μια σαλατα "χωριατικη".της λεω το κυριζι ελα μωρε παρε κατι ελαφρυ και θα παρουμε μια σαλατα να τσιμπησουμε κι οι τεσσερις για αρχη.λεει αυτη οκ και μας φερνουν για αρχη την σαλατα η οποια ηταν μια ντοματα μικρη κομμενη κομματακια λιγα κρομυδια και η φετα ηταν αυτος ο κωλοαφρος.ουτε παιδακι 6 χρονωνε δεν χορταινε με δαυτο γελαγανε κι οι λαντζερισες με τα κρεμασμενα μας σαγονια
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Καλοοο !!! Αντε να γελασουμε και λιγο γιατι καταντησαμε πολυ βαρυγδουποι. Σαν τον αγελαστο Στουρναρα
Ο κ. Στουρνάρας είναι από τον πλανήτη Vulcan. Δεν έχει συναισθήματα.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ελα... εγω δεν ποσταρω, αλλα την ειχα παρει 2-3 φορες πριν 6-7 χρονια (ισως και παραπανω) πριν κανει την μάπα της κώλο. Κανα 150αρι εσκασα για ενα 3ωρο. Πιστευω οτι εξιζε τον κόπο. Μου είχε κανει εντυπωση που μου είχε πει οτι αν εφερνα και καμια φιλη μαζι μου, δεχοταν να κανουμε τριο, χωρις αμοιβη...... Παντως οπως έγινε τωρα δεν την πηδαω με τπτ.
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 652
- Πόντοι
- 96
αν εχεις λεφτα για πέταμα..όρμα !!!!Εντάξει.
Με πείσατε.
Θα την "πάρω".
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Έχεις δίκιο δεν είσαι καψουράκος. Με τόσες πληροφορίες που ΞΕΡΕΙΣ γι αυτήν όπως αν ήταν ή όχι στις Κάννες και πότε τραβήχτηκαν συγκεκριμένες φωτό είσαι αυτό που λέμε στο χωριό μου stalker, epikindinos, arrostimenos.Παρακαλω λιγο σεβασμο. Καψουρακος για μια πουτανα που ειδα τελευταια φορα πριν τουλαχιστον 2 χρονια; Και τι καψουρακος! Να σταματησει τη βιζιτα με οσα γραφω? Και να την κανω τι, να χωρισω για να κανουμε οικογενεια ? ΕΛΕΟΣ με τον παραλογισμο.
Δeν εισαστε στα καλα σας μου φαινεται. Θελει θεογνωσια οτι το φεστιβαλ στις Καννες ειναι καθε Μαιο? Η συγκριση παλαιων και νεων φωτο θελει παλι καμμια ιδιαιτερη ικανοτητα η μονο να μην ειναι κανεις στραβος? Ποιες πληροφοριες ξερω που δεν ειναι στο διαδικτυο/ Δεν μου λετε ΜΙΑ ??? Τωρα αρχισαν και οι προσβολες. Τετοια κουμασια ειναι σε αυτο το site? Aπο σοβαροτητα βεβαια ΜΗΔΕΝ !!!
Ελα... εγω δεν ποσταρω, αλλα την ειχα παρει 2-3 φορες πριν 6-7 χρονια (ισως και παραπανω) πριν κανει την μάπα της κώλο. Κανα 150αρι εσκασα για ενα 3ωρο. Πιστευω οτι εξιζε τον κόπο. Μου είχε κανει εντυπωση που μου είχε πει οτι αν εφερνα και καμια φιλη μαζι μου, δεχοταν να κανουμε τριο, χωρις αμοιβη...... Παντως οπως έγινε τωρα δεν την πηδαω με τπτ.
150 3ωρο ε? εισαι τεραστιος....φανταζομαι το χοτελ το πληρωσε η Μικαέλα και μετα σε κέρασε και αστακο έτσι δεν ειναι? το αλλο με το Τοτο το ξερεις?
ρε γμτ ολοι οι ψευτες εδω μαζευτηκαν? χαχαχαχαχαχα
Δeν εισαστε στα καλα σας μου φαινεται. Θελει θεογνωσια οτι το φεστιβαλ στις Καννες ειναι καθε Μαιο? Η συγκριση παλαιων και νεων φωτο θελει παλι καμμια ιδιαιτερη ικανοτητα η μονο να μην ειναι κανεις στραβος? Ποιες πληροφοριες ξερω που δεν ειναι στο διαδικτυο/ Δεν μου λετε ΜΙΑ ??? Τωρα αρχισαν και οι προσβολες. Τετοια κουμασια ειναι σε αυτο το site? Aπο σοβαροτητα βεβαια ΜΗΔΕΝ !!!
Ο συναγωνιστής δεν σχολίασε το πότε γίνεται το φεστιβάλ αλλά το ότι ήξερες ότι είχε πάει αυτή η Μίνα. Επίσης, ναι, σχεδόν όλα υπάρχουν διαδίκτυο αλλά δε νομίζω ότι ψάχνουμε όλοι γι' αυτή τη Μίνα.
ΥΓ: Πάλι εδώ είσαι; Σήμερα δεν θα αποχωρήσεις απ' το παρόν νήμα;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
60 χρονών άνθρωπος βρε καημένε και να ασχολείσαι πότε έφαγε και πότε κατούρησε η βίζιτα?
Ρε τραγικέ ακόμα και πως τη σπίτωσε κάποιος μας είπες, λες και νοιάζει κανέναν?
Γεροντοπουτανοκαψούρα δικέ μου?
Ρε τραγικέ ακόμα και πως τη σπίτωσε κάποιος μας είπες, λες και νοιάζει κανέναν?
Γεροντοπουτανοκαψούρα δικέ μου?
Καλα η γελοιοτητα προσωποποιημενη. Ξανα εμφανιζομαι γιατι με προκαλειτε. Δηλαδη να φηνω τις μαλακιες για ΜΕΝΑ αναπαντητες ? Σχολιασα οτι τις φωτο απο Καννες τις κατεβασε με τωρινη ημερομηνια. οσο για ατα λοιπα διαβαζετε καλλιτερα αν ξερετε και μπορειτε να καταλαβετε! Δεν προκειται για τη σκατοβιζιτα αλλα για οσα λετε για ΜΕΝΑ
Καλα η γελοιοτητα προσωποποιημενη. Ξανα εμφανιζομαι γιατι με προκαλειτε. Δηλαδη να φηνω τις μαλακιες για ΜΕΝΑ αναπαντητες ? Σχολιασα οτι τις φωτο απο Καννες τις κατεβασε με τωρινη ημερομηνια. οσο για ατα λοιπα διαβαζετε καλλιτερα αν ξερετε και μπορειτε να καταλαβετε! Δεν προκειται για τη σκατοβιζιτα αλλα για οσα λετε για ΜΕΝΑ
Τύπε, είδες να σε χαρακτηρίζω κάπως; Τι είναι αυτά που λες για "γελοιότητα προσωποποιημένη";
Ρε αερογαμιαδες της δεκαρας δεν εχετε τιποτα καλλιτερο απο να τα βαζετε με ΜΕΝΑ ??
Ξεφεύγεις...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ελα μεταξύ μας τώρα? Τι σου είπε?