Νέα

Μίνα Ιορδανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panic2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι με υποχρεωνετε να ξαναγραφω με τις βλακειες που γραφετε? Τη Μινα την ειδα πριν δυο χρονια περιπου τελευταια φορα. Τα περι καψουρας ειναι γελοιοτητες της δεκαρας. Ειμαι στα εξηντα μου και εχω οικογενεια. Γιατι καψουρης για μια βιζιτα που την  παιρνω οταν θελω με δεκαρες ? Να την παντρευτω? Για δαυτην εχετε 23 σελιδες που οι περρισσοτεροι της τα σουρνετε για τα καλα. Εγω σας μαρανα? Τελικα εχετε παθος για τζερτζελε, βρωμικο κουτσομπολιο και γενικη λασπη. Δεν σας νοιαζουν σχολια αντικειμενικης πληροφορησης. Κριμα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε μάγκα έκανες λογαριασμό μόνο και μόνο για να γράψεις γι αυτή ;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γιατι με υποχρεωνετε να ξαναγραφω με τις βλακειες που γραφετε? Τη Μινα την ειδα πριν δυο χρονια περιπου τελευταια φορα. Τα περι καψουρας ειναι γελοιοτητες της δεκαρας. Ειμαι στα εξηντα μου και εχω οικογενεια. Γιατι καψουρης για μια βιζιτα που την  παιρνω οταν θελω με δεκαρες ? Να την παντρευτω? Για δαυτην εχετε 23 σελιδες που οι περρισσοτεροι της τα σουρνετε για τα καλα. Εγω σας μαρανα? Τελικα εχετε παθος για τζερτζελε, βρωμικο κουτσομπολιο και γενικη λασπη. Δεν σας νοιαζουν σχολια αντικειμενικης πληροφορησης. Κριμα
Mην τα παίρνεις επί πόνου αυτά που σου γράφουνε είναι καλά παιδιά στην πλειονότητα τους αλλά είναι λίγο μπαχαλάκιδες  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Σ' αυτό έχεις δίκιο. Αλλά γιατί επανέρχεσαι συνέχεια; Γιατί; Είπες τέλος, είπες δεν σε νοιάζει, είπες, είπες, είπες. Αλλά πάλι εδώ είσαι. Και το ότι σε υποχρεώσαμε να γράψεις....άσε. Τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη.

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αντε να τελειωνουμε και με αυτη τη λασπη. Ειχα απο πολυ παλια και τον εχασα. Αλλαξα και mail. Ανοιξα καινουριο και επεσα στη Μινα που ηξερα. οπως μπορει να ηταν οποια αλλη. Ειμαι παλιος στο αθλημα και γνωρισα στη πορεια αρκετες,. Πειραζει?

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Απλα επανερχομασι οσο γραφονται πραγματα που με θιγουν προσωπικα. Περιεργο?

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ανεχομαι να με συνδεουν προσωπικα με την οποιαδηποτε πουτανα. Δεν ειμαι κανενα παιδακι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αφού γράψεις και σε κανένα άλλο θέμα πέρα απ τη λεγάμενη τα ξανα λέμε .
Ποιος σου πέταξε λάσπη ; Κανεις .
Και στο ξανα λέω , ούτε που την ξέρω απλα εσυ πετάς λάσπη . Εχει αφροδίσια νοσήματα ; Μιλά ξεκάθαρα να τη γλιτώσει κανένας αν ειναι .
Στα 60 σου φέρσου σαν άντρας .

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αλλα καλα να παθω. Τι ηθελα να συμβαλω σε αντικειμενικη ενημερωση συμπολεμιστων ? Γηρασκω αει διδασκομενος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε δεν πείθεις κανένα , αν θες ΑΣε τα μισόλογα .
Το πως ειναι σε εμφάνιση υπάρχουν φωτό τη βλέπουν όλοι .
Αν εχει κατι όμως από θέμα υγείας πεστο καθαρά .
Πόσο πιο απλα ;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αλλα καλα να παθω. Τι ηθελα να συμβαλω σε αντικειμενικη ενημερωση συμπολεμιστων ? Γηρασκω αει διδασκομενος.

Μαν, ΑΝ -λέμε ΑΝ- είχα κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ενημερώσω τους συναγωνιστές, θα έγραφα ένα ποστ και θα έλεγα 1-2-3-4-5 πράγματα για ενημέρωση και όποιος ήθελε ας τα διάβαζε και ας τα λάμβανε υπόψη του. Όχι να σχολιάζω, να κατηγορώ, να αφήνω υπονοούμενα, να βγαίνω στην κόντρα με άλλα μέλη, να ασχολούμαι με άλλα μέλη, να λέω "τέλος" και να συνεχίζω. Πες με μαλάκα αλλά ΕΓΩ έτσι θα έκανα.  

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μα δεν καταλαβαινεις για νοσηματα? Γιατι? Ειπα μονο οτι ολοι μπορειτε να βρειτε σε sites της Μινας οπως και εγω. Αλλοιως τοτε θα ειμαι λασπολογος περιγραφωντας πραγματα που οπως δηλωσα δεν εχω δικη μου εμπειρια. Τοσο δυσκολο να το καταλαβεις ? και λιγη σοβαροτητα δε κανει κακο  

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οσο για τις φωτο δεν ψαχνεις πρωτα ποσο αρχαιες ειναι και μετα να μιλας ???

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σεβαστο το πως θα φερνοσουν εσυ, αλλα ο καθενας κανει οπως αυτος νομιζει. Οταν λεω να ψαξετε στα sites της τα λεω ολα. Ακομα και στις 25 σελιδες της εδω θα βρειτε αρκετα. Νταντα χρειαζεσται ?? Ε δε κανω για τετοια

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μα δεν καταλαβαινεις για νοσηματα? Γιατι? Ειπα μονο οτι ολοι μπορειτε να βρειτε σε sites της Μινας οπως και εγω. Αλλοιως τοτε θα ειμαι λασπολογος περιγραφωντας πραγματα που οπως δηλωσα δεν εχω δικη μου εμπειρια. Τοσο δυσκολο να το καταλαβεις ? και λιγη σοβαροτητα δε κανει κακο  

Άκου. Υποδείξεις σοβαρότητας δεν δέχομαι, ίσως να μην είμαι σοβαρός αλλά δεν θα το κρίνεις εσύ. Έχω κριτική ικανότητα, την είχα πριν γίνεις μέλος και θα την έχω και μετά. Και αν θέλεις να μιλήσουμε για σοβαρότητα πες μου πως θεωρείς τον εαυτό σου σοβαρό έχοντας γράψει 20 φορές "τέλος" και είσαι συνέχεια εδώ.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Που σαι ρε Μιναααααααα

οσοι τη γμωρισαμε την μικαελα από το 2003 μεχρι το 2006-7 περασαμε ζαχαρη. Φρεσκαδουρα, μοντέλα που οι αλλοι κοιταζαν ενω περναγε, 100€ οι παλαιοι πελατες, χαρηκαμε πηδημα μοντελοειδους (και ενιοτε παρτουζας με την ''ιταλιδα'' εξ αλβανιας φιλη παρομοιων προσοντων). Η χαρα του μπατσελορ επισης. απιθανες παρτουζες γαμβρων και φιλων. μετα αρχησε η κατρακυλα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απλα γραφικός  πουτανοκαψούρης .

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν ανεχομαι να με συνδεουν προσωπικα με την οποιαδηποτε πουτανα. Δεν ειμαι κανενα παιδακι
μέχρι στιγμής 25 μηνύματα... όλα τα μηνύματα σου για την Μίνα...
είσαι για γέλια κακομοίρη μου...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Νομιζα οτι εδω ειναι και για ενημερωση ωστε να μην τη πατησουνε και αλλοι οταν καποιος μας εχει μια εμπεορια. Οσα εγραψα δεν ειναι γνωμες μου αλλα στοιχεια ελεγχομενα. Γιαυτο και σε ερωτηση συμπαιχτη τι εχει απαντησα να ψαξει οχι να πω εγω. Οσο για γκομενα , με παρατησε και τετοια μαλλον γελοια ειναι. Γκομενα βιζιτα της ωρας? Δεν προσβαλω κανενα και εχω την ιδια απαιτηση.

Και εκανες ενα προφιλ χθες για να μας ενημερωσεις για την κυρια μπας και την πατησουμε
ουξω ρε νουμερο τρακαδωρε θελεις και συ να γαμησεις τσαμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom