You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίνα Ιορδανίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Panic2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 648
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 506
τι εχει ρε τύπε;Χαθηκανε σχολια οτι οποιος παει μαζι της κιδυνευει απο αρρωστοες και οτι χρησιμοποιει το fb να στελνει αιτηματα φιλιας. Γιατι admin? Να μην ξερουν οι φιλοι μας ???
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Απο τις πιο βρωμιαρες. Ξερετε καμμια αλλη που πηδηξε ολη την Ελλαδα και βαλε με το Πραγματικο της ονομα φορα παρτιδα ??? Εχει και καταδικη για πορνεια
ΕΙΣΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
ανοιξες νεο προφιλ για να γραψεις παπαριες
Νομιζα οτι εδω ειναι και για ενημερωση ωστε να μην τη πατησουνε και αλλοι οταν καποιος μας εχει μια εμπεορια. Οσα εγραψα δεν ειναι γνωμες μου αλλα στοιχεια ελεγχομενα. Γιαυτο και σε ερωτηση συμπαιχτη τι εχει απαντησα να ψαξει οχι να πω εγω. Οσο για γκομενα , με παρατησε και τετοια μαλλον γελοια ειναι. Γκομενα βιζιτα της ωρας? Δεν προσβαλω κανενα και εχω την ιδια απαιτηση.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Βρε μάγκα έκανες λογαριασμό για να γράψεις μόνο γι αυτή και τη λες στους άλλους που στην είπαν?Θα μας τρελάνεις?
Mα για τη Μινα ηταν τα σχολια και δεν αρχισα εγω. Για ποια να γραψω? Ξεκαρφωτα? Εχω μια εμπειρια και αν βγει κατι για αλλη και ξερω κατι θα ξαναγραψω. Για μενα φτανει το θεμα Μινα. μη καταντησω και γραφικος με τους οψιμους υπερασπιστες της που μποει να ειναι και η ιδια, ε?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
γεια σου Κώνστα γαμήκο είμαι η Μίνα και είμαι πολύ άρρωστη... για σένα...
ε ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος...
ε ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τι λες ρε καημένε πάλι?
Είδες φως και μπήκες?
Έκανες το προφίλ να γράψεις ειδικά γι αυτή.
Κανείς δεν την "υπερασπίστηκε", μ εσένα τα βάλανε που μπήκες,γράφτηκες(κλώνο βασικά έκανες)για να τη θάβεις.
Και στ αρχίδια η συγκεκριμένη , ούτε που την ξέρω αλλά δε θα νομίζεις πως μας δουλεύεις κιόλας.
Είδες φως και μπήκες?
Έκανες το προφίλ να γράψεις ειδικά γι αυτή.
Κανείς δεν την "υπερασπίστηκε", μ εσένα τα βάλανε που μπήκες,γράφτηκες(κλώνο βασικά έκανες)για να τη θάβεις.
Και στ αρχίδια η συγκεκριμένη , ούτε που την ξέρω αλλά δε θα νομίζεις πως μας δουλεύεις κιόλας.