Νέα

Μίνα Ιορδανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panic2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Που βρηκατε αυτες τις αρχαιες φωτο ? Αναδρομικα θα τη παρουμε ??  :headbang:

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ουτε στο ονειρο της δεν ειναι ετσι πια. Σα γερασμενος ροφος ειναι τωρα. ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
α ρε αναμνησεις απο το 2009.....μετα,σκατα!!!!!

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χαθηκανε σχολια οτι οποιος παει μαζι της κιδυνευει απο αρρωστοες και οτι χρησιμοποιει το fb να στελνει αιτηματα φιλιας. Γιατι admin? Να μην ξερουν οι φιλοι μας ???

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.363
Πόντοι
506
Χαθηκανε σχολια οτι οποιος παει μαζι της κιδυνευει απο αρρωστοες και οτι χρησιμοποιει το fb να στελνει αιτηματα φιλιας. Γιατι admin? Να μην ξερουν οι φιλοι μας ???
τι εχει ρε τύπε;

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τη πατησανε δυο απο οτι ξερω και ο ενας ηταν παντρεμενος και κοντεψε να χαλασει το σπιτιι του

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Απο τις πιο βρωμιαρες. Ξερετε καμμια αλλη που πηδηξε ολη την Ελλαδα και βαλε με το Πραγματικο της ονομα φορα παρτιδα ??? Εχει και καταδικη για πορνεια

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βρε φιλε την ειχες γκομενα και σε παρατησε και τα βγαζεις ολα αυτα στην φορα? Παραμυθια μας λες τωρα, λες και δεν την ξεραμε!  :idiot:

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ε μπαίνει η άνοιξη και βγήκαν κι οι ροφοί.. Φυσιολογικά πράγματα

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Απο τις πιο βρωμιαρες. Ξερετε καμμια αλλη που πηδηξε ολη την Ελλαδα και βαλε με το Πραγματικο της ονομα φορα παρτιδα ??? Εχει και καταδικη για πορνεια

ΕΙΣΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
ανοιξες νεο προφιλ για να γραψεις παπαριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζα οτι εδω ειναι και για ενημερωση ωστε να μην τη πατησουνε και αλλοι οταν καποιος μας εχει μια εμπεορια. Οσα εγραψα δεν ειναι γνωμες μου αλλα στοιχεια ελεγχομενα. Γιαυτο και σε ερωτηση συμπαιχτη τι εχει απαντησα να ψαξει οχι να πω εγω. Οσο για γκομενα , με παρατησε και τετοια μαλλον γελοια ειναι. Γκομενα βιζιτα της ωρας? Δεν προσβαλω κανενα και εχω την ιδια απαιτηση.

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δε ψαχνοσαστε καλιτερα μηπως αυτοι που τα βαλανε μαζι μου ειναι βαλτοι αυτηνης ? Τους επιασε πρωινιατικα το δικιο του αωυπερασπιστου και αδυνατου. Αντε γεια . Εγω φταιω που ηθελα να ενημερωσω. 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βρε μάγκα έκανες λογαριασμό για να γράψεις μόνο γι αυτή και τη λες στους άλλους που στην είπαν?Θα μας τρελάνεις?

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Mα για τη Μινα ηταν τα σχολια και δεν αρχισα εγω. Για ποια να γραψω? Ξεκαρφωτα? Εχω μια εμπειρια και αν βγει κατι για αλλη και ξερω κατι θα ξαναγραψω. Για μενα φτανει το θεμα Μινα. μη καταντησω και γραφικος με τους οψιμους υπερασπιστες της που μποει να ειναι και η ιδια, ε?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
γεια σου Κώνστα γαμήκο είμαι η Μίνα και είμαι πολύ άρρωστη... για σένα...
ε ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι λες ρε καημένε πάλι?
Είδες φως και μπήκες?
Έκανες το προφίλ να γράψεις ειδικά γι αυτή.
Κανείς δεν την "υπερασπίστηκε", μ εσένα τα βάλανε που μπήκες,γράφτηκες(κλώνο βασικά έκανες)για να τη θάβεις.
Και στ αρχίδια η συγκεκριμένη , ούτε που την ξέρω αλλά δε θα νομίζεις πως μας δουλεύεις κιόλας.

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η συζητηση καταντησε κουτσομπολιο της δεκαρας, αηδια και βγηκα και κατηγοπουμενος με λασπη, τερμα για μενα τα σχολια. Οχι μονο για τη Μινα αλλα γενικα. Εχω και σοβαροτερα να κανω απο σχολια για καθε πουτανα.  Χαιρετε ολοι σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom