Νέα

Μίνα Ιορδανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panic2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
και για να τελειωνουμε μια και καλη. Τη Μινα την ειδα τελευταια φορα περιπου πριν δυο χρονια. Και κλωνος ειναι αυτος που σχολιασε σα Μινα, οχι εγω

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι σε κόλλησε ρε το Μινάκι? γιατί δεν μιλάς αντρίκια και λές μισόλογα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.935
Πόντοι
25.467

Έχετε δίκιο, κύριοι.

Παρομομοίως βαριέμαι αφόρητα σημερα...

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο συμφωνω απολυτα. Τι πιο αντρικιο απο καταγραφη αποδεικνυομενων στοιχειων μονο και οχι εκφορα προσωπικων γνωμων ? Γιατι αυτο θα ηταν προσωπικο και επιθεση με λασπη κατα της Μινας η οποιας αλλης. Οχι του χαρακτηρα μου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.935
Πόντοι
25.467
Μπραβο συμφωνω απολυτα. Τι πιο αντρικιο απο καταγραφη αποδεικνυομενων στοιχειων μονο και οχι εκφορα προσωπικων γνωμων ? Γιατι αυτο θα ηταν προσωπικο και επιθεση με λασπη κατα της Μινας η οποιας αλλης. Οχι του χαρακτηρα μου

Μα καλά...

Εσείς δεν είστε αυτός που μας χαιρέτησε προηγουμένως;

Για ποιόν λόγο επανέρχεστε;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ααα εσύ μάλλον πας για πολιτική καριέρα... κάτι αρχίδια δώθε κείθε και στο τέλος δεν λές τίποτα...
ντάξει καταλάβαμε μούφα είσαι και βγήκες γιατί έχεις άχτι την κοπέλα... προτείνω να σου ρίξουν ένα μπανάκι για να στρώσεις... αλλοιώς ξέρασε τα ΟΛΑ

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Επανηλθα γιατι εσεις επιμενετε με επιθεσεις εναντιον μου. Μαλλον εισαι αφελης και αδαης. Η καταγραφη προσωπικων σχολιων μπορει να εχει νομικες συνεπειες για μενα και καθε αλλον. Αλλα στοιχεια του διαδικτυου ειναι δημοσια και ο αναπαραγων δεν εχει ευθυνη. Με αυτο το μαθηματακι τερμα εγω σε αυτο το site γενικα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Επανηλθα γιατι εσεις επιμενετε με επιθεσεις εναντιον μου. Μαλλον εισαι αφελης και αδαης. Η καταγραφη προσωπικων σχολιων μπορει να εχει νομικες συνεπειες για μενα και καθε αλλον. Αλλα στοιχεια του διαδικτυου ειναι δημοσια και ο αναπαραγων δεν εχει ευθυνη. Με αυτο το μαθηματακι τερμα εγω σε αυτο το site γενικα
Ε άντε ρε τύπε, απόδειξε αυτά που λες μη φας καμιά μήνυση!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τόσοι και τόσοι βγαίνουν και λένε η τάδε με κόλλησε χλαμύδια, η άλλη έχει κονδυλώματα, η τρίτη η ειτζιάρα κάνει ακάποτα για να μας κολλήσει όλους... άμα έχεις κολλήσει εσύ είναι και δικά σου προσωπικά δεδομένα και μπορείς να αναφερθείς...
μήπως σε κόλλησε ανορέξια νερβόζα?

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Επανερχομαι για τελευταια φορα γιατι επιμενεις και απειλεις με μηνυσεις. Αν βρεις να ειπα οτιδηποτε που δεν υπαρχει στο διαδικτυο ευπροσδεκτη η μηνυση. Μονο προσεχε γιατι υπαρχει και η δυνατοτητα και απο μενα ασχετε. Αλλα μονο αν χρειαστει να αμυνθω. Δικομανης δεν υπηρξα ποτε. Και μαλιστα για μια οιαδηποτε Μινα. Γραψε οτι αλλο θες. Εγω τελειωασα τελεσιδικα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Επανερχομαι για τελευταια φορα γιατι επιμενεις και απειλεις με μηνυσεις. Αν βρεις να ειπα οτιδηποτε που δεν υπαρχει στο διαδικτυο ευπροσδεκτη η μηνυση. Μονο προσεχε γιατι υπαρχει και η δυνατοτητα και απο μενα ασχετε. Αλλα μονο αν χρειαστει να αμυνθω. Δικομανης δεν υπηρξα ποτε. Και μαλιστα για μια οιαδηποτε Μινα. Γραψε οτι αλλο θες. Εγω τελειωασα τελεσιδικα
Βρε όρνιο να σε προστατεύσουμε θέλουμε όχι να σε μηνύσουμε, τελικά ξέρεις τίποτα ή είσαι τρόφιμος κανενός ιδρύματος;

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτον δεν ειπα οτι κολλησε εμενα. Δευτερον δεν ανεφερα καμμια αρρωστια. Μπας και ξερεις εσυ ? Τριτον χεστρουλης δεν ειμαι αλλα ουτε και αμορφωτος

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Πρωτον δεν ειπα οτι κολλησε εμενα. Δευτερον δεν ανεφερα καμμια αρρωστια. Μπας και ξερεις εσυ ? Τριτον χεστρουλης δεν ειμαι αλλα ουτε και αμορφωτος
Δεν ξέρω αν είσαι αμόρφωτος αλλά το τελεσίδικα δεν το κατέχεις.  :dancing: :dancing:
Αφού θέλεις να βγάλεις κάτι από μέσα σου μην το καταπιέζεις, μπορεί να σου βγει καλόγερος στον κώλο ή πουθενά χειρότερα.

george.me

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω και για το ορνιο και τη προστασια. Μονο που δεν τη χρειαζομαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.935
Πόντοι
25.467
Τύπε, τόσες φορές "τέλος" και μετά να συνεχίζουν δεν το έχουν κάνει ούτε οι Πυξ-Λαξ.

Αφήστε τον κύριο να κάνει ό,τι θέλει...

Θέλει πολύ ακόμα για να φτάσει τον κ. Αχαχουχαμπούχαχα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άβυσσος η ψυχή του πονεμένου αγαπούλη Άγιε μου .

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τελικά αυτή η κακομοίρα η Μίνα έχει κάψει καρδιές και καρδιές...
ποιός απογοητευμένος αγαπούλης ναναι πάλι ο γιωργοκώστας...
γιατί τον καίει πολύ, φώς φανάρι...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Που σαι ρε Μιναααααααα