Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τι παρακαλας παλι?Παρακαλω?
τι παρακαλας παλι?Παρακαλω?
400 το διωρο!..
ακου τωρα νομος απογορευετε να γαμιεσαι η να γαμας επ αμοιβη,
οχι να μην πληρωνουν φορο,,το βρηκαμε τωρα,,αν ειναι μια κ πηδιετε απο αναγκη στο σπιτι της ,να της βαλουνε κ φορο?Να γαμάς δεν απαγορεύεται, κανένας πελάτης δεν εδιώχθη ποτέ ποινικά. Να ήσουν σε καμιά Σουηδία να σου έλεγα εγώ! ;)
Αλλά και να γαμιέσαι δεν απαγορεύεται!
Στην Ελλάδα η πορνεία δεν είναι παράνομη απλά απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις, όπως το να ανοίξεις καφετέρια ή να οδηγείς ταξί π.χ.
Και σε κάθε περίπτωση μια ας πούμε "επικαιροποίηση" της νομοθεσίας που θα επιτρέπει εκτός από τα σπίτια και τις βίζιτες, αρκεί να ελέγχονται υγειονομικά και να πληρώνουν και κανένα ευρώ φόρο, θα λύσει εντελώς το πρόβλημα...
οχι να μην πληρωνουν φορο,,το βρηκαμε τωρα,,αν ειναι μια κ πηδιετε απο αναγκη στο σπιτι της ,να της βαλουνε κ φορο?
μεχρι τωρα ναιΑν ανοίξει ψιλικατζίδικο "από ανάγκη για το σπίτι της" γιατί πληρώνει ρε τύπε; Και βγάζοντας πολύ λιγώτερα!
Υπέθετα δε πως το παραμύθι "αμάρτησα για το παιδί μου" δεν πιάνει πλέον.
ΚΑΜΙΑ δεν γαμιέται για το ψωμί της! Για το "παντεσπάνι" τους γαμιούνται όλες!
Για τα κάμπριο, τα σούπερ σπίτια, τα μαρκάτα ρούχα και τις ακριβές τσάντες και παπούτσια...
αυτο το οργιο ειναι???
το ασχημόμπαζο...
+1μαστοράκο εάν είσουν ενεργός όταν πρωτοξεκίνησε, θα θυμώσουν πως η ταρίφα της ήταν 100
άρα δεν την είχα πάρει μόνο εγώ με 100, αλλά όλος ο κόσμος εκείνη την εποχή...!!!
aed ειναι,οχι eur.βγαινει καπου στα 450
τι μου θυμιζει αχχχχ τι μου θυμιζει
1300ευρω/ωρα χμμμμμ ....ενδιαφερον
Ωωωχ που το θυμηθηκατε το Μινακι !!!! Τι εγινε το ξανανοιξε το μαγαζακι της .... Αυτη μια το ανοιγει , και μια οταν βρισκει χορηγο το κλεινει , αν και παντα εχει τα πελατακια της και τους χορηγους που θα την στηριζουν και θα την πανε και τα Πουκετ της ;) ;) ;)
τι μου θυμιζει αχχχχ τι μου θυμιζει
1300ευρω/ωρα χμμμμμ ....ενδιαφερον
aed ειναι,οχι eur.βγαινει καπου στα 450
Ελα μωρε τι 250 τι 450 , τι 200 πανω τι 200 κατω , Η Μινα να νανε καλα και οι χορηγοι να της ψνιζουν τα Guccia της και τα LouiVitoνια της , αφου βρισκει και τα κανει ας τα κανει ....πωω εκανα την μετατροπη με AUD χααχαχαχ καταλαθος που ειναι australian dollars.
γυρω στα 450 βγαινει οντως
απλα σε σχεση με τα 150/200 που επαιρνε εδω ειναι παλι 100%+ αυξηση
Ελα μωρε τι 250 τι 450 , τι 200 πανω τι 200 κατω , Η Μινα να νανε καλα και οι χορηγοι να της ψνιζουν τα Gucia της και τα LouiVitoνια της , αφου βρισκει και τα κανει ας τα κανει ....
Παντως για Αθηνα νομιζω τα εχει φαει πια τα ψωμια της δεν περναει πια η μπογια της :- :- :-
σωστός......Μια χαρά γαμιέται η Μίνα με τάπες κώλου κομπλέ και ταπινει κιόλας άσπρο πάτο...
Αν είναι έτσι τα κομοδίνα να ανοίξω επιπλάδικο...
Το μόνο της μειονέκτημα είναι πως μιλαει ακατάπαυστα