Νέα

Μίνα Ιορδανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panic2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ακου τωρα νομος απογορευετε να γαμιεσαι η να γαμας  επ αμοιβη,

Να γαμάς δεν απαγορεύεται, κανένας πελάτης δεν εδιώχθη ποτέ ποινικά. Να ήσουν σε καμιά Σουηδία να σου έλεγα εγώ! ;)

Αλλά και να γαμιέσαι δεν απαγορεύεται!
Στην Ελλάδα η πορνεία δεν είναι παράνομη απλά απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις, όπως το να ανοίξεις καφετέρια ή να οδηγείς ταξί π.χ.

Και σε κάθε περίπτωση μια ας πούμε "επικαιροποίηση" της νομοθεσίας που θα επιτρέπει εκτός από τα σπίτια και τις βίζιτες, αρκεί να ελέγχονται υγειονομικά και να πληρώνουν και κανένα ευρώ φόρο, θα λύσει εντελώς το πρόβλημα...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Να γαμάς δεν απαγορεύεται, κανένας πελάτης δεν εδιώχθη ποτέ ποινικά. Να ήσουν σε καμιά Σουηδία να σου έλεγα εγώ! ;)

Αλλά και να γαμιέσαι δεν απαγορεύεται!
Στην Ελλάδα η πορνεία δεν είναι παράνομη απλά απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις, όπως το να ανοίξεις καφετέρια ή να οδηγείς ταξί π.χ.

Και σε κάθε περίπτωση μια ας πούμε "επικαιροποίηση" της νομοθεσίας που θα επιτρέπει εκτός από τα σπίτια και τις βίζιτες, αρκεί να ελέγχονται υγειονομικά και να πληρώνουν και κανένα ευρώ φόρο, θα λύσει εντελώς το πρόβλημα...
οχι να μην πληρωνουν φορο,,το βρηκαμε τωρα,,αν ειναι μια κ πηδιετε απο αναγκη στο σπιτι της ,να της βαλουνε κ φορο?
'αν ειναι επιχηρηση ας πληρωνει,,που δεν πληρωνουν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
οχι να μην πληρωνουν φορο,,το βρηκαμε τωρα,,αν ειναι μια κ πηδιετε απο αναγκη στο σπιτι της ,να της βαλουνε κ φορο?

Αν ανοίξει ψιλικατζίδικο "από ανάγκη για το σπίτι της" γιατί πληρώνει ρε τύπε; Και βγάζοντας πολύ λιγώτερα!

Υπέθετα δε πως το παραμύθι "αμάρτησα για το παιδί μου" δεν πιάνει πλέον.
ΚΑΜΙΑ δεν γαμιέται για το ψωμί της! Για το "παντεσπάνι" τους γαμιούνται όλες!
Για τα κάμπριο, τα σούπερ σπίτια, τα μαρκάτα ρούχα και τις ακριβές τσάντες και παπούτσια...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αν ανοίξει ψιλικατζίδικο "από ανάγκη για το σπίτι της" γιατί πληρώνει ρε τύπε; Και βγάζοντας πολύ λιγώτερα!

Υπέθετα δε πως το παραμύθι "αμάρτησα για το παιδί μου" δεν πιάνει πλέον.
ΚΑΜΙΑ δεν γαμιέται για το ψωμί της! Για το "παντεσπάνι" τους γαμιούνται όλες!
Για τα κάμπριο, τα σούπερ σπίτια, τα μαρκάτα ρούχα και τις ακριβές τσάντες και παπούτσια...
μεχρι τωρα ναι
απο εδω κ περα θ αλλαξουν τα πραγματα..

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
%CE%9C%CE%AF%CE%BD%CE%B1+%CE%99%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85+...+%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1+!.jpg

το ασχημόμπαζο... :uglystupid:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: αυτο το οργιο ειναι??? :jerking: :jerking: :jerking:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
μαστοράκο εάν είσουν ενεργός όταν πρωτοξεκίνησε, θα θυμώσουν πως η ταρίφα της ήταν 100
άρα δεν την είχα πάρει μόνο εγώ με 100, αλλά όλος ο κόσμος εκείνη την εποχή...!!!
+1

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.212
Πόντοι
2.646

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846

τι μου θυμιζει αχχχχ τι μου θυμιζει

1300ευρω/ωρα χμμμμμ ....ενδιαφερον
  Ωωωχ  που  το  θυμηθηκατε το  Μινακι  :cheesy: :cheesy: :cheesy: !!!!  Τι  εγινε το ξανανοιξε  το μαγαζακι της ....  Αυτη μια το  ανοιγει ,  και μια  οταν  βρισκει  χορηγο  το  κλεινει , αν  και παντα  εχει τα πελατακια  της  και τους  χορηγους  που θα την  στηριζουν  και θα την πανε και τα Πουκετ της   ;) ;) ;)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
πωω εκανα την μετατροπη με AUD χααχαχαχ καταλαθος που ειναι australian dollars.

γυρω στα 450 βγαινει οντως

απλα σε σχεση με τα 150/200 που επαιρνε εδω ειναι παλι 100%+ αυξηση
 Ελα  μωρε  τι  250  τι  450  , τι  200  πανω τι 200  κατω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ,  Η  Μινα  να νανε καλα  και οι  χορηγοι να της ψνιζουν  τα Guccia  της  και τα LouiVitoνια  της ,  αφου  βρισκει  και τα κανει  ας τα κανει ....
   Παντως για  Αθηνα  νομιζω  οτι τα  εχει φαει πλεον  τα ψωμια  της δεν περναει πια  η μπογια της  :- :- :- :hi: :hi: :hi:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
  Ελα  μωρε  τι  250  τι  450  , τι  200  πανω τι 200  κατω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ,  Η  Μινα  να νανε καλα  και οι  χορηγοι να της ψνιζουν  τα Gucia  της  και τα LouiVitoνια  της ,  αφου  βρισκει  και τα κανει  ας τα κανει ....
    Παντως για  Αθηνα  νομιζω τα  εχει φαει πια τα ψωμια  της δεν περναει πια  η μπογια της  :- :- :- :hi: :hi: :hi:

:thumbsup:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
προσωπο γιατι δεν δειχνει ρε μλκς ?

φοβαται μην την αναγνωρισει ο αραβας ?

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
...το πιο ακριβό κομοδίνο !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μια χαρά γαμιέται η Μίνα με τάπες κώλου κομπλέ και ταπινει κιόλας άσπρο πάτο...
Αν είναι έτσι τα κομοδίνα να ανοίξω επιπλάδικο...
Το μόνο της μειονέκτημα είναι πως μιλαει ακατάπαυστα

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Μια χαρά γαμιέται η Μίνα με τάπες κώλου κομπλέ και ταπινει κιόλας άσπρο πάτο...
Αν είναι έτσι τα κομοδίνα να ανοίξω επιπλάδικο...
Το μόνο της μειονέκτημα είναι πως μιλαει ακατάπαυστα
σωστός......

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
αυτή πιο παλιά μου ειχε στελιλει αίτημα στο φατσοβιβλιο, φυσικα την δεχτηκα, αλλα ως εκει, λαικ φυσικα της εκανα πολλά, μετα απο καιρο με διεγραψε. τωρα την ακολουθώ στο ισταγκραμ. όλο στην βολτα ειναι, ελλαδα δεν πρεπει να παταει καθολου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom