Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Είχανε πάει να δούνε το αεροπλάνο-μουσείο 847 της TWA.Τι εννοείς θα τίς έπαιρνε μετά; Και τέτοια ώρα στο παλιό ελληνικό τι είχανε πάει να κάνουνε;
Είχανε πάει να δούνε το αεροπλάνο-μουσείο 847 της TWA.Τι εννοείς θα τίς έπαιρνε μετά; Και τέτοια ώρα στο παλιό ελληνικό τι είχανε πάει να κάνουνε;
Ότι ο Ντέλος ας πούμε δεν είχε κάποιο καλύτερο μέρος για να κάνει τρίο με δύο νάρες, παρά σε ένα στενό σπορ αμάξι σε κάποιο ερημικό μέρος, και μάλιστα λιώμα. Αν δεν πήγαινε από τροχαίο δηλαδή, να πήγαινε από πρεζάκι ή κάγκουρα που θα τους την έπεφτε να τους ψειρίσει, ή να γινόταν βούκινο ή να τον συλλάμβαναν, ή να πάθαινε καμιά εξάρθρωση γοφού ή να έτρωγαν ξενέρα οι γκόμενες (καλά αυτό το τελευταίο μπορεί να μην ένοιαζε ούτε αυτόν, ούτε καν εκείνες αφού δεν πήγαιναν μαζί του για τις ερωτικές συγκινήσεις).
Τώρα για την κοπέλα...Λένε ότι μετά από μία close-death experience, αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις την ζωή. Αν έχεις λίγο μυαλό, καρδιά και επίγνωση τουλάχιστον.
Η συγκεκριμένη ούτε "την είδε αλλιώς",ούτε παράτησε κακές συνήθειες, ούτε στράφηκε προς πιο ουσιαστικά (υποκειμενικό είναι αυτό) πράγματα, ούτε καν προσπάθησε να βγάλει κάνα βιβλιαράκι (με ghost writer φυσικά) για να το παίξει survivor, ή να μιλάει για τα τροχαία, την οδήγηση υπό την επήρεια κλπ κλπ. Λέει απλά "δώστε μου τα λεφτά κι εγώ να συνεχίσω την ζωή μου μοστράροντας κωλάρα, βυζάρες και τσιμπουκόχειλα".
Όταν λες στενο σπορ αμάξι, εννοείς το ML 350 το AMG έτσι;;Ότι ο Ντέλος ας πούμε δεν είχε κάποιο καλύτερο μέρος για να κάνει τρίο με δύο νάρες, παρά σε ένα στενό σπορ αμάξι σε κάποιο ερημικό μέρος, και μάλιστα λιώμα.
Τέτοιο οδηγούσε; Νόμιζα καμιά πόρσε. Οκ, το αποσύρω αυτό για το στενό σπορ αμάξι.Όταν λες στενο σπορ αμάξι, εννοείς το ML 350 το AMG έτσι;;
Μεχρι ποσα θα εδινες για 1 ωρα ΜΙνα?Μεγαλο απωθημενο...
Οπως και η κολλητη της η Τζανη...
Πρεπει να μην αφηνουν σταγονα λεμε...
Χωριο που φαινεται λεει κολαουζο δεν θελει..
Φωναζει απο μακρια το πραγμα αλλα που τα λεφτα
γαμω την τυχη μου...
Βλεπεις βγηκαμε απο φτωχα αρχιδια και το ποσο που
λογικα θα θελουν ειναι μεγαλο...
Εξαρταται τις υπηρεσίες που θα συμφωνούσαμε...Μεχρι ποσα θα εδινες για 1 ωρα ΜΙνα?
Αυτό εξαρτάται από πολλά...Μεχρι ποσα θα εδινες για 1 ωρα ΜΙνα?
Μόνο φουλ του κώλου στην ΑρναούτηΕξαρταται τις υπηρεσίες που θα συμφωνούσαμε...
Θέλω να πιστεύω πάντως ότι δεν θα τα έκλαιγα...
Έτσι νομίζω τουλάχιστον...
Προφανώς δεν ήθελε να μείνει στην επικαιρότηταΗ άλλη εν τω μεταξύ χάθηκε τελείως
Και καλά έκανε...Προφανώς δεν ήθελε να μείνει στην επικαιρότητα
Βρε καλώς τα λεφτά με ποδια
Πάει για το μεροκάματο το κορίτσιΒρε καλώς τα λεφτά με ποδια
Ε ναι τι νααα κάνειιι ακόμα να βρει συντροφιά να ξεγνιασειΠάει για το μεροκάματο το κορίτσι