Νέα

Μίνα Αρναούτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα delja
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
min.jpg
@koutavoulias Τα πράγματα είναι σοβαρά.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
@koutavoulias Τα πράγματα είναι σοβαρά.
Μεγαλο απωθημενο...
Οπως και η κολλητη της η Τζανη...
Πρεπει να μην αφηνουν σταγονα λεμε...
Χωριο που φαινεται λεει κολαουζο δεν θελει..
Φωναζει απο μακρια το πραγμα αλλα που τα λεφτα
γαμω την τυχη μου...
Βλεπεις βγηκαμε απο φτωχα αρχιδια και το ποσο που
λογικα θα θελουν ειναι μεγαλο...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μεγαλο απωθημενο...
Οπως και η κολλητη της η Τζανη...
Πρεπει να μην αφηνουν σταγονα λεμε...
Χωριο που φαινεται λεει κολαουζο δεν θελει..
Φωναζει απο μακρια το πραγμα αλλα που τα λεφτα
γαμω την τυχη μου...
Βλεπεις βγηκαμε απο φτωχα αρχιδια και το ποσο που
λογικα θα θελουν ειναι μεγαλο...
Η Τζανη τώρα τελευταία θα ανέβασε την ταρίφα :rockon:
Ωστόσο η Αρναούτη μου βγάζει κάτι πιο αριστοκρατικό.
Αριστοκρατικό deepthroat μέχρι δακρύων και σάλιων εννοώ.

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.117
Πόντοι
371
τον εφαγε τον ανθρωπο

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.117
Πόντοι
371
Τυπε μονος του το εφαγε το κεφαλι του αφού ειχε πιει ένα κουβά ουίσκι.
Oταν εισαι πιωμενος πρεπει να σου παρει τα κλειδια για να μη οδηγησεις......αυτο λεω αν ειναι φιλος πραγματικοσ

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.546
Πόντοι
9.931
Oταν εισαι πιωμενος πρεπει να σου παρει τα κλειδια για να μη οδηγησεις......αυτο λεω αν ειναι φιλος πραγματικοσ
Ρε τυπε δεν ηταν φιλες του, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ηταν οι κοπέλες που ηταν μαζι του για να καλοπερνάνε, σιγα μην ασχοληθούν αν ειναι πιωμένος η οχι, στην καλύτερη περίπτωση να τον ρώτησαν αν μπορει να οδηγήσει και αυτος να ειπε «Μια χαρα ειμαι».

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.117
Πόντοι
371
Ρε τυπε δεν ηταν φιλες του, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ηταν οι κοπέλες που ηταν μαζι του για να καλοπερνάνε, σιγα μην ασχοληθούν αν ειναι πιωμένος η οχι, στην καλύτερη περίπτωση να τον ρώτησαν αν μπορει να οδηγήσει και αυτος να ειπε «Μια χαρα ειμαι».
kai της πηρε μαζι ....οτι και αν ηταν δεν είχαν αισθηση

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
Τι εννοείς θα τίς έπαιρνε μετά; Και τέτοια ώρα στο παλιό ελληνικό τι είχανε πάει να κάνουνε;
ηταν γνωστο χαρτομουτρο ο μακαριτης τυπε...απο κουκο παζ αβολοντε σε μονο ταμπλο γυρναγαν....

Jimoglou

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2017
Like
527
Πόντοι
21
ηταν γνωστο χαρτομουτρο ο μακαριτης τυπε...απο κουκο παζ αβολοντε σε μονο ταμπλο γυρναγαν....
Ο δρόμος που στουκαρανε, επειδή έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί σε βγάζει κατευθείαν και μόνο μέσα στο παλιό ελληνικό αεροδρόμιο, που είναι ερημιά, οπότε λίγο δύσκολο να είχαν πάει για χαρτάκι εκεί..

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Ο δρόμος που στουκαρανε, επειδή έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί σε βγάζει κατευθείαν και μόνο μέσα στο παλιό ελληνικό αεροδρόμιο, που είναι ερημιά, οπότε λίγο δύσκολο να είχαν πάει για χαρτάκι εκεί.
Ο Παντελίδης διέθετε χαρτουρα ,σιγά μην πήγαινε στις ερημιές για να γαμησει.
Εξάλλου τοτε δεν έβλεπε τη μύτη του , ανάθεμα με αν ηξερε που βρισκόταν ,το γαμησι τον μάρανε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.546
Πόντοι
9.931
Τι εννοείς θα τίς έπαιρνε μετά; Και τέτοια ώρα στο παλιό ελληνικό τι είχανε πάει να κάνουνε;
Για να δεις την καταντια του τυπου αντι να παρει τις γκόμενες σπιτι του, να τις στήσει στα τεσσερα και να παίρνει εναλλάξ τις κωλοτρυπιδες τους, πηγε να γινει ντιρλα και να του φανε τα λεφτα οι επιτήδειοι.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
ρε παιδες τι μας ενδιαφερουν αυτα? ξερει κανενας αν το μουνακι αυτο κανει συναντησεις?οποιος ξερει και εχει πως να επικοινωνισουμε ας μου γραψει π.μ.κερναω οτι γουσταρει και οπου γουσταρει.υ.γ και οχι μονο για δαυτην αλλα και για αλλη απο τετοιο συναφι.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
504
Πόντοι
81
Ότι ο Ντέλος ας πούμε δεν είχε κάποιο καλύτερο μέρος για να κάνει τρίο με δύο νάρες, παρά σε ένα στενό σπορ αμάξι σε κάποιο ερημικό μέρος, και μάλιστα λιώμα. Αν δεν πήγαινε από τροχαίο δηλαδή, να πήγαινε από πρεζάκι ή κάγκουρα που θα τους την έπεφτε να τους ψειρίσει, ή να γινόταν βούκινο ή να τον συλλάμβαναν, ή να πάθαινε καμιά εξάρθρωση γοφού ή να έτρωγαν ξενέρα οι γκόμενες (καλά αυτό το τελευταίο μπορεί να μην ένοιαζε ούτε αυτόν, ούτε καν εκείνες αφού δεν πήγαιναν μαζί του για τις ερωτικές συγκινήσεις).

Τώρα για την κοπέλα...Λένε ότι μετά από μία close-death experience, αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις την ζωή. Αν έχεις λίγο μυαλό, καρδιά και επίγνωση τουλάχιστον.

Η συγκεκριμένη ούτε "την είδε αλλιώς",ούτε παράτησε κακές συνήθειες, ούτε στράφηκε προς πιο ουσιαστικά (υποκειμενικό είναι αυτό) πράγματα, ούτε καν προσπάθησε να βγάλει κάνα βιβλιαράκι (με ghost writer φυσικά) για να το παίξει survivor, ή να μιλάει για τα τροχαία, την οδήγηση υπό την επήρεια κλπ κλπ. Λέει απλά "δώστε μου τα λεφτά κι εγώ να συνεχίσω την ζωή μου μοστράροντας κωλάρα, βυζάρες και τσιμπουκόχειλα".

Τελευταία τροποποίηση:

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
504
Πόντοι
81
ρε παιδες τι μας ενδιαφερουν αυτα? ξερει κανενας αν το μουνακι αυτο κανει συναντησεις?οποιος ξερει και εχει πως να επικοινωνισουμε ας μου γραψει π.μ.κερναω οτι γουσταρει και οπου γουσταρει.υ.γ και οχι μονο για δαυτην αλλα και για αλλη απο τετοιο συναφι.
Μαντεύω ότι, και να έκανε "συναντήσεις" παλιότερα, απ'την στιγμή που είναι γνωστή περσόνα πλέον και έχει να "φοβάται" τον κάθε πελάτη ότι θα την τραβήξει βίντεο ή θα την κάνει βούκινο και την επόμενη μέρα θα την κρεμάσουν στα μανταλάκια όλες οι σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά, αμαυρώνοντας το (όποιο) όνομα έχει κι ενώ εκκρεμεί ο αγώνας της να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες...

...μάλλον δεν ορέγεται το διακοσάρικό ή και πεντακοσάρικο ακόμα του κάθε τυχαίου.

(Ούτως ή άλλως, απ'ό,τι φάνηκε το τηλέφωνό της χτυπούσε μέχρι και από διάσημους φραγκάτους, οπότε δεν ξέρω ποιος επίδοξος πελάτης μπορεί να της φανεί άξιος για να ασχοληθεί μαζί του...)

Γνώμη μου, έχει γεμίσει ο τόπος ωραία μουνιά και ξέκωλα, μην ρωτάτε για την κάθε ψωνάρα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom