Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
@koutavoulias Τα πράγματα είναι σοβαρά.
@koutavoulias Τα πράγματα είναι σοβαρά.
Μεγαλο απωθημενο...@koutavoulias Τα πράγματα είναι σοβαρά.
Η Τζανη τώρα τελευταία θα ανέβασε την ταρίφαΜεγαλο απωθημενο...
Οπως και η κολλητη της η Τζανη...
Πρεπει να μην αφηνουν σταγονα λεμε...
Χωριο που φαινεται λεει κολαουζο δεν θελει..
Φωναζει απο μακρια το πραγμα αλλα που τα λεφτα
γαμω την τυχη μου...
Βλεπεις βγηκαμε απο φτωχα αρχιδια και το ποσο που
λογικα θα θελουν ειναι μεγαλο...
Τυπε μονος του το εφαγε το κεφαλι του αφού ειχε πιει ένα κουβά ουίσκι.τον εφαγε τον ανθρωπο
Oταν εισαι πιωμενος πρεπει να σου παρει τα κλειδια για να μη οδηγησεις......αυτο λεω αν ειναι φιλος πραγματικοσΤυπε μονος του το εφαγε το κεφαλι του αφού ειχε πιει ένα κουβά ουίσκι.
Ρε τυπε δεν ηταν φιλες του, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ηταν οι κοπέλες που ηταν μαζι του για να καλοπερνάνε, σιγα μην ασχοληθούν αν ειναι πιωμένος η οχι, στην καλύτερη περίπτωση να τον ρώτησαν αν μπορει να οδηγήσει και αυτος να ειπε «Μια χαρα ειμαι».Oταν εισαι πιωμενος πρεπει να σου παρει τα κλειδια για να μη οδηγησεις......αυτο λεω αν ειναι φιλος πραγματικοσ
kai της πηρε μαζι ....οτι και αν ηταν δεν είχαν αισθησηΡε τυπε δεν ηταν φιλες του, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ηταν οι κοπέλες που ηταν μαζι του για να καλοπερνάνε, σιγα μην ασχοληθούν αν ειναι πιωμένος η οχι, στην καλύτερη περίπτωση να τον ρώτησαν αν μπορει να οδηγήσει και αυτος να ειπε «Μια χαρα ειμαι».
θα τις επαιρνε μετα φιλε, αλλα δεν προλαβε γιατι στουκαρε...kai της πηρε μαζι ....οτι και αν ηταν δεν είχαν αισθηση
Τι εννοείς θα τίς έπαιρνε μετά; Και τέτοια ώρα στο παλιό ελληνικό τι είχανε πάει να κάνουνε;θα τις επαιρνε μετα φιλε, αλλα δεν προλαβε γιατι στουκαρε...
ηταν γνωστο χαρτομουτρο ο μακαριτης τυπε...απο κουκο παζ αβολοντε σε μονο ταμπλο γυρναγαν....Τι εννοείς θα τίς έπαιρνε μετά; Και τέτοια ώρα στο παλιό ελληνικό τι είχανε πάει να κάνουνε;
Ο δρόμος που στουκαρανε, επειδή έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί σε βγάζει κατευθείαν και μόνο μέσα στο παλιό ελληνικό αεροδρόμιο, που είναι ερημιά, οπότε λίγο δύσκολο να είχαν πάει για χαρτάκι εκεί..ηταν γνωστο χαρτομουτρο ο μακαριτης τυπε...απο κουκο παζ αβολοντε σε μονο ταμπλο γυρναγαν....
Ο Παντελίδης διέθετε χαρτουρα ,σιγά μην πήγαινε στις ερημιές για να γαμησει.Ο δρόμος που στουκαρανε, επειδή έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί σε βγάζει κατευθείαν και μόνο μέσα στο παλιό ελληνικό αεροδρόμιο, που είναι ερημιά, οπότε λίγο δύσκολο να είχαν πάει για χαρτάκι εκεί.
Για να δεις την καταντια του τυπου αντι να παρει τις γκόμενες σπιτι του, να τις στήσει στα τεσσερα και να παίρνει εναλλάξ τις κωλοτρυπιδες τους, πηγε να γινει ντιρλα και να του φανε τα λεφτα οι επιτήδειοι.Τι εννοείς θα τίς έπαιρνε μετά; Και τέτοια ώρα στο παλιό ελληνικό τι είχανε πάει να κάνουνε;
Μαντεύω ότι, και να έκανε "συναντήσεις" παλιότερα, απ'την στιγμή που είναι γνωστή περσόνα πλέον και έχει να "φοβάται" τον κάθε πελάτη ότι θα την τραβήξει βίντεο ή θα την κάνει βούκινο και την επόμενη μέρα θα την κρεμάσουν στα μανταλάκια όλες οι σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά, αμαυρώνοντας το (όποιο) όνομα έχει κι ενώ εκκρεμεί ο αγώνας της να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες...ρε παιδες τι μας ενδιαφερουν αυτα? ξερει κανενας αν το μουνακι αυτο κανει συναντησεις?οποιος ξερει και εχει πως να επικοινωνισουμε ας μου γραψει π.μ.κερναω οτι γουσταρει και οπου γουσταρει.υ.γ και οχι μονο για δαυτην αλλα και για αλλη απο τετοιο συναφι.