Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Συγγνώμη αλλά ο άλλος με πρόσβαλε και έπρεπε να απαντήσω. Και που ξέρεις εσύ ότι δε θα βρω, μια χαρά θα βρω φίλε μου, τώρα που κολλάνε οι γκόμενες μ'αυτο δε ξέρω, λες και νοιάζεται η άλλη τι θα πω για τον τεντογλου. Μάλλον δεν διάβασες καν το άλλο μύνημα που έγραψα, διάβασες ότι σε συμφέρει μόνο , έχω ασχοληθεί με αθλητισμό, κολύμβηση για πολλά χρόνια και μετά κικ μποξινγκ και έχω παίξει με δυνατούς αθλήτες, μετά το σταμάτησα λόγω πανελληνίων, σε κάλυψα? Πολύ εύκολα προσβάλλετε εδώ μέσα χωρίς να ξέρετε τον άλλων, απλά είπα ότι βαριέμαι να βλέπω δεν είπα κάτι άλλοΑν και δεν είμαστε σε σωστό νήμα άκου τώρα .....εσύ θα βρεις γκόμενα εδώ οι ποιο πολλοί μέσα όσο χρόνων είσαι τόσα χρόνια γαμαμε και άλλοι όπως εγώ έχουμε φτάσει τα 30χ να γαμαμε όταν βρεις γκόμενα και μάθεις πως μπαίνει το προφυλακτικό έλα γράψε πάλι εδώ σε αυτό το νήμα .... σίγουρα θα έχουν περάσει χρόνια να γίνει αυτό έτσι σε κόβω άρα όλα αυτά που λέμε για τα αθλήματα και τεντογλου θα είναι ιστορία και θα ξέρουμε ποιος είναι ο καλύτερος αθλητής....μεχαυτα που λες φαντάζομαι τι βλακείες λες σε γυναίκες τιωασχετος είσαι για αυτό δεν βρίσκεις ούτε θυλικη γάτα