Νέα

Μίλτος Τεντόγλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τελευταία τροποποίηση:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Που είπες Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μεγάλες ομάδες...
Σε εχει βαρέσει η αγαμία κατακέφαλα...:tooth::tooth::tooth:
Εγώ τουλάχιστον είμαι 18 και θα βρω γκόμενα, εσύ που το λες για να με μειώσεις νιώθεις μάγκας ? Τεσπά δε θέλω να τσακωθω μαζί σου, τι είναι δηλαδή αυτές οι ομάδες για σένα μικρές?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγώ τουλάχιστον είμαι 18 και θα βρω γκόμενα, εσύ που το λες για να με μειώσεις νιώθεις μάγκας ? Τεσπά δε θέλω να τσακωθω μαζί σου, τι είναι δηλαδή αυτές οι ομάδες για σένα μικρές?
Αν είσαι όντως 18 δεν έχεις γκόμενα και κάθεσαι και γράφεις στο μπου αντί να είσαι έξω τότε είσαι ένα ναυάγιο που θα αφήσει ιστορία...

Το ότι είσαι κλώνος που το παίζει 18χρονο αυτό σε κάνει τρόφιμο ψυχιατρικής κλινικής.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν είσαι όντως 18 δεν έχεις γκόμενα και κάθεσαι και γράφεις στο μπου αντί να είσαι έξω τότε είσαι ένα ναυάγιο που θα αφήσει ιστορία...

Το ότι είσαι κλώνος που το παίζει 18χρονο αυτό σε κάνει τρόφιμο ψυχιατρικής κλινικής.
Κλώνος δεν είμαι φίλε, κακό που ζήτησα κάποιες συμβουλές στο φόρουμ?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που βαριέμαι εντελώς τα ατομικά αθλήματα? Τι ολυμπιακοί αγώνες και μαλακίες? Ποδόσφαιρο μόνο, άντε και μπάσκετ που και που αλλά ευρωπαϊκά γιατί ελληνικό μπάσκετ χειρότερο και από ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Χατζηπαναγής έκανε το λάθος και δεν έπαιξε σε μεγάλες ομάδες, αν είχε πάει σε κάνα ΠΑΟΚ η κάνα Ολυμπιακό θα σας έλεγα εγώ τι τίτλους θα είχε πάρει
Φίλε μου έχεις ασχοληθεί καθόλου με κανένα άθλημα ή απλά είσαί ο κλασσικός ελληναράς που κάθεται και απλά και βλέπει ποδοσφαίρο και μπάσκετ μέσα από την τηλεόραση πλακώνοντας πιτόγυρα και μπύρες και κάνει αυστηρή κριτική λες και είναι ο πρόεδρος της Ρεάλ;Ξέρεις τι γαμήσι τρώει ο αθλητής σε ατομικό άθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο;Πέρα από το σωματικό ξέρεις τι ψυχική καταπόνηση έχει;Ξέρεις τι είναι να κρίνεται όλη η χρονιά ή ολόκληρων ετών σκληρή προπόνηση από λίγα λεπτά αγωνίσματος;

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Φίλε μου έχεις ασχοληθεί καθόλου με κανένα άθλημα ή απλά είσαί ο κλασσικός ελληναράς που κάθεται και απλά και βλέπει ποδοσφαίρο και μπάσκετ μέσα από την τηλεόραση πλακώνοντας πιτόγυρα και μπύρες και κάνει αυστηρή κριτική λες και είναι ο πρόεδρος της Ρεάλ;Ξέρεις τι γαμήσι τρώει ο αθλητής σε ατομικό άθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο;Πέρα από το σωματικό ξέρεις τι ψυχική καταπόνηση έχει;Ξέρεις τι είναι να κρίνεται όλη η χρονιά ή ολόκληρων ετών σκληρή προπόνηση από λίγα λεπτά αγωνίσματος;
Ε γιατί το κάνουν τότε? Γιατί δεν ζουν τη ζωή τους και ασχολούνται με κάτι τοσο ψυχοφθόρο? Ναι εγώ κάνω κικ μποξινγκ και μ'αρεσε πολύ, θα το ξαναρχίσω από Σεπτέμβρη, έχω ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα, και στη τελική γιατί να μη κάνω κριτική, άμα βλέπω ότι οι παίκτες δεν κάνουν τι να πω όλα είναι μια χαρά?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ε γιατί το κάνουν τότε? Γιατί δεν ζουν τη ζωή τους και ασχολούνται με κάτι τοσο ψυχοφθόρο? Ναι εγώ κάνω κικ μποξινγκ και μ'αρεσε πολύ, θα το ξαναρχίσω από Σεπτέμβρη, έχω ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα, και στη τελική γιατί να μη κάνω κριτική, άμα βλέπω ότι οι παίκτες δεν κάνουν τι να πω όλα είναι μια χαρά?
Έκανες κικ μποξινγκ και σαρέσεις και βαριέσαι τα ατομικά αθλήματα;μήπως αντιφάσκεις εδώ;Δεν είπα να μην κάνεις κριτική αρκεί να είναι σωστά τοποθετημένη και συγκεκριμένη.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Έκανες κικ μποξινγκ και σαρέσεις και βαριέσαι τα ατομικά αθλήματα;μήπως αντιφάσκεις εδώ;Δεν είπα να μην κάνεις κριτική αρκεί να είναι σωστά τοποθετημένη και συγκεκριμένη.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι παρά πολλοί αθλητές στα ομαδικά αθλήματα δεν κάνουν σχεδόν τίποτα και παίρνουν εκατομμύρια, βλέπω ότι ο αθλητισμός έχει εμπορευματοποιηθει, και λυπάμαι γι'αυτό. Ούτως η άλλως μόνο το 0,1% του πληθυσμού στην ασχολείται με επαγγελματικό αθλητισμό, και μόνο αυτό τα λέει όλα, οι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι δεν έχει νόημα. Το κικ μποξινγκ μ'αρεσει σα χόμπυ όχι να βλέπω άλλους να παίζουν στη τηλεόραση

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι παρά πολλοί αθλητές στα ομαδικά αθλήματα δεν κάνουν σχεδόν τίποτα και παίρνουν εκατομμύρια, βλέπω ότι ο αθλητισμός έχει εμπορευματοποιηθει, και λυπάμαι γι'αυτό. Ούτως η άλλως μόνο το 0,1% του πληθυσμού στην ασχολείται με επαγγελματικό αθλητισμό, και μόνο αυτό τα λέει όλα, οι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι δεν έχει νόημα. Το κικ μποξινγκ μ'αρεσει σα χόμπυ όχι να βλέπω άλλους να παίζουν στη τηλεόραση
Γιατί πόσα παίρνει ένας επαγγελματίας μποξέρ για έναν αγώνα;Δες τον Conor McGregor πόσα παίρνει σε κάθε αγώνα.Προφανώς τα χρήματα έχουν να κάνουν με το ποσά που παίζουν σε κάθε άθλημα.Όλα έχουν εμπορευματοποιηθεί.Το χρήμα είναι το κίνητρο τι να κάνουμε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.192
Πόντοι
2.356
1. Τεντόγλου
2. Αντετοκούμπο
3. Τσιτσιπάς
4. Γκάλης
5. Κυριακίδης 1ος στον μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946
6. Γιάννης Κούρος επίσης μαραθωνοδρόμος
7. Στεφανίδη
8. Σάκκαρη
9. Κακλαμανάκης
10. Κεντέρης
Ο Γκάλης άλλαξε τα σπορ γενικά στην Ελλάδα. Οπότε για μένα, είναι ο άνθρωπος που θα είναι πάντα στην 1η θέση. Όσα δαχτυλίδια και να πάρει στο NBA ο Αντετοκούνμπο.

Σε σχέση με το στίβο, όλοι θυμούνται τα χρυσά (Πύρρος Δήμας, Λευτέρης Πετρούνιας κλπ), εγώ όμως έχω στην καρδιά μου 3 άτομα που όλα συμπτωματικά πήραν αργυρό.

Ήμουν φαντάρος όταν έβλεπα στο ΚΨΜ την Νίκη Μπακογιάννη, να κάνει αυτό το απίστευτο άλμα. Αν θυμάμαι καλά ήταν Σάββατο 7-8 το βράδι.

Στην Ατλάντα επίσης παίχτηκε ένας από τους συγκλονιστικότερους τελικούς, στα σπορ γενικά.

Όταν έχασε ο Βαλέριος Λεωνίδης από τον Σουλεϊμάνογλου. Χαριτολογώντας έλεγε θυμάμαι "μόνο ένας Πόντιος μπορεί να χάσει έχοντας κάνει παγκόσμιο ρεκόρ". :2funny:

3η αγαπημένη μορφή ο Γιαννιώτης, με το επίσης ασημένιο στην ανοιχτή θάλασσα, στο Ρίο.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.864
Πόντοι
46.423

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.724
Πόντοι
11.956
Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που βαριέμαι εντελώς τα ατομικά αθλήματα? Τι ολυμπιακοί αγώνες και μαλακίες? Ποδόσφαιρο μόνο, άντε και μπάσκετ που και που αλλά ευρωπαϊκά γιατί ελληνικό μπάσκετ χειρότερο και από ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Χατζηπαναγής έκανε το λάθος και δεν έπαιξε σε μεγάλες ομάδες, αν είχε πάει σε κάνα ΠΑΟΚ η κάνα Ολυμπιακό θα σας έλεγα εγώ τι τίτλους θα είχε πάρει
Πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή αθλητική παιδεία με αυτά που λες ....άμα η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι...μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με κανένα άθλημα....εάν δεν ξέρεις μην γράφεις βλακείες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.724
Πόντοι
11.956
Συνεχίζεις και λες χαχα πράγματα χαζά

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.724
Πόντοι
11.956
Αν και δεν είμαστε σε σωστό νήμα άκου τώρα .....εσύ θα βρεις γκόμενα εδώ οι ποιο πολλοί μέσα όσο χρόνων είσαι τόσα χρόνια γαμαμε και άλλοι όπως εγώ έχουμε φτάσει τα 30χ να γαμαμε όταν βρεις γκόμενα και μάθεις πως μπαίνει το προφυλακτικό έλα γράψε πάλι εδώ σε αυτό το νήμα .... σίγουρα θα έχουν περάσει χρόνια να γίνει αυτό έτσι σε κόβω άρα όλα αυτά που λέμε για τα αθλήματα και τεντογλου θα είναι ιστορία και θα ξέρουμε ποιος είναι ο καλύτερος αθλητής....μεχαυτα που λες φαντάζομαι τι βλακείες λες σε γυναίκες τιωασχετος είσαι για αυτό δεν βρίσκεις ούτε θυλικη γάτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom