panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 446
Υπέροχη ... Θα σε γνωρίσω από κοντά σύντομα ...Να είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
Υπέροχη ... Θα σε γνωρίσω από κοντά σύντομα ...Να είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
Τι εννοείς "και σε αποκλειστικό θέμα";;;Σας περιμένω να θυμηθούμε τα παλιά...
Σύντομα και σε αποκλειστικό θέμα..
Μέχρι τότε ακονίστε τα εργαλεία σας και μείνετε συντονισμένοι..!!!
Να είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
Που μπορούμε να τη βρούμε?Είναι ενεργή η Ελβίρα δηλαδή. Μπράβο. Και ωραία ... εξοπλισμένη
Αφού λέει "κάντε υπομονή" ρε μάγκες!!! Θα δώσει ινφο!!! Πάει να πει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα!!!Ανεξάρτητη Ελληνίδα 6948807278
Ανεξάρτητη Ελληνίδα 6948807278 Απευθύνομαι σε σοβαρούς καί εχεμυθους κυρίους πού ξέρουν τι θέλουν από μία εντυπωσιακή γυναίκα στο κρεβάτι. Αληθινές φωτογραφίες. Ραντεβού στο χώρο μου. Τηλ: 6948807278kanesex.com
Ισχύει κανονικά η αγγελία?
Δε κρατιομαστε μυστη μουΑφού λέει "κάντε υπομονή" ρε μάγκες!!! Θα δώσει ινφο!!! Πάει να πει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα!!!
Η ίδια έγραψε "ακονίστε τα εργαλεία σας"!!! Τα θέλει κοφτερά φαίνεται!!!Δε κρατιομαστε μυστη μου
προφανώς ισχύει, χτες μπήκε η αγγελίαΑνεξάρτητη Ελληνίδα 6948807278
Ανεξάρτητη Ελληνίδα 6948807278 Απευθύνομαι σε σοβαρούς καί εχεμυθους κυρίους πού ξέρουν τι θέλουν από μία εντυπωσιακή γυναίκα στο κρεβάτι. Αληθινές φωτογραφίες. Ραντεβού στο χώρο μου. Τηλ: 6948807278kanesex.com
προφανώς ισχύει, χτες μπήκε η αγγελίαΑφού λέει "κάντε υπομονή" ρε μάγκες!!! Θα δώσει ινφο!!! Πάει να πει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα!!!
Περιμένω περισσότερο info.προφανώς ισχύει, χτες μπήκε η αγγελία
ένα τηλεφωνάκι θα μας τα πει όλαΠεριμένω περισσότερο info.
Ποσο χρόνων ειναι ,ξέρουμε?ένα τηλεφωνάκι θα μας τα πει όλα
Νομίζω πως αγγίζει τα δικά σου standards αδερφέΠοσο χρόνων ειναι ,ξέρουμε?
Νομίζω πως αγγίζει τα δικά σου standards αδερφέ
Έγραψε να περιμένουμε να ανακοινώσειΠου μπορούμε να τη βρούμε?
Όλα θα απαντηθούν σύντομα...Elvira τα τηλ σου ισχύουν? Θα βάλεις αγγελία? Ο χώρος ο ίδιος?
Τσου...!Ανεξάρτητη Ελληνίδα 6948807278
Μία χαρά τότεΔεν σταμάτησε ποτέ... Τώρα είναι σε νέο χώρο.