panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Υπέροχη ... Θα σε γνωρίσω από κοντά σύντομα ...Να είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
![]()
Υπέροχη ... Θα σε γνωρίσω από κοντά σύντομα ...Να είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
![]()
Τι εννοείς "και σε αποκλειστικό θέμα";;;Σας περιμένω να θυμηθούμε τα παλιά...
Σύντομα και σε αποκλειστικό θέμα..
Μέχρι τότε ακονίστε τα εργαλεία σας και μείνετε συντονισμένοι..!!!
Να είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
![]()
Που μπορούμε να τη βρούμε?Είναι ενεργή η Ελβίρα δηλαδή. Μπράβο. Και ωραία ... εξοπλισμένη
Αφού λέει "κάντε υπομονή" ρε μάγκες!!! Θα δώσει ινφο!!! Πάει να πει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα!!!![]()
Ανεξάρτητη Ελληνίδα 6948807278
Ανεξάρτητη Ελληνίδα 6948807278 Απευθύνομαι σε σοβαρούς καί εχεμυθους κυρίους πού ξέρουν τι θέλουν από μία εντυπωσιακή γυναίκα στο κρεβάτι. Αληθινές φωτογραφίες. Ραντεβού στο χώρο μου. Τηλ: 6948807278kanesex.com
Ισχύει κανονικά η αγγελία?
Δε κρατιομαστε μυστη μουΑφού λέει "κάντε υπομονή" ρε μάγκες!!! Θα δώσει ινφο!!! Πάει να πει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα!!!
Η ίδια έγραψε "ακονίστε τα εργαλεία σας"!!! Τα θέλει κοφτερά φαίνεται!!!Δε κρατιομαστε μυστη μου
προφανώς ισχύει, χτες μπήκε η αγγελία![]()
Ανεξάρτητη Ελληνίδα 6948807278 Απευθύνομαι σε σοβαρούς καί εχεμυθους κυρίους πού ξέρουν τι θέλουν από μία εντυπωσιακή γυναίκα στο κρεβάτι. Αληθινές φωτογραφίες. Ραντεβού στο χώρο μου. Τηλ: 6948807278kanesex.com
προφανώς ισχύει, χτες μπήκε η αγγελίαΑφού λέει "κάντε υπομονή" ρε μάγκες!!! Θα δώσει ινφο!!! Πάει να πει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα!!!
Περιμένω περισσότερο info.προφανώς ισχύει, χτες μπήκε η αγγελία
ένα τηλεφωνάκι θα μας τα πει όλαΠεριμένω περισσότερο info.
Ποσο χρόνων ειναι ,ξέρουμε?ένα τηλεφωνάκι θα μας τα πει όλα![]()
Νομίζω πως αγγίζει τα δικά σου standards αδερφέΠοσο χρόνων ειναι ,ξέρουμε?
Νομίζω πως αγγίζει τα δικά σου standards αδερφέ![]()
Έγραψε να περιμένουμε να ανακοινώσειΠου μπορούμε να τη βρούμε?
Όλα θα απαντηθούν σύντομα...Elvira τα τηλ σου ισχύουν? Θα βάλεις αγγελία? Ο χώρος ο ίδιος?
Τσου...!![]()
Μία χαρά τότεΔεν σταμάτησε ποτέ... Τώρα είναι σε νέο χώρο.