paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
η catwoman της ελλαδος. Το πρωι παιρνει πιπες και το βραδυ.... παλι πιπες παιρνει
Κανα νέο παίδες???Παίδες κάνα νέο απτην Ελβίρα?? 3 τηλέφωνα έχω και τα 3 κλειστά... χθες πέρασα απτον χώρο της απέξω... μια γάτα (κλασικά) στο πλατυσκαλο και μέσα φώτα άρα λογικά εκεί είναι ....
Πάει δλδ χάλασε κ αυτή... Λογικά πρέπει να εργάζεται ακόμα
Την είχα συνάντηση περίπου πριν το πασχαυ. Είναι πλέον πολύ βιαστική ίσα ίσα να χύσεις.
Αν μπορείς να μου στείλεις κάνα σωστό τηλ ή σωστή αγγελία να δουλεύουν τα τηλ έστω και πμ... Λογικά πρέπει να εργάζεται ακόμα
Την είχα συνάντηση περίπου πριν το πασχαυ. Είναι πλέον πολύ βιαστική ίσα ίσα να χύσεις.
Γενικά... αυτή την άποψη έχω κι εγώ... αλλά για ένα γρήγορο άδειασμα μου κάνει...... Λογικά πρέπει να εργάζεται ακόμα
Δεν πήρα τηλέφωνο ήμουν κάπου κοντά καί πέρασα είχε και μια αλληάλλη κοπέλα μέσα ντυμντυμένη την είδα δεν πρέπει να δουλεύει εκεί.Αν μπορείς να μου στείλεις κάνα σωστό τηλ ή σωστή αγγελία να δουλεύουν τα τηλ έστω και πμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γενικά... αυτή την άποψη έχω κι εγώ... αλλά για ένα γρήγορο άδειασμα μου κάνει...
Welcome back κούκλα μουI' m Back !!!
Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες...
Αναμένουμε στο κινητό μας!I' m Back !!!
πώς σε βρίσκουμε, όμορφη;I' m Back !!!
Επιτέλους...I' m Back !!!
Elvira τα τηλ σου ισχύουν? Θα βάλεις αγγελία? Ο χώρος ο ίδιος?Σας περιμένω να θυμηθούμε τα παλιά...
Σύντομα και σε αποκλειστικό θέμα..
Μέχρι τότε ακονίστε τα εργαλεία σας και μείνετε συντονισμένοι..!!!
Περιμένουμε την αναβάθμιση! Wellcum back!!!Σας περιμένω να θυμηθούμε τα παλιά...
Σύντομα και σε αποκλειστικό θέμα..
Μέχρι τότε ακονίστε τα εργαλεία σας και μείνετε συντονισμένοι..!!!
Καινούρια είναι;;; Καλορίζικα!!!Να είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
Κ τότε ήσουν καυλα αλλά κ τώραα δεν πας πίσωΝα είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
Ωραίες βυζάρεςΚ τότε ήσουν καυλα αλλά κ τώραα δεν πας πίσω