Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Οι γάτες υπάρχουν ακόμα;
Αυτό το τατου κάτω από τον λαιμό; Βλέπω καλά; Venom; Μεταλλού;Να είστε σίγουροι πως αξίζει την αναμονή...
Είσαι και παρατηρητικός....Αυτό το τατου κάτω από τον λαιμό; Βλέπω καλά; Venom; Μεταλλού;
Βγήκε πόρισμα;;; Νέος χώρος;;; Νέο τηλέφωνο;;; Νέα αγγελία;;;Είσαι και παρατηρητικός....
Σταθερή αξία τα γατσούλια.. Ατραξιόν του καταστήματος..Οι γάτες υπάρχουν ακόμα;
Πράματα του σατανά..Αυτό το τατου κάτω από τον λαιμό; Βλέπω καλά; Venom; Μεταλλού;
Αυτά πάνε μαζί τύπε μου!!!Πράματα του σατανά..
Τυπε νταξ οι σατανάδες κ τα γατσούλια..Αυτά πάνε μαζί τύπε μου!!!
Τελικά προφανώς δεν ισχύει όπως δήλωσε κι η ίδιαπροφανώς ισχύει, χτες μπήκε η αγγελία
μου κανει εντυπωση, επειδη η αγγελια ειναι φρεσκια, τωρινηΤελικά προφανώς δεν ισχύει όπως δήλωσε κι η ίδια
Η ίδια πάντως είπε πως δεν ισχύει... τώρα... αναμένουμεμου κανει εντυπωση, επειδη η αγγελια ειναι φρεσκια, τωρινη
Μου φαίνεται θα είμαι το μόνο ραντεβού σου που θα παιζει την ώρα της συνουσίας Emperor και Dimmu Borgir...Είσαι και παρατηρητικός....
Καλη η πλακα, αλλά μη το γαμαμε....Αυτά πάνε μαζί τύπε μου!!!
Επιτέλους...... θα φτιάξεις και καινούργια αγγελία?....Λοιπόν αγόρια... πάμε με δύναμη.!!!
Στο κέντρο της Αθήνας θα βρεθούμε και πάλι, αλλά σε άλλο χώρο...!!
Τηλ. 6943114393
Φωτογραφίες... πολύ σύντομα!!
Περιοχή?Λοιπόν αγόρια... πάμε με δύναμη.!!!
Στο κέντρο της Αθήνας θα βρεθούμε και πάλι, αλλά σε άλλο χώρο...!!
Τηλ. 6943114393
Φωτογραφίες... πολύ σύντομα!!
Από το τηλέφωνο για πιο άμεσα!!Είναι γραμμένο κάπου το πρόγραμμα σου και που δέχεσαι ραντεβού ή μόνο από το τηλέφωνο?