Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Χάλασε κι αυτή;;;Και γω την εχω παρει δεν ειναι τοσο καλο οσο δειχνουν οι φωτο μετρια εμφανηση και μετριο κρεβατι συν οτι δεν εχει και την καλητερη υγιεινη
Χάλασε κι αυτή;;;Και γω την εχω παρει δεν ειναι τοσο καλο οσο δειχνουν οι φωτο μετρια εμφανηση και μετριο κρεβατι συν οτι δεν εχει και την καλητερη υγιεινη
Καλα, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, γιατί μάλλον άλλα γούστα έχουμε...Την εχω παρει και το 15 και φετος μοντελε δε το λες το σωμα της Λενκα
Τη να σε πω μια φορα πηγα και το μετανιωσαΧάλασε κι αυτή;;;
Μαν μοντελε σωμα εχει η πιτσιρικα call girl Βερονικα απο την Αθηνα οχι η Λενκα μη ξεχασουμε και αυτα που ξερουμεΚαλα, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, γιατί μάλλον άλλα γούστα έχουμε...
Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή. Σώμα μοντέλου η Λένκα σε καμία περίπτωση δεν έχει, αν λέμε για την ίδια (Πολωνέζα,35άρα, ξανθιά με παραφουσκωμένα χείλια).Δεν είναι χοντρή αλλά είναι αρκετά πλαδαρή.Μαν μοντελε σωμα εχει η πιτσιρικα call girl Βερονικα απο την Αθηνα οχι η Λενκα μη ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε
Oπως το λες ΕΙΧΕ εγω δε την γνωρισα ποτε με μοντελε σωμα το οτι ειναι vfm δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που λεμεH Λένκα σώμα μοντέλου ΕΙΧΕ όπως θα δεις εδώ:
Δυστυχώς η φώτο δεν ανταποκρίνεται σε καμμιά στο παρόν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παύει να είναι ένα πολύ αξιόλογο VFM milf που ιδρώνει τη φανέλα.
Τα πλαστικά χείλη είναι όντως ένα θεματάκι ωστόσο.
Επίσης, είναι Τσέχα και όχι Πολωνή αν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτό.
Άντε να ενημερώσουμε λίγο τον κατάλογο μετά τις απαραίτητες αλλαγές, προσθήκες, αφαιρέσεις, κλπ.
Αλίκη: Αφροδίτη Σαραντάρα: Αγάπη: Λένκα/Ντανιέλα/Σύλβια: Μένια: Victoria: Αφράτη BBW με το πουλάκι τσίου:
Αυτή πρέπει να έχει φάει και τον φούρναρη μαζί....
Η τελευταια παιδια αγγελια,η BBW που λετε η "αφρατη" ειναι λες και εφαγε ενα φουρνο ολοκληρο μονη της!Το εκανα το κασκαντεριλικι χθες(φαν βυζιων),καθομαι κατω απο την μπαρα μεχρι ενα οριο αλλα αυτη ειναι σουμο.Και δεν ειναι αυτη στις φωτο με την καμια!
δεν ειναι και αυτη στη φωτο λεει...Αυτή πρέπει να έχει φάει και τον φούρναρη μαζί....
Φταις και συ ρε αδερφέ. Αφού όπως λες η φάτσα ήταμ πολύ μέτρια και προς τα κάτω γιατί έκατσες. Μήπως φταίμε και εμείς στην τελική για το επίπεδο εμφάνισης, υγιεινής και υπηρεσιών;Report από Μένια. ηλικία 40+ καλοδιατηρημένη στο σώμα, ύψος 1.60 με 1.65, μελαχροινή με φάτσα από μέτρια και (πολύ) κάτω. Ο χώρος κάπου στη Μοναστηρίου που σου βγάζει τη πίστη μέχρι να σου πει που ακριβώς είναι. Είναι το σπίτι της αν κατάλαβα καλά, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της δουλειάς, αξιοπρεπές θα έλεγα. Τιμές: 50 το μισάωρο και από εκεί και πέρα +20 +20 ανάλογα τα έξτρα. Στις υπηρεσίες τώρα, η κοπέλα είναι απίστευτα ξεπετέ. Φανταστείτε ότι από τη στιγμή που μπήκα μέχρι τη στιγμή που βγήκα από το ασανσερ της πολυκατοικίας πέρασαν 20 λεπτά μετρημένα. Για να καταλάβετε το μπάνιο που κάνεις μετράει στο μισάωρο. Παλί καλά που δε χρεώνει την πετσέτα . Η τεχνική της και αυτή σε πολύ χαμηλά επίπεδα με highlight τα brutal φωνητικά στη πίπα. Στη περίπτωση μου το χειρότερο ήταν η ...γλυκιά εσάνς κωλίλας όταν στήθηκε στα τέσσερα. Τελείωμα στο σώμα και έγινα Λούης!
Η άποψη μου είναι, είτε η κυρία κατεβάζει το μισάωρο στα 20€ είτε θα πάτε στα στούντιο της περιοχής που έχουν πολύ καλύτερα τεμάχια.
Και πάλι ευνοημένη θα είναι η τύπισσα σε σχέση με τα στουντιοκόριτσα καθώς ούτε ενοίκιο χώρου πληρώνει, ούτε έξοδα μετακινήσεων έχει αλλά ούτε και νταβά/τσατσά να τις παίρνουν το 60% του ποσού έχει.
Σκεφτείτε και πράξτε αναλόγως...
ωραιος...Report από Μένια. ηλικία 40+ καλοδιατηρημένη στο σώμα, ύψος 1.60 με 1.65, μελαχροινή με φάτσα από μέτρια και (πολύ) κάτω. Ο χώρος κάπου στη Μοναστηρίου που σου βγάζει τη πίστη μέχρι να σου πει που ακριβώς είναι. Είναι το σπίτι της αν κατάλαβα καλά, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της δουλειάς, αξιοπρεπές θα έλεγα. Τιμές: 50 το μισάωρο και από εκεί και πέρα +20 +20 ανάλογα τα έξτρα. Στις υπηρεσίες τώρα, η κοπέλα είναι απίστευτα ξεπετέ. Φανταστείτε ότι από τη στιγμή που μπήκα μέχρι τη στιγμή που βγήκα από το ασανσερ της πολυκατοικίας πέρασαν 20 λεπτά μετρημένα. Για να καταλάβετε το μπάνιο που κάνεις μετράει στο μισάωρο. Παλί καλά που δε χρεώνει την πετσέτα . Η τεχνική της και αυτή σε πολύ χαμηλά επίπεδα με highlight τα brutal φωνητικά στη πίπα. Στη περίπτωση μου το χειρότερο ήταν η ...γλυκιά εσάνς κωλίλας όταν στήθηκε στα τέσσερα. Τελείωμα στο σώμα και έγινα Λούης!
Η άποψη μου είναι, είτε η κυρία κατεβάζει το μισάωρο στα 20€ είτε θα πάτε στα στούντιο της περιοχής που έχουν πολύ καλύτερα τεμάχια.
Και πάλι ευνοημένη θα είναι η τύπισσα σε σχέση με τα στουντιοκόριτσα καθώς ούτε ενοίκιο χώρου πληρώνει, ούτε έξοδα μετακινήσεων έχει αλλά ούτε και νταβά/τσατσά να τις παίρνουν το 60% του ποσού έχει.
Σκεφτείτε και πράξτε αναλόγως...
Άντε να ενημερώσουμε λίγο τον κατάλογο μετά τις απαραίτητες αλλαγές, προσθήκες, αφαιρέσεις, κλπ.
Αλίκη: Αφροδίτη Σαραντάρα: Αγάπη: Λένκα/Ντανιέλα/Σύλβια: Μένια: Victoria: Αφράτη BBW με το πουλάκι τσίου:
Για τη Λένκα:H Λένκα σώμα μοντέλου ΕΙΧΕ όπως θα δεις εδώ:
Δυστυχώς η φώτο δεν ανταποκρίνεται σε καμμιά στο παρόν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παύει να είναι ένα πολύ αξιόλογο VFM milf που ιδρώνει τη φανέλα.
Τα πλαστικά χείλη είναι όντως ένα θεματάκι ωστόσο.
Επίσης, είναι Τσέχα και όχι Πολωνή αν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτό.
Καλησπερα φιλε εχουν γραψει καποιοι οτι εχει καλο σερβις η καυτη σαρανταρα, την εχω κ'εγω στα υποψη. Με προβληματιζει ομως μια αναφορα ενος συναγωνιστη οτι εχει καβατζαρη τα 50, κατα ποσο ισχυει δεν ξερω. Ας ενημερωση καποιος που πηρεΣυναγωνιστές καλημέρα. Σήμερα από το πρωϊ έχω μια τρελλή διάθεση για ΜΙΛΦ (από 40 και πάνω), κατ' οίκον. Πλην της Λένκα (την έχω πάρει και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, ίσως λόγω παραφουσκωμένων χειλιών), τι άλλο έχετε να προτείνετε για απόψε ; Προτάσεις για όσες κάνουν φουλ πρόγραμμα θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα...
Μπες πμ εσυΣυναγωνιστές καλημέρα. Σήμερα από το πρωϊ έχω μια τρελλή διάθεση για ΜΙΛΦ (από 40 και πάνω), κατ' οίκον. Πλην της Λένκα (την έχω πάρει και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, ίσως λόγω παραφουσκωμένων χειλιών), τι άλλο έχετε να προτείνετε για απόψε ; Προτάσεις για όσες κάνουν φουλ πρόγραμμα θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα...