Φίλε μου εγω με τη Μαρθα εχω βρεθει αρκετες φορες.. Γενικα ειναι τίμια κατασταση αν γουσταρεις 50αρες με τα παχη τους,τα καλλη τους και τις ατελειες τους.. Να πω βεβαια πως πριν καμια 10ετία που συναντηθηκα μαζι της πρωτη φορα, ηταν ενα φοβερο μιλφακι. Επίσης η κοπέλα είναι αρκετα έμπειρη, ομιλητικη,συμπαθης και σε γενικές γραμμες δε θα σου χαλασει χατηρια. ΟΙ φωτο στις αγγελίες ειναι fake, αλλα σχετικα αντιπροσωπευτικες. Στα αρνητικα θα εβαζα το κόστος, μιας που τα 60-80+ που ζητάει ειναι μάλλον αρκετα... Για Σουλα δεν ξέρω, η αληθεια ειναι πως δεν την εχω επισκευτει και ο βασικός λόγος είναι τα σχόλια που διαβασα εδω, αλλα ίσως το τολμησω καποια φορα.
Υ.Γ: ηθελα εδω και καιρο να γραψω για τις 2 χειροτερες εμπειριες που ειχα απο αγγελιες κανεσεχ.. Κυκλοφορει καποια αγγελια εδω και καιρο για μια 50αρα ηλιανα νομιζω ειναι το nick. Μαγκες μου pls μην την δοκιμασετε! οτι πιο αντισεξουαλικο εχω δει, δε θα πω παραπανω, αλλα ακομα και για μενα που εχω αρκετα ιδιαιτερα γουστα και δε μασαω σε αυτα, ηταν πολυ ακραιο.. Μακρια!
Επισης μακριά από μία αλλη 50αρα απο κανεσεχ Μελινα νομιζω που ειναι καπου εγνατια με βενιζελου και ζηταει 40ε.. Δε λεω και για αυτην περισσοτερα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα δεν θα κλαιτε απλα τα λεφτα σας αλλα θα τρομαξετε κιολας.Βασικα νομιζω πως ειναι αντρας η τρανς, που οκ κουλ, αλλα θα επρεπε να το στο λεει πριν πας.
Υ.Γ2: 1ο μου σχολιο αν και χρονια περιστασιακος αναγνωστης. μπραβο σε ολους για τη δουλεια που γινεται εδω! αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους!