kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εγω ρε γμτ την εχω μονο 18,5 cm
τιποτα απλως προσθεσε αλλη μια...εξαιρεση...ε ωραια εγω 15 και τι εγινε δηλ
Εγω ρε γμτ την εχω μονο 18,5 cm
τιποτα απλως προσθεσε αλλη μια...εξαιρεση...ε ωραια εγω 15 και τι εγινε δηλ
Κι εγω η χαζη πηγα στο Παρισι με τον γκομενο μου...
Αφηστε τους να λενε...
Και μονη μου να πηγαινα σιγα μην κερατωνα το αγορι μου με κανεναν απλυτο Γαλλο, Αλγερινο, μαυρο και οτι αλλη φιλη εχουν.Μεχρι τωρα μονο με Ελληνες εχω παει και ειμαι απολυτως ικανοποιημενη.Δεν ξερω αν οι Γαλλοι την εχουν πιο μεγαλη αλλα ξερω οτι οι Ελληνες ειναι (στην πλειοψηφια τους) πολυ καλοι εραστες...
τιποτα απλως προσθεσε αλλη μια...εξαιρεση...
Που εισαι αβραμη
?Που εισαι αβραμη
λες να ειναι ο αβραμης τυπε?δεν νομιζω.αν ηταν θα ελεγε ασχημα λογια για τους ελληνες γιατι δεν τους παει καθολου και θελει να φυγει απο την ελλαδα.εξαλλου προτιμαει το ονομα πιπιτσα που ειναι το αγαπημενο του.Που εισαι αβραμη
χαχαχαχχα μεγαλη μορφη ο αβραμης τυπελες να ειναι ο αβραμης τυπε?δεν νομιζω.αν ηταν θα ελεγε ασχημα λογια για τους ελληνες γιατι δεν τους παει καθολου και θελει να φυγει απο την ελλαδα.εξαλλου προτιμαει το ονομα πιπιτσα που ειναι το αγαπημενο του.
ναι το θυμαμαι τυπε.τοτε που μου εβρισε την μανα επειδη του ειχε μια λουγκρα στο αβαταρ του και τον ρωτησα ποιος ηταν.μου εκανε τον κινεζο να κοψβ και καλα τις μαλακιες και το παραμυθι οτι ειναι πουστης.χαχαχαχχα μεγαλη μορφη ο αβραμης τυπε
εδω ειχε πει μονος του οτι τον εχει φαει και μετα λεει
"Εγω ειμαι πουστης????? πατε καλα>????"
αλλα αμα το ξεστομισεις μετα δεν το μαζευεις με τιποτα
Προφανως ο φιλος Boldemort θεωρει οτι γραφω στο forum και σαν αβραμης.
Δεν εχω καμια σχεση με τον κυριο αλλα αν δεν με πιστευεις δεν με πολυνοιαζει κιολας.
μπουρδελομορτη ανακαλω.μπορει να ειναι ο αβραμης.Δεν ειμαστε φιλοι βρωμερη ελλεινιδα
απελαση ολες τωρα και να ερθουν γαλλιδες εδω
Boldemort προκαλεις και πιστεψε με δεν εχω καμια ορεξη για αντιπαραθεσεις και ουτε ειμαι εδω για αυτο το λογο.
Που εισαι ρε maik???
μπουρδελομορτη ανακαλω.μπορει να ειναι ο αβραμης.
δικε μου την εκατσες την βαρκα...θα σε σκισουν στα pm τα δροσερα αγορια,πρωτος ο αβραμηςΤι να πω, με αυτά που διαβάζω με κάνουν να νιώθω τέρας . Με 19,5 εκατοστά από ποια χώρα θα έπρεπε να κατάγομαι;
Το nickname margarita ηταν πιασμενο ρε εξυπνε.τυπε κατι περιεργα νικ μονο εκεινος βαζει
πχ μιχαηλ ή ευσταθιος ετσι και εδω μαργεριτας
και οχι μαργαριτα... θελει να ειναι ασυνηθιστος