Νέα

Μικρότερο όλων το πέος των Ελλήνων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τύπε φοβάμαι ότι τώρα που βγήκε αυτή η είδηση, οι βρωμοελλεηνίδες θα στραφούνε σε πιο μελαχροινά στοιχεία που κυκλοφορούν στη χώρα  :'(
αφου τα μελαχροινα στοιχεια της χωρας μας μυριζουν απο την απλυσια απο 10 μετρα μακρυα  :2funny:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Τι να πω, με αυτά που διαβάζω με κάνουν να νιώθω τέρας  :grin:. Με 19,5 εκατοστά από ποια χώρα θα έπρεπε να κατάγομαι;  :jerking:  :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τύπε φοβάμαι ότι τώρα που βγήκε αυτή η είδηση, οι βρωμοελλεηνίδες θα στραφούνε σε πιο μελαχροινά στοιχεία που κυκλοφορούν στη χώρα  :'(

Δλδ αν  αυτο ηταν το εμποδιο τουs τοσα χρονια που απερριπταν τον καθαρο Ελληνα  ε τοτε με γεια τουs !!!!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αφου τα μελαχροινα στοιχεια της χωρας μας μυριζουν απο την απλυσια απο 10 μετρα μακρυα  :2funny:
:grin: :rockon:
αυτόν που θα υποσχεθεί απέλαση των βρωμοελλεηνίδων από τη χώρα  :rockon:
:2funny:
Τι να πω, με αυτά που διαβάζω με κάνουν να νιώθω τέρας  :grin:. Με 19,5 εκατοστά από ποια χώρα θα έπρεπε να κατάγομαι;  :jerking:  :rolleyes:
στο ιδιο επιπεδο ειμαστε τυπε.τουλαχιστον ως προς το μηκος. ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τύπε φοβάμαι ότι τώρα που βγήκε αυτή η είδηση, οι βρωμοελλεηνίδες θα στραφούνε σε πιο μελαχροινά στοιχεία που κυκλοφορούν στη χώρα  :'(

Μακαρι τυπε να αρχισουν οι βρωμοελλεηνιδες να την πεφτουν στους λαθρομεταναστες μπας και ετσι τρομοκρατηθουν και γυρισουν πισω στην πατριδα τους! Μπροστα στις δικες μας τετραμπαζολες, οι βομβες θα τους φαινονται παραδεισος!

Παντως οι Πακιστανοι, που κυριως τετοιους εχουμε εμεις εδω, νομιζω ειναι μικροτσουτσουνοι, στην ιδια συνομοταξια με τους Ινδους δεν ανηκουν?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
απο το μερος που εχει τις περισοτερες τουριστριες....
εδω μεχρι και διαδυλωση εκαναν καποτε οι γερμανιδες γιατι δεν εφταναν τα "καμακια" για ολες (κρητη)
απο τοτε οι γερμαοι εχουν βαλθει να μας βγαλουν εκτος συναγωνισμου.... αλλα ας ερθουν οι γερμανιδες το καλοκαιρι...
εχει να βγαλει αχτι ο κοσμακηηηηηηηηηης.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
απο το μερος που εχει τις περισοτερες τουριστριες....
εδω μεχρι και διαδυλωση εκαναν καποτε οι γερμανιδες γιατι δεν εφταναν τα "καμακια" για ολες (κρητη)
απο τοτε οι γερμαοι εχουν βαλθει να μας βγαλουν εκτος συναγωνισμου.... αλλα ας ερθουν οι γερμανιδες το καλοκαιρι...
εχει να βγαλει αχτι ο κοσμακηηηηηηηηηης.....

Καθε καλοκαιρι κανουνε τα ....εκτροπα.......Γυμνεs, μεθυσμενεs πηδιουνται μεσα στον δρομο...Φετοs θαρθουν για συμπαρασταση...με τιs κολητεs τουs!!!!!!!!!!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καθε καλοκαιρι κανουνε τα ....εκτροπα.......Γυμνεs, μεθυσμενεs πηδιουνται μεσα στον δρομο...Φετοs θαρθουν για συμπαρασταση...με τιs κολητεs τουs!!!!!!!!!!
λογω κρισης?? θα φερουν ενισχυσεις? :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny:
ε ναι βρε κοστα ας πουμε 10000 στο 1000000
θειο δωρο μπαγασα :grin:
γιατι στο εξωτερικο τι νομιζεις οτι ισχυει?το κανονικο παντου ειναι 14-16 εκατοστα λενε γενικως οι διαφοροι γιατροι σεξολογοι ουρολογοι κ.τ.λ.ε εγω ειμαι λιγο παραπανω.οχι σαν καποιους που γυριζουν τσοντες και τον εχουν 25 και βαλε και νιωθουν ολοι μετα μικροψωληδες αλλα και παλι καλα ειμαι πιστευω.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ειναι το κινημα.....I Love to fuck in Greece :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
γιατι στο εξωτερικο τι νομιζεις οτι ισχυει?το κανονικο παντου ειναι 14-16 εκατοστα λενε γενικως οι διαφοροι γιατροι σεξολογοι ουρολογοι κ.τ.λ.ε εγω ειμαι λιγο παραπανω.οχι σαν καποιους που γυριζουν τσοντες και τον εχουν 25 και βαλε και νιωθουν ολοι μετα μικροψωληδες αλλα και παλι καλα ειμαι πιστευω.
βρε τα ξερω αυτα :)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εγω ρε γμτ την εχω μονο 18,5 cm

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
φανταζομαι........το θεμα το ανακινησαν οι γνωστοι μακρυψωληδεs τηs Ευρωπηs , οι Γερμανοι .....που μεσα στην ζηλια τουs , μπερδεψαν αυτο το μηκοs , με το μηκοs τηs Porsche.....
Αλλα αν ητανε φιλε μου Φριτs ....ναχαν και ροδεs τα πουλια , θαβγαινεs πρωτοs

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με αυτο που γελασα ειναι που λεει οτι οι Γαλλοι εχουν της μεγαλητερες πούτσες στην Ευρωπη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γιατι τοτε μια στις 2 Γαλλιδες εχει κατα μεσο ορο 2 σχεσεις με Μαροκινους ή Αλγερινους?Γιατι τους γαμανε της γυναικες αυτα τα ζωα?[youtube=425,350]HKkKTSN0OBA[/youtube]

Κ'ομως ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΓΑΜΑΝΕ ΣΑ ΣΚΥΛΟΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΑΣΤΕς!Ολοι παντρευονται χωρις δυσκολια Γαλλιδες που σε πολλες περιπτωσεις τους προτιμανε ακομα και για συζηγους οχι μονο για Εραστες.Αν οι Γαλλοι ηταν ψωλαραδες θα τους γαμαγαν της γυναικες αυτοι οι Ουρακοτανγκοι? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μποουχαχαχαχαχχαχαχα

"Αν ειναι να ειστε ετσι να μην ερθετε στη Ρωσια.... να πατε στη Φυλης"

ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom