Νέα

Μικρό τσούξιμο και φαγούρα...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VanPucerMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Εδωσα μια πιπα πριν 2-3 μερες σε μια γκομενα που γνωρισα και απο την επομενη μερα ενιωσα ενα τσουξιμο στο πεος αλλα μικρης διαρκειας σαν να το ακουμπας με καρφιτσα και να το αφηνεις αμεσως... νομιζω οτι απο χθες-προχθες με εχει πιασει η ειναι στο μυαλο μου δεν ξερω οτι νιωθω καποιο τσουξιμο. (καπου αναμεσα κεφαλακι και κορμο) δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου. να παω κατευθειαν στο γιατρο η να περιμενω 2-3 μερες μηπως και δεν ειναι τιποτα σημαντικο και απλα εχει κολλησει το μυαλο μου ; (Δεν νιωθω τσουξιμο στο κατουρημα, ουτε εχω τιποτα περιεργα σπυρακια κτλ) Δεν τελειωσα στο στομα της, δεν ξερω αν παιζει ρολο και αυτο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατεβασε το παντελονι και καθησε ,, οι γιατροι του φορουμ συντομα θα βγαλουν διαγνωση  :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατεβασε το παντελονι και καθησε ,, οι γιατροι του φορουμ συντομα θα βγαλουν διαγνωση  :cheesy:

μαλλον ιδεα σου ειναι αλλα πανε σε καναν ντοκτορα , ενα σερβις που και που ειναι καλο ουτως η αλλως  :dancing:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.419
Πόντοι
5.006
Εδωσα μια πιπα πριν 2-3 μερες σε μια γκομενα που γνωρισα και απο την επομενη μερα ενιωσα ενα τσουξιμο στο πεος αλλα μικρης διαρκειας σαν να το ακουμπας με καρφιτσα και να το αφηνεις αμεσως... νομιζω οτι απο χθες-προχθες με εχει πιασει η ειναι στο μυαλο μου δεν ξερω οτι νιωθω καποιο τσουξιμο. (καπου αναμεσα κεφαλακι και κορμο) δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου. να παω κατευθειαν στο γιατρο η να περιμενω 2-3 μερες μηπως και δεν ειναι τιποτα σημαντικο και απλα εχει κολλησει το μυαλο μου ; (Δεν νιωθω τσουξιμο στο κατουρημα, ουτε εχω τιποτα περιεργα σπυρακια κτλ) Δεν τελειωσα στο στομα της, δεν ξερω αν παιζει ρολο και αυτο.
Για να εμφανιστεί το οτιδήποτε είναι νωρίς ακόμα
περίμενε καμμιά εβδομάδα και κάνε μία απλή γενική ούρων
και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός σου

tsaf126

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μηπως τελειωσες στα ματια της και σε ματιαξε? :dancing:

OP
OP
V

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
νιωθω που και που σαν μικρο τσουξισμο-μουδιασμα, οταν το πιανω ειτε στο κεφαλι ειτε στο κορμο δεν με ποναει πουθενα

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
πανε στο σεξ και υγεια και περι στοματικου ερωτα εδω στο φορουμ αριστερα να δεις περισσοτερα .......

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
νιωθω που και που σαν μικρο τσουξισμο-μουδιασμα, οταν το πιανω ειτε στο κεφαλι ειτε στο κορμο δεν με ποναει πουθενα
ηλικία κε Βαν Π?  διαγνωση χωρίς τυπικό ερωτηματολόγιο δεν γίνεται!
η προηγούμενη επαφή πότε ηταν ? τι είδους με ροδέλα αλά τρές ,η απλό κολπικό!
η εξέταση ουρων με καλλιέργια μην ξεχάσης να ρωτήσεις

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
φιλε πανε κατευεθειαν σε ιατρο για να εχεις το κεφαλί σου ησυχο :thumbsup:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δεν ειναι τιποτα απλα στον ξεχειλωσε στο τσιμπουκι :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εδωσα μια πιπα πριν 2-3 μερες σε μια γκομενα που γνωρισα
αυτα παθαινει οποιος γαμαει γκομενες που γνωριζει εξω τυπε :2funny:
πηγαινε στα μπουρδελα να μην φοβασαι για τετοια σκηνικα :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μηπως σου τραβηξε πολυ το πετσακι και σκιστηκε το δερμα?

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τον φουκαρά τον Ολλανδό τον είχα συμπαθησει..
Αιντε συγχωρεμένος  :priest: :priest: :priest:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι απλά σου έχει μπει η ιδέα και ποστάροντας εδώ θα σε κάνουν οι περισσότεροι να νιώσεις χειρότερα. Πήγαινε κάνε μια εξέταση ούρων πάρετα αποτελέσματα και πήγαινε σε ένα γιατρό να ησυχάσει το μυαλό σου..
Μετά πάρε τη γκομενα που σε πίπωσε και βγάλε :knockinb: το άχτι σου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο θρεντ :rolleyes:

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
μπορει να επαθεs καμια μολυσνη και να θελει αντιβιωση , δεν ειναι τιποτα το χω παθει πολλεs φορεs αντε σε εναν ουρολογο να σου δωσει μια αντιβιωση και μην ακουs πολλα εδω γιατι θα αρωστησειs χωριs λογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom