Νέα

Michelle ή Larisa ξέρει κανείς που δουλεύουν τώρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kormacon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πολυ τυχη.. εννοειται. κολλητος βγηκε ραντεβου εχοντας κερασει 1 ποτο και εχοντας κανει 4-5 χορους!! δεν ειναι ο μπραντ πητ, απλα εκανε κλικ στη γκομενα μια του κινηση.. ακομα βγαινουν. ( βασικα γι? αυτο εγραψα τη παρατηρηση για το ελαχιστο των χρηματων και γι? αυτο εβαλα και την προυποθεση τυχη πανω πανω )

εμπειρια : αλλοιως κινεισαι εσυ που απ? οτι εχω καταλαβει εχεις φαει τα στριπ με το κουταλι, αλλοιως εγω που τον τελευταιο χρονο ( + καποια χρονια νωριτερα ) πηγαινω σε strip, αλλοιως καποιος αλλος που παει πρωτη, δευτερη, τριτη... δεκατη φορα. βοηθαει να καταλαβεις γρηγορα αν εχεις αλλη ελπιδα εκτος απο το να κερνας ποτα.

μακρυα απο τα πρωτα-δευτερα ονοματα του μαγαζιου. εγω χτυπαω καπου στη μεση, ουτε κορυφη, ουτε και πατο ομως..

παιζει και η εμφανιση σιγουρα, αλλα τι να κανει η γκομενα εναν ομορφο που βρωμαει απο την απλυσια, που δεν ξερει να μιλησει κτλ κτλ??

τελος, αλλου παμε για να χουφτωσουμε, να κανουμε κανα χουρο, να ξεδωσουμε και αλλου για κατι παραπερα. 

μιλαω παντα προσωπικα και προς θεου, δεν αναζηταω ουτε την γυναικα της ζωης μου, ουτε να ερωτευτω ουτε να επιβεβαιωθω μεσα σε τετοια μαγαζια. απλα, κοιταω να περναω καλα και αν κατσει και κατι παραπερα ( παραεξω ) ειναι παντα ευπροσδεκτο..

+10000000000000000

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πολυ τυχη.. εννοειται. κολλητος βγηκε ραντεβου εχοντας κερασει 1 ποτο και εχοντας κανει 4-5 χορους!! δεν ειναι ο μπραντ πητ, απλα εκανε κλικ στη γκομενα μια του κινηση..

Αυτό είναι, όχι η τύχη

The_Red_Ripper

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμπολεμιστες σορρυ που ξεθαβω αυτο το θεμα αλλα ελειψα απο Ελλαδα για κανα χρονο περιπου και εχω χασει πολλα "ιχνη" και επεισοδια
αποτι διαβαζω στο σαιτ τις τελευταιες 2 μερες.

Ξερουμε που βοσκει αυτη η milf τωρα τελευταια? Πηγα ριτορνο και μου ειπαν οτι εχει φυγει...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συναδελφοι μια ερωτηση φιλοσοφικου ενδιαφεροντος / η Larisa μηπως ειναι η παρακατω εικονιζομενη ?????

Συνημμένα

• Larisa.jpg
    Larisa.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 43

The_Red_Ripper

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Υπουργε καλο το κοριτσακι στη φωτογραφια δε λεω, αλλα καμμια σχεση με το πρωτοτυπο...

Οπως λενε και οι Αγγλοι το Πρωτοτυπο ειναι "..in a league all of her own...".

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Μηπως μοιαζει με αυτη???

Συνημμένα