Νέα

Michelle ή Larisa ξέρει κανείς που δουλεύουν τώρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kormacon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
υπερβαλλεις νομιζω....ισως παλιοτερα να μετραγε....τωρα πια περασε η μπογια του!!!!

δεν υπερβαλλω ρε!παλια ηταν τρομερα υψηλο το επιπεδο σε σαρκικο υλικο,τωρα εχει λιγα πολυ καλα κομματια αλλα εχει αλλα καλα......

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
και τυφλα στο μεθυσι, ε?

Ναι. Την ίδια λέμε. Μια που έφυγε και νωρίτερα ή μάλλον τη διώξανε νωρίτερα για αυτό το λόγο.

Vasos, έχεις δίκιο μπορεί να έχει λίγα καλά κομμάτια αλλά κάνουν πολλά καλά...
Και είναι και καθαρό μαγαζί.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ναι. Την ίδια λέμε. Μια που έφυγε και νωρίτερα ή μάλλον τη διώξανε νωρίτερα για αυτό το λόγο.

Vasos, έχεις δίκιο μπορεί να έχει λίγα καλά κομμάτια αλλά κάνουν πολλά καλά...
Και είναι και καθαρό μαγαζί.

ειναι δυναμη το μαγαζι αυτο ρε!μιλαμε για πολυ respect!

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
ειναι δυναμη το μαγαζι αυτο ρε!μιλαμε για πολυ respect!

Μπράβο, vasos!!!!
Πρέπει μια μέρα να μαζευτούμε να πάμε όλοι μαζί για να τους ανοίξουμε τα μάτια και καταλάβουν τι εννοούμε!!!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Mon dieu υπάρχουν απείρως καλύτερα. Από κει μέσα (κάτω) μόνο η Χριστίνα μου άρεσε και περιβάλλον πολύ decadance

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
παιδια η  Michelle στο ανατολή ήταν σούπερ .... εγώ πήγαινα και έπαιρνα μόνο αυτή! είναι από S. Africa  μου είχε πει!!! βέβαια το στριπ κλαμπ είναι πολυ κακό για το τίποτα ... αφού πας βλέπεις άντε πιάνεις ΄πολύ ωραία μουνια και μετά με το πουλί στο χέρι!!! γιαυτό κι εγώ τάκοψα ... μόνο άμα μαζευτούμε φιλαράκια για χαβαλε εεεε τρώγεται!
επίσης αν βάλεις καμία στο μάτι και δείς οτι σε παίρνει ζητάς και περαιτέρω και όπού φτάσεις ... αλλά τώρα είμαι πολύ γέρος να κάνω τέτοια!!!

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
μια λαρισα χτες βραδυ δουλευε στο σιζαρ στην λ.δημοκρατιας.
κορυφαια στο dance prive. με εκανε μουσκεμα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μια λαρισα χτες βραδυ δουλευε στο σιζαρ στην λ.δημοκρατιας.
κορυφαια στο dance prive. με εκανε μουσκεμα

που στο ιλιον?ηλικια?για κανε μια περιγραφη της.....και τί πριβε παιζει εκει....ξεχωριστο δωμα?τιμη?απο γκομενες?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
γιατι εισαι τοσο απολυτος για το μεγαλο πορτοφολι? ο τυπος εμενα δε μου φανηκε και τοσο λεφτας πια.

μπορεις, υπο προυποθεσεις, να κυκλοφορησεις γυναικα απο strip εχοντας χαλασει το ελαχιστο των χρηματων..

Αυτό το "υπό προϋποθέσεις", κάνει χαλάστρα σε πολύ κόσμο, εντός και εκτός στριπ, rokoss ;)
ʼλλοι νομίζουν (ματαίως) ότι τις έχουν και γίνεται μύλος η δουλειά, άλλοι (λίγοι) τις έχουν και δεν το ξέρουν και άλλοι (ακόμα λιγότεροι) τις έχουν ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...Στην πιάτσα, είναι γνωστοί και ως ... λαγωνικά :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πάντως κατάφερε με 'σκέτο αέρα' που πουλάει στο 95% των 'θαυμαστών της να οικονομήσει και να γίνει η νεώτερη κλασσική χορεύτρια στην ιστορία της στρίπ νυχτερινής Αθήνας.

Κλασσική; Δηλαδή κάνει επιστύλιο πρόγραμμα με ... Τσαϊκόφσκι, φορώντας μπαλαρίνες αντί ψηλοτάκουνο; :dancing:
:boobies:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Όλες στα Μπολσόϊ ήταν πριν... και ταυτόχρονα σπούδαζαν ψυχολογία ή οικονομικά!!!

Επισκέπτης
μπορεις, υπο προυποθεσεις, να κυκλοφορησεις γυναικα απο strip εχοντας χαλασει το ελαχιστο των χρηματων..

Eνδιαφερουσα η τοποθετηση σου φιλε rokoss..

Υπο την προυποθεση οτι δεν εισαι σαν τον Μπραντ Πιτ, μπορεις να αναφερεις αυτες τις προυποθεσεις ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όπως όλες οι γυναίκες καλή εμφάνιση/κληρονομικό χαρισμα/humor/λεφτά

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Υπο την προυποθεση οτι δεν εισαι σαν τον Μπραντ Πιτ, μπορεις να αναφερεις αυτες τις προυποθεσεις ?

Και σαν το Μπραντ Πιτ να είσαι, πάλι μπρεί να καταλήξεις χορηγός...ΑΛΛΕΣ, είναι οι προϋποθέσεις, φίλοι... ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

πολυ τυχη.. εννοειται. κολλητος βγηκε ραντεβου εχοντας κερασει 1 ποτο και εχοντας κανει 4-5 χορους!! δεν ειναι ο μπραντ πητ, απλα εκανε κλικ στη γκομενα μια του κινηση.. ακομα βγαινουν. ( βασικα γι? αυτο εγραψα τη παρατηρηση για το ελαχιστο των χρηματων και γι? αυτο εβαλα και την προυποθεση τυχη πανω πανω )

εμπειρια : αλλοιως κινεισαι εσυ που απ? οτι εχω καταλαβει εχεις φαει τα στριπ με το κουταλι, αλλοιως εγω που τον τελευταιο χρονο ( + καποια χρονια νωριτερα ) πηγαινω σε strip, αλλοιως καποιος αλλος που παει πρωτη, δευτερη, τριτη... δεκατη φορα. βοηθαει να καταλαβεις γρηγορα αν εχεις αλλη ελπιδα εκτος απο το να κερνας ποτα.

μακρυα απο τα πρωτα-δευτερα ονοματα του μαγαζιου. εγω χτυπαω καπου στη μεση, ουτε κορυφη, ουτε και πατο ομως..

παιζει και η εμφανιση σιγουρα, αλλα τι να κανει η γκομενα εναν ομορφο που βρωμαει απο την απλυσια, που δεν ξερει να μιλησει κτλ κτλ??

τελος, αλλου παμε για να χουφτωσουμε, να κανουμε κανα χουρο, να ξεδωσουμε και αλλου για κατι παραπερα. 

μιλαω παντα προσωπικα και προς θεου, δεν αναζηταω ουτε την γυναικα της ζωης μου, ουτε να ερωτευτω ουτε να επιβεβαιωθω μεσα σε τετοια μαγαζια. απλα, κοιταω να περναω καλα και αν κατσει και κατι παραπερα ( παραεξω ) ειναι παντα ευπροσδεκτο..

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Η κωλοφαρδία και μόνο. Το παρακάτω περιστατικό είναι αληθινό...σε ευαγές ίδρυμα παραπλεύρως της Συγγρού ένας φίλος πήρε μια και πήγε στους καναπέδες, μετά τους 2 χορούς του λέει αυτή "κρίμα να τελειώσεις εδώ, πάμε  αλλού μόλις τελειώσω τη δουλειά". Πηδιόντουσαν για κανένα μήνα και αυτή έτσι όπως ήρθε, έτσι έφυγε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom