Eνδιαφερουσα η τοποθετηση σου φιλε rokoss..
Υπο την προυποθεση οτι δεν εισαι σαν τον Μπραντ Πιτ, μπορεις να αναφερεις αυτες τις προυποθεσεις ?
πολυ τυχη.. εννοειται. κολλητος βγηκε ραντεβου εχοντας κερασει 1 ποτο και εχοντας κανει 4-5 χορους!! δεν ειναι ο μπραντ πητ, απλα εκανε κλικ στη γκομενα μια του κινηση.. ακομα βγαινουν. ( βασικα γι? αυτο εγραψα τη παρατηρηση για το ελαχιστο των χρηματων και γι? αυτο εβαλα και την προυποθεση τυχη πανω πανω )
εμπειρια : αλλοιως κινεισαι εσυ που απ? οτι εχω καταλαβει εχεις φαει τα στριπ με το κουταλι, αλλοιως εγω που τον τελευταιο χρονο ( + καποια χρονια νωριτερα ) πηγαινω σε strip, αλλοιως καποιος αλλος που παει πρωτη, δευτερη, τριτη... δεκατη φορα. βοηθαει να καταλαβεις γρηγορα αν εχεις αλλη ελπιδα εκτος απο το να κερνας ποτα.
μακρυα απο τα πρωτα-δευτερα ονοματα του μαγαζιου. εγω χτυπαω καπου στη μεση, ουτε κορυφη, ουτε και πατο ομως..
παιζει και η εμφανιση σιγουρα, αλλα τι να κανει η γκομενα εναν ομορφο που βρωμαει απο την απλυσια, που δεν ξερει να μιλησει κτλ κτλ??
τελος, αλλου παμε για να χουφτωσουμε, να κανουμε κανα χουρο, να ξεδωσουμε και αλλου για κατι παραπερα.
μιλαω παντα προσωπικα και προς θεου, δεν αναζηταω ουτε την γυναικα της ζωης μου, ουτε να ερωτευτω ουτε να επιβεβαιωθω μεσα σε τετοια μαγαζια. απλα, κοιταω να περναω καλα και αν κατσει και κατι παραπερα ( παραεξω ) ειναι παντα ευπροσδεκτο..