Νέα

Michelle ή Larisa ξέρει κανείς που δουλεύουν τώρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kormacon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θυμάμαι μια Θεά ενονόματι Michelle ή αλλιώς Larisa και που δούλευε στο παλιό Ανατολή και μετά στο Aphrodite. Ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα ή αν τα έχει παρατήσει?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Θυμάμαι μια Θεά ενονόματι Michelle ή αλλιώς Larisa και που δούλευε στο παλιό Ανατολή και μετά στο Aphrodite. Ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα ή αν τα έχει παρατήσει?

finito!ετσι απλα

OP
OP
K

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε γαμώτο :( :( :( :(

Τέλος πάντων, καλά να είναι η γυναίκα, να παντρευτεί να κάνει κόρες ;) ;) ;)
Ίσως η πιο ωραία γυναίκα που έχω δεί απο κοντά.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Φαντάζομαι πως εννοείς τη Μισέλ ή Λαρίσα που δούλευε παλιά στο Aphrodite, μετά Ανατολή, πάλι Aphrodite (και στα δύο) και τελευταία στο Babylon.
Λοιπόν, τώρα δουλεύει στο Grand Ritorno στη Μιχαλακοπούλου.
Ελπίζω, να μη συνεχίσει σε αυτό το χάλια μαγαζί για καιρό. Είναι κρίμα τέτοια γυναικάρα να είναι σε αυτό το μαγαζί.
Η συγκεκριμένη κοιτάει πολύ τα λεφτά και τώρα τα έχει φτιάξει με έναν 40άρη-50άρη με μάλλον όχι πολλά προσόντα αλλά με μεγάλο πορτοφόλι.

magellan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
...."με μαλλον οχι πολλα προσοντα"??? ...και εσυ που το ξερεις ρε μεγαλε?? :2funny: :2funny:..τον εχεις ψαξει??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φαντάζομαι πως εννοείς τη Μισέλ ή Λαρίσα που δούλευε παλιά στο Aphrodite, μετά Ανατολή, πάλι Aphrodite (και στα δύο) και τελευταία στο Babylon.
Λοιπόν, τώρα δουλεύει στο Grand Ritorno στη Μιχαλακοπούλου.
Ελπίζω, να μη συνεχίσει σε αυτό το χάλια μαγαζί για καιρό. Είναι κρίμα τέτοια γυναικάρα να είναι σε αυτό το μαγαζί.
Η συγκεκριμένη κοιτάει πολύ τα λεφτά και τώρα τα έχει φτιάξει με έναν 40άρη-50άρη με μάλλον όχι πολλά προσόντα αλλά με μεγάλο πορτοφόλι.

η ειδηση της χρονιας να υποθεσω?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ʼντε, να τη γνωρίσω και εγώ ρε παιδιά που ξέρω μόνο επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ʼντε, να τη γνωρίσω και εγώ ρε παιδιά που ξέρω μόνο επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας

Ειναι και απο το Βαρονεζ..!;)

Μιση γερμανιδα-μιση ρωσσιδα,κανει κολλητη παρεα με την Ευα (αμερικανικη σημαια)...

Αξεχαστα βραδια στην "Ανατολη" προ τριετιας με τις παραπανω συν τις Μαιρη (Ολια),Μπεττυ (Ολια επισης),Μαργαριτα (Τατιανα),Μασα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ειναι και απο το Βαρονεζ..!;)

Μιση γερμανιδα-μιση ρωσσιδα,κανει κολλητη παρεα με την Ευα (αμερικανικη σημαια)...

Αξεχαστα βραδια στην "Ανατολη" προ τριετιας με τις παραπανω συν τις Μαιρη (Ολια),Μπεττυ (Ολια επισης),Μαργαριτα (Τατιανα),Μασα...

εσυ εισαι ακατεργαστο διαμαντι!που ησουν κρυμμενος τοσο καιρο?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πραγματι, στη μιχαλακοπουλου δουλευει. το σαββατο κατα τις 5 το πρωι εθεαθη και στο αφρο, πηγε να χαιρετησει τις παλιες συναδελφισσες της.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
...."με μαλλον οχι πολλα προσοντα"??? ...και εσυ που το ξερεις ρε μεγαλε?? :2funny: :2funny:..τον εχεις ψαξει??

Εννοείται ότι δεν τον έχω ψάξει. Όταν λέω με μάλλον όχι και πολλά προσόντα εννοώ ότι δεν είναι και τόσο εμφανίσιμος (μεγάλης ηλικίας όχι καλοδιατηρημένος, με μπάκα κτλ.).
Πάντως ότι και να είναι του βγάζω το καπέλο, που έχει τέτοια γυναικάρα.
Εσένα, τι σε πειράζει που τον χαρακτηρίζω έτσι;
Μήπως είσαι εσύ αυτός;
Όσο για τις πληροφορίες, οι μισές προέρχονται από την ίδια και οι άλλες μισές από τις παλιές συναδέλφισσες που επισκέπτηκε το Σάββατο στο Aphrodite.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εννοείται ότι δεν τον έχω ψάξει. Όταν λέω με μάλλον όχι και πολλά προσόντα εννοώ ότι δεν είναι και τόσο εμφανίσιμος (μεγάλης ηλικίας όχι καλοδιατηρημένος, με μπάκα κτλ.).
Πάντως ότι και να είναι του βγάζω το καπέλο, που έχει τέτοια γυναικάρα.
Εσένα, τι σε πειράζει που τον χαρακτηρίζω έτσι;
Μήπως είσαι εσύ αυτός;
Όσο για τις πληροφορίες, οι μισές προέρχονται από την ίδια και οι άλλες μισές από τις παλιές συναδέλφισσες που επισκέπτηκε το Σάββατο στο Aphrodite.

παντα το αφροδιτη ηταν και θα ειναι respect!σε ολα τα θεματα........

magellan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μακαρι να ημουνα εγω φιλαρακι γιατι θα ειχα και μεγαλο πορτοφολι. ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μακαρι να ημουνα εγω φιλαρακι γιατι θα ειχα και μεγαλο πορτοφολι. ;)

γιατι εισαι τοσο απολυτος για το μεγαλο πορτοφολι? ο τυπος εμενα δε μου φανηκε και τοσο λεφτας πια.

μπορεις, υπο προυποθεσεις, να κυκλοφορησεις γυναικα απο strip εχοντας χαλασει το ελαχιστο των χρηματων..

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
γιατι εισαι τοσο απολυτος για το μεγαλο πορτοφολι? ο τυπος εμενα δε μου φανηκε και τοσο λεφτας πια.

μπορεις, υπο προυποθεσεις, να κυκλοφορησεις γυναικα απο strip εχοντας χαλασει το ελαχιστο των χρηματων..

Συμφωνώ ότι μπορείς να κυκλοφορήσεις γυναίκα από strip χωρίς να έχεις πολλά λεφτά.
Ο συγκεκριμένος όμως, αν και δεν ξέρω αν είναι πολύ πλούσιος, σίγουρα έχει λεφτά και χαλάει πολλά για την Larissa και το τέκνο της.
Εσύ που τον είδες κιόλας, σου φαίνεται για τύπος που θα την κυκλοφορούσε αν δεν είχε λεφτά;

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
υπερβαλλεις νομιζω....ισως παλιοτερα να μετραγε....τωρα πια περασε η μπογια του!!!!

Μπορεί να μην έχει τόσες πολλές και τόσο ωραίες γυναίκες όσο είχε και να μη γίνεται ο παλιός καλός χαμός, όμως μετράει ακόμα.

Παρεπιπτόντως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, το Σάββατο στο Aphrodite πιάστηκε γυναίκα να κάνει τσ......κι εν ώρα χορού. Αυτή ήταν μια ξανθιά με μακρύ μαλλί extension, όχι πιτσιρίκα, η πιο ξεπεταγμένη από όλες, της οποίας το όνομα δε θυμάμαι τώρα. Όσοι έχετε πάει μάλλον θα καταλάβατε ποια εννοώ.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εσύ που τον είδες κιόλας, σου φαίνεται για τύπος που θα την κυκλοφορούσε αν δεν είχε λεφτά;

φυσιολογικα οχι..

αλλα εχουν δει τοσα και τοσα τα ματια μου με τις γυναικες που ποτε δεν θα εβαζα το χερι μου και στη φωτια. αβυσσος τα μυαλα τους..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αυτή ήταν μια ξανθιά με μακρύ μαλλί extension, όχι πιτσιρίκα, η πιο ξεπεταγμένη από όλες, της οποίας το όνομα δε θυμάμαι τώρα. Όσοι έχετε πάει μάλλον θα καταλάβατε ποια εννοώ.

και τυφλα στο μεθυσι, ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom