sloppy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 414
- Πόντοι
- 301
η Βικτώρια δεν φάνηκε ακόμη...
πηγες φιλε;
θα περασω κι εγω να δω τι γινεται
η Βικτώρια δεν φάνηκε ακόμη...
ρε παιδια το κουδουνι όντως λεει ευρωαισθητικη η τιποτα αλλο ? Πηγα αλλα δεν το βρηκα (κοντα σε ενα γκαραζ δεν ειναι ?πηγες φιλε;
θα περασω κι εγω να δω τι γινεται
πέταξε το μωράκι...
όποιος πρόλαβε γάμησε...
απ' ότι ακούω ίσως επιστρέψει σύντομα η όμορφη Όλγα...
με απλό σέρβις πάντα... μην περιμένετε ασχήμιες...
Μάλλον... με ποιόν αγαπούλη δεν ξέρω ακόμα...
Λογικα μεχρι απογευμα...Ξερει κανεις μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο σημερα το μαγαζι για να περασω;
Λογικα μεχρι απογευμα...
Παιδιά κανένα τηλ του μαγαζιού υπάρχει ??
Χθεσινο περασμα απο το μαγαζι. Μαζι με τη σονια τη Χριστινα και τη Γιαννα υπηρχε καινουργιο τεμαχιο. Ευα ομορφη και με λιγα πιασιματα. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μασαζ και ακομα καλυτερο δευτερο μερος που με αφησε πολυ ευχαριστημενο. Δηλωνει Ελληνιδα αλλα μαλλον ειναι απο τη διπλανη χωρα.
Όταν ακούω αυτό το με λίγα πιασίματα...
Δεν ξέρω τι να σκεφτώ...
Συνήθως βάζω τα γέλια...
Χωρος μετριος αλλα τουλαχιστον γινεται προσπαθεια εξυπηρετησης. Κοπελες αρκετες:
Ευα γλυκο προσωπο μετριο υψος και κανονικο προς αδυνατο σωμα με λιγη κοιλιτσα. Επειδη αυτη ηταν η πρωτη μου επιλογη τελικα δεν προχωρησα γιατι κανει απλο προγραμμα. Βεβαια μου την προτειναν για το καλο μασαζ οποτε ισως την επομενη δοκιμασω.
Χριστινα με κοντο μαλλι και πονηρο προσωπο. Μου εκανε ωραια επιθεση στο σαλονι.
Σονια κοντη με πολυ γλυκο προσωπο. Πουτανακι τσεπης.
Μου είπαν ότι έχουν άλλη μια κοπέλα καινούργια Κατερινα αλλα ηταν δωματιο και δεν την ειδα.
Και τέλος το υπερόπλο Γιαννα ΟυκρανοΡωσιδα κάτι τέτοιο ψηλη με ολοισιο μαυρο μαλλι και καταπληκτικο σωμα - στηθος. Τη διαλεξα. Ελληνικα δεν μιλαει αλλα το Αγγλικο το εχει σε σχετικα καλο επιπεδο. Μασαζ κατω του μετριου αλλα πολυ καλο δευτερο μερος.