Νέα

Μια βραδινη λιγουρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Φωτογραφια δε βαζω, παρα μονο ενα σχολιο..Λατρευω το σεξ..

Που να βάλει ;
Στο bou.com έβαλε και γελάσαν και τα τσιμέντα.

Αν έβαζε στο καμακο-site
θα έκαναν seppuku αυτοί που θα σκέφτονταν να τη γαμήσουν ........

Με το σκεπτικό ότι καλύτερα να πεθάνουν χωρίς αυτή την εμπειρία,
με κάποια ελάχιστη αξιοπρέπεια
παρά να μην τους έχει μείνει τίποτε
όταν θα κάνουν το απονενοημένο τελευταίο βήμα ...........

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Που να βάλει ;

Αν έβαζε στο καμακο-site

Αφού σου το λέει ξεκάθαρα:

Οι ημέρες περνούσαν και εδέησε μόνο ο γύφτος να κάνει λάικ...

Οι άλλοι προσπερνούσαν.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αφού σου το λέει ξεκάθαρα:

Οι ημέρες περνούσαν και εδέησε μόνο ο γύφτος να κάνει λάικ...

Οι άλλοι προσπερνούσαν.

Τι λες ρε ;
Τις επομενες μερες λαμβανω σωρεια μηνυματων απο θερμοαιμους αγγλους εραστες που ζητουν να με συναντησουν για ενα βραδυ αξεχαστο οπως μου αναφερουν καποιοι απο αυτους. Αλλοι προτεινουν ξενοδοχειο, αλλοι στο χωρο τους κοκ
Ξεφυλλιζω τα προφιλ τους σαν να ξεφυλλιζω το αγαπημενο μπημενο μου περιοδικο αλλα κανενας τους δε μου κανει κλικ..οι μερες περνανε..και το μονο πραγμα που σκεφτομαι συνεχεια ειναι μονο ενα..το ΣΕΞ !!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
8 σελιδες για μια μαλακια που εγραψε ενα μπαζο....που να ταν και μουναρα κιολας  :headbang:

Πάντως η πενταγιώτισα γράφει καλά. Κατά τα άλλα οι περισσότερες απαντήσεις εκφράζουν σεξισμό. Αν τα ίδια έγραφε ένας άντρας, πέρα από την κατηγορία εκείνων που σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι επιφυλακτικοί για την αλήθεια αυτών που γράφονται, η άλλη κατηγορία αναγνωστών θα του έδινε αφειδώς συγχαρητήρια για το πόσο γαμιάς είναι  :)

Προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να μην είναι αληθινά αυτά που γράφει η πενταγιώτισα, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση επαναλαμβάνω ότι κατά τη γνώμη μου γράφει καλά.

(αν και όχι καλύτερα από μένα, του οποίου την ιστορία , τόσο από αναγνωσιμότητα, όσο και από κριτικές απαξιώσατε  :) :) :))

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Πάντως η πενταγιώτισα γράφει καλά. Κατά τα άλλα οι περισσότερες απαντήσεις εκφράζουν σεξισμό. Αν τα ίδια έγραφε ένας άντρας, πέρα από την κατηγορία εκείνων που σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι επιφυλακτικοί για την αλήθεια αυτών που γράφονται, η άλλη κατηγορία αναγνωστών θα του έδινε αφειδώς συγχαρητήρια για το πόσο γαμιάς είναι  :)

Προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να μην είναι αληθινά αυτά που γράφει η πενταγιώτισα, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση επαναλαμβάνω ότι κατά τη γνώμη μου γράφει καλά.

(αν και όχι καλύτερα από μένα, του οποίου την ιστορία , τόσο από αναγνωσιμότητα, όσο και από κριτικές απαξιώσατε  :) :) :))

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι γράφει καλά, αλλά θα συμπληρώσω ότι είναι είτε πολύ χοντρή γκόμενα είτε πουστράκι. Μόνο αυτές οι κατηγορίες κάθονται και γράφουν τέτοια σε φόρουμ με αυτό τον τρόπο!  :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι γράφει καλά, αλλά θα συμπληρώσω ότι είναι είτε πολύ χοντρή γκόμενα είτε πουστράκι. Μόνο αυτές οι κατηγορίες κάθονται και γράφουν τέτοια σε φόρουμ με αυτό τον τρόπο!  :grin:

Καλημέρα!
Η ίδια νομίζω ότι έχει πράγματι παραδεχθεί ότι είναι προς το χοντρό σε σωματότυπο. Ωστόσο προτιμώ να υποθέσω οι κύριες αιτίες του γραψίματος είναι ότι αφενός μεν τη βρίσκει να διηγείται πραγματικές ή φανταστικές ερωτικές ιστορίες σε ένα πολυπληθές αντρικό κοινό και αφετέρου μια κάποια γυναικεία ματαιοδοξία.

Περί της αλήθειας ή μη των ιστοριών να σημειώσω ότι  αναγκαστικά κάθε ιστορία που διηγούμαστε δεν είναι αληθινή, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των διηγήσεων σε αυτή τη κατηγορία εδώ, χωρίς νόημα τη συζήτηση περί της "αλήθειας" τους

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Περί της αλήθειας ή μη των ιστοριών να σημειώσω ότι  αναγκαστικά κάθε ιστορία που διηγούμαστε δεν είναι αληθινή, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των διηγήσεων σε αυτή τη κατηγορία εδώ, χωρίς νόημα τη συζήτηση περί της "αλήθειας" τους

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση διευκρινίζω το "αναγκαστικά":

Είναι αδύνατον να μπορέσουμε να περιγράψουμε στην ολότητα και στην αλήθεια του κάποιο περιστατικό. Όσο εξαντλητικοί και ειλικρινείς αν είμαστε στη περιγραφή μας, πάντα κάτι θα μας διαφεύγει ή κάτι θα μεταφέρουμε όχι με ακρίβεια. Επίσης όλα θα τα καταγράψουμε με βάση το προσωπικό μας φίλτρο. Όλα αυτά σημαίνουν ότι αποκλείεται, ακόμη και η πιο φιλόδοξη και με τις καλύτρες προθέσεις καταγραφή να είναι πραγματικά "αληθινή"...

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Βαρετή η ιστορία. Φάνηκε να σε ικανοποιεί η αντίδραση του Ινδού στο στοματικό που του έκανες, ως επιβεβαίωση των ικανοτήτων σου. Οι αντιδράσεις των αντρών στο σεξ όντως είναι ενίοτε κωμικές (μόνο έτσι θα τις χαρακτήριζα. Έκανα σεξ παλιά με έναν στο αυτοκίνητο του και κάποια στιγμή άρχισε να μονολογεί ''πηδάω κώλο''. Τραγικό)
Χαιρεσαι που δίνεις στον κάθε τυχαρπαστο από το ίντερνετ τον κώλο σου?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Χαιρεσαι που δίνεις στον κάθε τυχαρπαστο από το ίντερνετ τον κώλο σου?
μπα..
απλα λυσσαξε που η βουβαλα μαζεψε τους γλιτσοπεφτουλες
και μεσα στην απελπισια της βγηκε φωναζοντας ..“δινω κωλο προσεξτε με”

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Kαλημερα! Διαβασα το κειμενο σου! Καταρχην χαιρομαι που γνωριζω ενα μελος της βδσμ κοινοτητας που δεν εχει κολλημα να αναφερει τη λεξη μαστιγιο σε τουτο δω το φορουμ!
Εχεις δικιο οτι η ιστορια σου ειναι ερωτικη/ρομαντικη μονο! Εγω δεν εχω μελετησει ερωτικη λογοτεχνια απλα σαν αναγνωστρια θα συμφωνησω οτι η ιστορια σου ειναι πιο ρομαντικη γιαυτο και δε βρηκε απηχηση εδω μεσα. Οι αντρες δεν ειναι τοσο ρομαντικοι. Επισης καταλαβα οτι το σκεφτεσαι σε πιο επαγγελματικο επιπεδο δλδ να εκδοσεις κλπ..οποτε θα σου ελεγα να σκεφτεις την ερωτικη φυσεως γραφη των 50 αποχρωσεων που εκαναν θραυση αλλα και το ματι του Βορια της Δημουλιδου σε εγχωριο επιπεδο. Το να αναφερθεις στα πεπραγμενα με γλωσσα αληθινη και οχι επιτηδευμενη δεν ειναι καθολου χυδαιο. Στο κειμενο σου δε μου αρεσε η επιτηδευση..οι ομορφες περιποιημενες καλοβαλμενες λεξεις που υφαινονται σαν υφαντο. Προτιμω γλωσσα αληθινη εναλλακτικη και πιο aggressive αλλα αυτο ειναι μονο το γουστο μου το προσωπικο.
Τελος να πω οτι δεν γραφω πορνο..απλα διηγουμαι..αποτυπωνω τα γεγονοτα τι σκεψεις και τα συναισθηματα μου...

:effemine:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Τελος να πω οτι δεν γραφω πορνο..απλα διηγουμαι..αποτυπωνω τα γεγονοτα τι σκεψεις και τα συναισθηματα μου...

Πενταγιω επειδή σε βλέπω ότι σου αρέσει η δόξα, για τσέκαρε εδώ..

Μήπως σε κλέψει η ποίηση από τη λογοτεχνία  ;)

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Που να βάλει ;

Αν έβαζε στο καμακο-site

παντοφΛακη μου λειψεςς βρεε!!!
Αχ και που να βλεπες το καινουργιο μου γκομενο, να παιξει ο νους σου παλαμακια!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
πρως το παρον την εχει κλεψει η κουζινα  :grin:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
πρως το παρον την εχει κλεψει η κουζινα  :grin:

ισχυειιι σε λιγο πρεπει να σηκωθω απτο καναπε να παω σουπερ να ψωνισω για να μαγειρεψω μακαρονια με κιμα γτ θα ερθει το νεο αμορε το μεσημερι και πρεπει να το ταισω και αν ειναι καλο το φαγητο μετα θα με γαμησει! :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
ισχυειιι σε λιγο πρεπει να σηκωθω απτο καναπε να παω σουπερ να ψωνισω για να μαγειρεψω μακαρονια με κιμα γτ θα ερθει το νεο αμορε το μεσημερι και πρεπει να το ταισω και αν ειναι καλο το φαγητο μετα θα με γαμησει! :2funny:
αν το καψεις θα ναι η τυχερη του μερα  :grin:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306

Ταπίδι τρελό...

Βέβαια αν δεν το κάψει ίσως μοιραστεί μαζί μας άλλη μια ιστορία κάβλας με κεντρικό ίσως ήρωα το μακαρόνι..

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

λες να καψω τα μακαρονια?? λολ
παντως δεν εχει τετοια προβληματα, με γουσταρει τοσο πολυ που ολη την ωρα χουφτωνει το κωλο μου..τι και αν περπαταμε στο δρομο δεν τον νοιαζει τπτ μου πιανει το κωλο και μετα με αρπαζει και με φιλαει..και επειδη ειμαι κ σεμνη εγω κανω συνεχεια μη και μη γτ μας βλεπουν!  :2funny:

la amourrr  :smitten: :smitten: :smitten:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
λες να καψω τα μακαρονια?? λολ
παντως δεν εχει τετοια προβληματα, με γουσταρει τοσο πολυ που ολη την ωρα χουφτωνει το κωλο μου..τι και αν περπαταμε στο δρομο δεν τον νοιαζει τπτ μου πιανει το κωλο και μετα με αρπαζει και με φιλαει..και επειδη ειμαι κ σεμνη εγω κανω συνεχεια μη και μη γτ μας βλεπουν!  :2funny:

la amourrr  :smitten: :smitten: :smitten:
μηπως αποφυλακιστηκε προσφατα?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom