P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
μηπως αποφυλακιστηκε προσφατα?
βρε λεςς?? θα τον ρωτησω!
μηπως αποφυλακιστηκε προσφατα?
λες να καψω τα μακαρονια?? λολ
παντως δεν εχει τετοια προβληματα, με γουσταρει τοσο πολυ που ολη την ωρα χουφτωνει το κωλο μου..τι και αν περπαταμε στο δρομο δεν τον νοιαζει τπτ μου πιανει το κωλο και μετα με αρπαζει και με φιλαει..και επειδη ειμαι κ σεμνη εγω κανω συνεχεια μη και μη γτ μας βλεπουν!
la amourrr
ελπιζω να προλαβεις πριν το βαλει στα ποδιαβρε λεςς?? θα τον ρωτησω!
λες να καψω τα μακαρονια?? λολ
παντως δεν εχει τετοια προβληματα, με γουσταρει τοσο πολυ που ολη την ωρα χουφτωνει το κωλο μου..τι και αν περπαταμε στο δρομο δεν τον νοιαζει τπτ μου πιανει το κωλο και μετα με αρπαζει και με φιλαει..και επειδη ειμαι κ σεμνη εγω κανω συνεχεια μη και μη γτ μας βλεπουν!
la amourrr
γερο αυτα τα λες επειδησε ζηλευεις τον ινδο που χυνει απο τσιμπουκι και ξαναπηδαει στο πενταλεπτοΌλες οι σεμνότυφες αποδεικνυνται στο τέλος μεγάλες ξωκολιαρογαμιόλες.
γερο αυτα τα λες επειδησε ζηλευεις τον ινδο που χυνει απο τσιμπουκι και ξαναπηδαει στο πενταλεπτο
TΑ μακαρονια μην τα σωταρεις...ριξε ωμο λαδι μολις τα στραγγιξεις...τα κορεσμενα λιπαρα κανουν κακο στην καρδια..μη σου μεινει ο ανθρωπας ...ισχυειιι σε λιγο πρεπει να σηκωθω απτο καναπε να παω σουπερ να ψωνισω για να μαγειρεψω μακαρονια με κιμα γτ θα ερθει το νεο αμορε το μεσημερι και πρεπει να το ταισω και αν ειναι καλο το φαγητο μετα θα με γαμησει!
Καταρχην χαιρομαι που γνωριζω ενα μελος της βδσμ κοινοτητας που δεν εχει κολλημα να αναφερει τη λεξη μαστιγιο σε τουτο δω το φορουμ!
Εχεις δικιο οτι η ιστορια σου ειναι ερωτικη/ρομαντικη μονο! Εγω δεν εχω μελετησει ερωτικη λογοτεχνια απλα σαν αναγνωστρια θα συμφωνησω οτι η ιστορια σου ειναι πιο ρομαντικη γιαυτο και δε βρηκε απηχηση εδω μεσα. Οι αντρες δεν ειναι τοσο ρομαντικοι. Επισης καταλαβα οτι το σκεφτεσαι σε πιο επαγγελματικο επιπεδο δλδ να εκδοσεις κλπ..οποτε θα σου ελεγα να σκεφτεις την ερωτικη φυσεως γραφη των 50 αποχρωσεων που εκαναν θραυση αλλα και το ματι του Βορια της Δημουλιδου σε εγχωριο επιπεδο. Το να αναφερθεις στα πεπραγμενα με γλωσσα αληθινη και οχι επιτηδευμενη δεν ειναι καθολου χυδαιο. Στο κειμενο σου δε μου αρεσε η επιτηδευση..οι ομορφες περιποιημενες καλοβαλμενες λεξεις που υφαινονται σαν υφαντο. Προτιμω γλωσσα αληθινη εναλλακτικη και πιο aggressive αλλα αυτο ειναι μονο το γουστο μου το προσωπικο.
Τελος να πω οτι δεν γραφω πορνο..απλα διηγουμαι..αποτυπωνω τα γεγονοτα τι σκεψεις και τα συναισθηματα μου...
Δεν ανήκω στην bdsm κοινότητα και δεν θέλω να ανήκω, με την έννοια ότι δεν ανήκω και δεν θέλω να ανήκω σε καμιά σέχτα. Επίσης όλα αυτά τα επιτηδευμένα σκηνικά με δερμάτινα ρούχα κλπ. δεν μου αρέσουν...
Ευχαριστώ καταρχήν που διάβασες το κείμενο μου... Χρησιμοποιώ κάθε φορά τις λέξεις που υπηρετούν το συγκεκριμένο λογοτεχνικό όραμα μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μέλας Δρυμός σαν φόρτιση περισσότερο και όλη η τελευταία παράγραφος που δίνει το νόημα στο κείμενο, είναι ασφαλώς και συνειδητά ρομαντικού χαρακτήρα, αλλά όχι με την έννοια που έχει ξεπέσει να χρησιμοποιείται, αλλά με την έννοια του πραγματικού ρωμαλέου και ανατρεπτικού ρομαντικού κινήματος που, τόσο επηρέασε τέχνη και λογοτεχνία, αλλά και τις κοινωνικές εξελίξεις, από τα τέλη του 18ου αιώνα και μετά!!
Οι 50 αποχρώσεις, είναι κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κακό βιβλίο, που εγώ σαν αναγνώστης το βαρέθηκα πολύ γρήγορα. Υποδειγματικά, αντίθετα είναι, κατά τη γνώμη μου, η "Ιστορία της Ο" και ένα άλλο πολύ μικρό, αμετάφραστο στα ελληνικά το "The Image"...
Πολλοί θεωρούν λογοτεχνία και τον Ντε ΣΑΝΤ. Προσωπικά τον θεωρώ περισσότερο φιλόσοφο που χρησιμοποιεί και ενδεχομένως κακοποιεί τη λογοτεχνία, προκειμένου να εκφράσει το φιλοσοφικό του όραμα.
Αν με ρωτήσει κάποιος για το νόημα της λογοτεχνίας και επομένως αυτό που προσπαθώ να υπηρετήσω εγώ όταν παριστάνω τον λογοτέχνη, αυτό είναι η προσπάθεια απεικόνισης του μη απεικονίσιμου... Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το κριτήριο για την λογοτεχνία...
TΑ μακαρονια μην τα σωταρεις...ριξε ωμο λαδι μολις τα στραγγιξεις...τα κορεσμενα λιπαρα κανουν κακο στην καρδια..μη σου μεινει ο ανθρωπας ...
λολ εμεις στα μερη μας δε τα σωταρουμε τα μακαρονια!
μονο η κολλητη μ π ειναι αλβανιδα το κανει..
Ασυνηθιστο καποιος που δεν ασχολειται με το βδσμ να γραφει για αυτο!
k ποια ειναι τα μερη??λολ εμεις στα μερη μας δε τα σωταρουμε τα μακαρονια!
λολ εμεις στα μερη μας δε τα σωταρουμε τα μακαρονια!
1. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν πρακτικές που θεωρούνται ότι ανήκουν στο bdsm. Όντως έχω ένα ωραίο και κομψό μαστίγιο, για παράδειγμα, όπως το περιγράφω στο κείμενο και πιστεύω ότι ξέρω να το χρησιμοποιώ καλά... Είπα και έχει μεγάλη διαφορά, ότι δεν ανήκω και δεν θέλω να ανήκω στην κοινότητα bdsm, που πολλές φορές θυμίζρει σέχτα.
2. Αλλά πέρα από το προσωπικό και επί της ουσίας έχεις άδικο. Κάποιος που παριστάνει το λογοτέχνη πρέπει κατά κάποιο τρόπο να είναι και σωστός μίμος, να προσπαθεί δηλαδή να αποδώσει πολύ καλά και την περσόνα που επιλέγει, αδιάφορο από τη προσωπική του συμπεριφορά και τα προσωπικά του γούστα.
Ινδός γκόμενος, η κολλητή σου αλβανίδα τσ, τσ, τσ...
Επίτηδες τα γράφεις;;
Τα μακαρόνια τι εθνικότητα έχουν;;
ο γκομενος μου δεν ειναι ινδος, ο ινδος ηταν για τις βραδινες λιγουρες..
Νιωθω περηφανη που δεν εχω συνορα και στενο μυαλο! Ενας άληθινος Λογοτεχνης ετσι θα πρεπε να ναι..
και να φανταστεις εγω δεν ειμαι λογοτεχνισα
Δεν έχω πει ότι θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη... Είπα ότι κάποιες φορές παριστάνω τον λογοτέχνη...
Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές οι γυναίκες δεν πιάνετε εύκολα το χιούμορ και κάνετε ακριβή μετάφραση αυτού που λέει ο άλλος. Και έτσι αρχίζουν καυγάδες ικανοί να κρατήσουν ώρες...
Τελικά τα μακαρόνια σου τι εθνικότητας ήταν;;
Δεν τα σωταρεις;
Πάνω που ήμουν έτοιμος να σου κάτσω για μια μακαρονάδα .....