Νέα

Μια βραδινη λιγουρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
λες να καψω τα μακαρονια?? λολ
παντως δεν εχει τετοια προβληματα, με γουσταρει τοσο πολυ που ολη την ωρα χουφτωνει το κωλο μου..τι και αν περπαταμε στο δρομο δεν τον νοιαζει τπτ μου πιανει το κωλο και μετα με αρπαζει και με φιλαει..και επειδη ειμαι κ σεμνη εγω κανω συνεχεια μη και μη γτ μας βλεπουν!  :2funny:

la amourrr  :smitten: :smitten: :smitten:

Άλλες φωτό έχουν κυκλοφορήσει  :2funny:

holdmyhead-800x420.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
λες να καψω τα μακαρονια?? λολ
παντως δεν εχει τετοια προβληματα, με γουσταρει τοσο πολυ που ολη την ωρα χουφτωνει το κωλο μου..τι και αν περπαταμε στο δρομο δεν τον νοιαζει τπτ μου πιανει το κωλο και μετα με αρπαζει και με φιλαει..και επειδη ειμαι κ σεμνη εγω κανω συνεχεια μη και μη γτ μας βλεπουν!  :2funny:

la amourrr  :smitten: :smitten: :smitten:

Όλες οι σεμνότυφες αποδεικνυνται στο τέλος μεγάλες ξωκολιαρογαμιόλες.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.023
Πόντοι
2.606
Όλες οι σεμνότυφες αποδεικνυνται στο τέλος μεγάλες ξωκολιαρογαμιόλες.  :)
γερο αυτα τα λες επειδησε ζηλευεις τον ινδο που χυνει απο τσιμπουκι  και ξαναπηδαει στο πενταλεπτο  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
γερο αυτα τα λες επειδησε ζηλευεις τον ινδο που χυνει απο τσιμπουκι  και ξαναπηδαει στο πενταλεπτο  :grin:

Καθόλου.

Έχω προσωπική εμπειρία. Όταν ήμουν ακόμα παλικάρι (γύρω στα 40 μου χρόνια), είχα προσλάβει ως οικονόμο (στην βίλα μου στο Como) μια λοξεμβουργιανή. Πολύ καλή στα καθήκοντά της, αλλά στριφνή και υπερόπτης. Φόραγε πάντα μακρύ ως τους αστραγάλους φόρεμα, κουμπωμένο μέχρι το ξερακιανό της σαγόνι και περπατούσε λές και είχε καταπιεί μπαστούνι. Ειλικρινά την είχα για ανέραστη.

Οταν μια φορά όμως βιαζόμουν, και πήγα μόνος μου στους σταύλους για να πάρω το άλογό  μου, την βρήκα γυμνή, καθισμένη ανακούρκουδα, με τον ιπποκόμο, τον αμαξά και τον κηπουρό από πάνω της, καθώς και την νεαρή παραμαγείρισσα από κάτω της.  :)

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ισχυειιι σε λιγο πρεπει να σηκωθω απτο καναπε να παω σουπερ να ψωνισω για να μαγειρεψω μακαρονια με κιμα γτ θα ερθει το νεο αμορε το μεσημερι και πρεπει να το ταισω και αν ειναι καλο το φαγητο μετα θα με γαμησει! :2funny:
TΑ μακαρονια μην τα σωταρεις...ριξε ωμο λαδι μολις τα στραγγιξεις...τα κορεσμενα λιπαρα κανουν κακο στην καρδια..μη σου μεινει ο ανθρωπας ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Καταρχην χαιρομαι που γνωριζω ενα μελος της βδσμ κοινοτητας που δεν εχει κολλημα να αναφερει τη λεξη μαστιγιο σε τουτο δω το φορουμ!
Εχεις δικιο οτι η ιστορια σου ειναι ερωτικη/ρομαντικη μονο! Εγω δεν εχω μελετησει ερωτικη λογοτεχνια απλα σαν αναγνωστρια θα συμφωνησω οτι η ιστορια σου ειναι πιο ρομαντικη γιαυτο και δε βρηκε απηχηση εδω μεσα. Οι αντρες δεν ειναι τοσο ρομαντικοι. Επισης καταλαβα οτι το σκεφτεσαι σε πιο επαγγελματικο επιπεδο δλδ να εκδοσεις κλπ..οποτε θα σου ελεγα να σκεφτεις την ερωτικη φυσεως γραφη των 50 αποχρωσεων που εκαναν θραυση αλλα και το ματι του Βορια της Δημουλιδου σε εγχωριο επιπεδο. Το να αναφερθεις στα πεπραγμενα με γλωσσα αληθινη και οχι επιτηδευμενη δεν ειναι καθολου χυδαιο. Στο κειμενο σου δε μου αρεσε η επιτηδευση..οι ομορφες περιποιημενες καλοβαλμενες λεξεις που υφαινονται σαν υφαντο. Προτιμω γλωσσα αληθινη εναλλακτικη και πιο aggressive αλλα αυτο ειναι μονο το γουστο μου το προσωπικο.
Τελος να πω οτι δεν γραφω πορνο..απλα διηγουμαι..αποτυπωνω τα γεγονοτα τι σκεψεις και τα συναισθηματα μου...

:effemine:

Δεν ανήκω στην bdsm κοινότητα και δεν θέλω να ανήκω, με την έννοια ότι δεν ανήκω και δεν θέλω να ανήκω σε καμιά σέχτα. Επίσης όλα αυτά τα επιτηδευμένα σκηνικά με δερμάτινα ρούχα κλπ. δεν μου αρέσουν...  :)

Ευχαριστώ καταρχήν που διάβασες το κείμενο μου... Χρησιμοποιώ κάθε φορά τις λέξεις που υπηρετούν το συγκεκριμένο λογοτεχνικό όραμα μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μέλας Δρυμός σαν φόρτιση περισσότερο και όλη η τελευταία παράγραφος που δίνει το νόημα στο κείμενο, είναι ασφαλώς και συνειδητά ρομαντικού χαρακτήρα, αλλά όχι με την έννοια που έχει ξεπέσει να χρησιμοποιείται, αλλά με την έννοια του πραγματικού ρωμαλέου και ανατρεπτικού ρομαντικού κινήματος που, τόσο επηρέασε τέχνη και λογοτεχνία, αλλά και τις κοινωνικές εξελίξεις, από τα τέλη του 18ου αιώνα και μετά!!

Οι 50 αποχρώσεις, είναι κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κακό βιβλίο, που εγώ σαν αναγνώστης το βαρέθηκα πολύ γρήγορα. Υποδειγματικά, αντίθετα είναι, κατά τη γνώμη μου, η "Ιστορία της Ο" και ένα άλλο πολύ μικρό, αμετάφραστο στα ελληνικά το "The Image"...
Πολλοί θεωρούν λογοτεχνία και τον Ντε ΣΑΝΤ. Προσωπικά τον θεωρώ περισσότερο φιλόσοφο που χρησιμοποιεί και ενδεχομένως κακοποιεί τη λογοτεχνία, προκειμένου να εκφράσει το φιλοσοφικό του όραμα.

Αν με ρωτήσει κάποιος για το νόημα της λογοτεχνίας και επομένως αυτό που προσπαθώ να υπηρετήσω εγώ όταν παριστάνω τον λογοτέχνη, αυτό είναι η προσπάθεια απεικόνισης του μη απεικονίσιμου... Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το κριτήριο για την λογοτεχνία...

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν ανήκω στην bdsm κοινότητα και δεν θέλω να ανήκω, με την έννοια ότι δεν ανήκω και δεν θέλω να ανήκω σε καμιά σέχτα. Επίσης όλα αυτά τα επιτηδευμένα σκηνικά με δερμάτινα ρούχα κλπ. δεν μου αρέσουν...  :)

Ευχαριστώ καταρχήν που διάβασες το κείμενο μου... Χρησιμοποιώ κάθε φορά τις λέξεις που υπηρετούν το συγκεκριμένο λογοτεχνικό όραμα μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μέλας Δρυμός σαν φόρτιση περισσότερο και όλη η τελευταία παράγραφος που δίνει το νόημα στο κείμενο, είναι ασφαλώς και συνειδητά ρομαντικού χαρακτήρα, αλλά όχι με την έννοια που έχει ξεπέσει να χρησιμοποιείται, αλλά με την έννοια του πραγματικού ρωμαλέου και ανατρεπτικού ρομαντικού κινήματος που, τόσο επηρέασε τέχνη και λογοτεχνία, αλλά και τις κοινωνικές εξελίξεις, από τα τέλη του 18ου αιώνα και μετά!!

Οι 50 αποχρώσεις, είναι κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κακό βιβλίο, που εγώ σαν αναγνώστης το βαρέθηκα πολύ γρήγορα. Υποδειγματικά, αντίθετα είναι, κατά τη γνώμη μου, η "Ιστορία της Ο" και ένα άλλο πολύ μικρό, αμετάφραστο στα ελληνικά το "The Image"...
Πολλοί θεωρούν λογοτεχνία και τον Ντε ΣΑΝΤ. Προσωπικά τον θεωρώ περισσότερο φιλόσοφο που χρησιμοποιεί και ενδεχομένως κακοποιεί τη λογοτεχνία, προκειμένου να εκφράσει το φιλοσοφικό του όραμα.

Αν με ρωτήσει κάποιος για το νόημα της λογοτεχνίας και επομένως αυτό που προσπαθώ να υπηρετήσω εγώ όταν παριστάνω τον λογοτέχνη, αυτό είναι η προσπάθεια απεικόνισης του μη απεικονίσιμου... Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το κριτήριο για την λογοτεχνία...

Ασυνηθιστο καποιος που δεν ασχολειται με το βδσμ να γραφει για αυτο!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
TΑ μακαρονια μην τα σωταρεις...ριξε ωμο λαδι μολις τα στραγγιξεις...τα κορεσμενα λιπαρα κανουν κακο στην καρδια..μη σου μεινει ο ανθρωπας ...

λολ εμεις στα μερη μας δε τα σωταρουμε τα μακαρονια!
μονο η κολλητη μ π ειναι αλβανιδα το κανει..

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
:wanker:

Δεν τα σωταρεις;  :headbang:

Πάνω που ήμουν έτοιμος να σου κάτσω για μια μακαρονάδα .....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ασυνηθιστο καποιος που δεν ασχολειται με το βδσμ να γραφει για αυτο!

1. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν πρακτικές που θεωρούνται ότι ανήκουν στο bdsm.  :) Όντως έχω ένα ωραίο και κομψό μαστίγιο, για παράδειγμα, όπως το περιγράφω στο κείμενο και πιστεύω ότι ξέρω να το χρησιμοποιώ καλά...  :) Είπα και έχει μεγάλη διαφορά, ότι δεν ανήκω και δεν θέλω να ανήκω στην κοινότητα bdsm, που πολλές φορές θυμίζρει σέχτα.
2. Αλλά πέρα από το προσωπικό και επί της ουσίας έχεις άδικο. Κάποιος που παριστάνει το λογοτέχνη πρέπει κατά κάποιο τρόπο να είναι και σωστός μίμος, να προσπαθεί δηλαδή να αποδώσει πολύ καλά και την περσόνα που επιλέγει, αδιάφορο από τη προσωπική του συμπεριφορά και τα προσωπικά του γούστα.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Ινδός γκόμενος, η κολλητή σου αλβανίδα τσ, τσ, τσ...  :)

Επίτηδες τα γράφεις;;  :)

Τα μακαρόνια τι εθνικότητα έχουν;;  :)

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
1. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν πρακτικές που θεωρούνται ότι ανήκουν στο bdsm.  :) Όντως έχω ένα ωραίο και κομψό μαστίγιο, για παράδειγμα, όπως το περιγράφω στο κείμενο και πιστεύω ότι ξέρω να το χρησιμοποιώ καλά...  :) Είπα και έχει μεγάλη διαφορά, ότι δεν ανήκω και δεν θέλω να ανήκω στην κοινότητα bdsm, που πολλές φορές θυμίζρει σέχτα.
2. Αλλά πέρα από το προσωπικό και επί της ουσίας έχεις άδικο. Κάποιος που παριστάνει το λογοτέχνη πρέπει κατά κάποιο τρόπο να είναι και σωστός μίμος, να προσπαθεί δηλαδή να αποδώσει πολύ καλά και την περσόνα που επιλέγει, αδιάφορο από τη προσωπική του συμπεριφορά και τα προσωπικά του γούστα.

δεν ηξερα οτι λογιεσαι Λογοτεχνης! Εγω τα βλεπω ολα υπο το δικο μου πρισμα και νομισα οτι διηγησαι απλα μια προσωπικη σου στιγμη!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ινδός γκόμενος, η κολλητή σου αλβανίδα τσ, τσ, τσ...  :)

Επίτηδες τα γράφεις;;  :)

Τα μακαρόνια τι εθνικότητα έχουν;;  :)

ο γκομενος μου δεν ειναι ινδος, ο ινδος ηταν για τις βραδινες λιγουρες..

Νιωθω περηφανη που δεν εχω συνορα και στενο μυαλο! Ενας άληθινος Λογοτεχνης ετσι θα πρεπε να ναι..
και να φανταστεις εγω δεν ειμαι λογοτεχνισα :P

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ο γκομενος μου δεν ειναι ινδος, ο ινδος ηταν για τις βραδινες λιγουρες..

Νιωθω περηφανη που δεν εχω συνορα και στενο μυαλο! Ενας άληθινος Λογοτεχνης ετσι θα πρεπε να ναι..
και να φανταστεις εγω δεν ειμαι λογοτεχνισα :P

Δεν έχω πει ότι θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη... Είπα ότι κάποιες φορές παριστάνω τον λογοτέχνη...  :)

Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές οι γυναίκες δεν πιάνετε εύκολα το χιούμορ και κάνετε ακριβή μετάφραση αυτού που λέει ο άλλος. Και έτσι αρχίζουν καυγάδες ικανοί να κρατήσουν ώρες...  :)

Τελικά τα μακαρόνια σου τι εθνικότητας ήταν;;  :)

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν έχω πει ότι θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη... Είπα ότι κάποιες φορές παριστάνω τον λογοτέχνη...  :)

Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές οι γυναίκες δεν πιάνετε εύκολα το χιούμορ και κάνετε ακριβή μετάφραση αυτού που λέει ο άλλος. Και έτσι αρχίζουν καυγάδες ικανοί να κρατήσουν ώρες...  :)

Τελικά τα μακαρόνια σου τι εθνικότητας ήταν;;  :)

british

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom