Νέα

Μια βραδινη λιγουρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
διαβασε λοιπον,ο υποφαινομενος γαμουσε την εν λογω μανιοκαταθλιπτικη μουναρα εκ σκανδιναυιας 3 φορες καθημερινα,30 μερες το μηνα επι 6 συνεχομενους...αυτα το 2012...μουβγαζε το ζωο ...βεβαια ειχα κ βοηθεια απο τα αγαπημενα μου ενεσιμα....αλλα κ τωρα εκτος aas σε καθημερινη βαση εναν το ριχνω....εναν κ καλο...αργο σε σημειο να αρχιζεις να βαριεσαι...

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
διαβασε λοιπον,ο υποφαινομενος γαμουσε την εν λογω μανιοκαταφλιπτικη μουναρα εκ σκανδιναυιας 3 φορες καθημερινα,30 μερες το μηνα επι 6 συνεχομενους...αυτα το 2012...μουβγαζε το ζωο ...βεβαια ειχα κ βοηθεια απο τα αγαπημενα μου ενεσιμα....αλλα κ τωρα εκτος aas σε καθημερινη βαση εναν το ριχνω....εναν κ καλο...αργο σε σημειο να αρχιζεις να βαριεσαι...

τι ενεσιμα, πρεζα?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
κ τωρα σε χαιρετω ,παω gym...α κ μην ξεχασω,ξερεις πως βγαζουν τα προφυλακτικα οι Αγγλοι εκει που εισαι?
χαχαχαχαχχ εχεις δει κανενα πρεζακια να γαμαει ρε???

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
κ τωρα σε χαιρετω ,παω gym...α κ μην ξεχασω,ξερεις πως βγαζουν τα προφυλακτικα οι Αγγλοι εκει που εισαι?
χαχαχαχαχχ εχεις δει κανενα πρεζακια να γαμαει ρε???

εχω δει με κοκα
καλη προπονηση!!  :-*

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τι ενεσιμα, πρεζα?

Πες μας ότι είσαι και τοξοβόλα να παραδώσω πνεύμα!!!! :vomit: :vomit: :vomit:

Παρεπιπτόντως ιέρεια της παύλας όχι της καύλας να βάλεις...Γιατί όταν σε βλέπουν ζωντανά προκαλείς ευθεία γραμμή καρδιογράφημα!!!! :grin: :grin: :grin:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
τι χαπι να παρεις?
κανα βιαγκρα.δεν εχω παρει ποτε.οσες σχεσεις ειχα δεν με αφηναν να χορτασω γαμησι οσο ηθελα.παντα ολες μ λεγανε δεν μπορω αλλο τον εχεις μεγαλο κουραστηκα και παπαριες.δεν εχω βρει ακομα το κοριτσι που θα το στειλω αδιαβαστο με το καυλι μου..

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

Παρεπιπτόντως ιέρεια της παύλας όχι της καύλας να βάλεις...Γιατί όταν σε βλέπουν ζωντανά προκαλείς ευθεία γραμμή καρδιογράφημα!!!! :grin: :grin: :grin:

οπως εχω πει ειμαι free spirit δε καταδεχομαι κανενας κ τπτ να με εξουσιασει ποσο μαλλον να το κανω μονη μου αμαχητη παιρνοντας ναρκωτικα!
αυτα ειναι μονο για τους ανοητουςς!!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26

:2funny:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
κανα βιαγκρα.δεν εχω παρει ποτε.οσες σχεσεις ειχα δεν με αφηναν να χορτασω γαμησι οσο ηθελα.παντα ολες μ λεγανε δεν μπορω αλλο τον εχεις μεγαλο κουραστηκα και παπαριες.δεν εχω βρει ακομα το κοριτσι που θα το στειλω αδιαβαστο με το καυλι μου..

good luck baby!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
index.php

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ΡΕ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΑ πεταξες τουβλο ρε κοριτσακι...ενεσιμα για τους γνωστες ειναι τα αναβολικα...αν η κοκα σεφτιαχνει κ θες μυτια καθε τεταρτο κ στο τελος σου πεφτει κ η μυτη κλπ κλπ.τα αλλα σου δινουν 10 φορες ευεξια κ δυναμη κ καβλες για ΜΗΝΕΣ!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
οπως εχω πει ειμαι free spirit δε καταδεχομαι κανενας κ τπτ να με εξουσιασει ποσο μαλλον να το κανω μονη μου αμαχητη παιρνοντας ναρκωτικα!

Τώρα ...ας πούμε ότι κάτι κάνεις...!!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Αναιρώ την προηγούμενη απάντησή μου!!!!!

Εσύ μωρή δεν είσουν που σε κλείνανε στα ντάντζεον σου πετάγανε μπανάνες και καύλωνες κι απο πάνω;;;;!!!! Μας δουλεύεις ρε ελεύθερο πνεύμα;;;;!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Βρε ούστ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Αναιρώ την προηγούμενη απάντησή μου!!!!!

Εσύ μωρή δεν είσουν που σε κλείνανε στα ντάντζεον σου πετάγανε μπανάνες και καύλωνες κι απο πάνω;;;;!!!! Μας δουλεύεις ρε ελεύθερο πνεύμα;;;;!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Βρε ούστ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα σ απαντησω αργοτερα οπως πρεπει γτ τωρα φτιαχτηκα  με κατι κριτικες κ παιζω το μουνακι μ λολ

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Stories

Νέο!