Νέα

Μια βραδινη λιγουρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Παραμορφωτικό όμως!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Καλώς τα μάτια μας τα 2!!!! Καιρό είχαμε να σε ακούσουμε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως πέρα από την πλάκα συγχαρητήρια!!!! Επιτελείς κοινωνικό έργο!!!! Ξεχαρμανιάζουν όλοι οι τρικοκοσμικοί και το περιθώριο της Αγγλίας με την πάρτη σου!!!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Έχεις σκεφτεί να γυρίσεις Ελλάδα;;; Σε χρειαζόμαστε!!!! Προχθές κάτι Σύριοι βίασαν μια φοιτήτρια στο ΑΠΘ....

τριτοκοσμικος εισαι εσυ αγαπη που σκεφτεσαι ετσι!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
εχω φωτο στο προφιλ μου!
ωραια βυζακια κ μεσουλα απ οτι βλεπω!!!αν κ η φατσουλα σου βλεπετε κ εχεις σωας τας φρνας(οχι σαν μια ψυχοπαθη νορβηγη που γνωρια στο νετ)κ προπαντων εισαι ΚΑΘΑΡΗ,Ευχαριστως οταν κατεβεις Ελλαδα κ κανεις κεφι,μπορεις να διευρυνεις τα σεξουαλικα σου ορια κ παθη με εναν ''πουρο'' οπως λες ΑΝ ΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ...καβλαρα...ΠΜ κ μλκιες..... ;)

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
ωραια βυζακια κ μεσουλα απ οτι βλεπω!!!αν κ η φατσουλα σου βλεπετε κ εχεις σωας τας φρνας(οχι σαν μια ψυχοπαθη νορβηγη που γνωρια στο νετ)κ προπαντων εισαι ΚΑΘΑΡΗ,Ευχαριστως οταν κατεβεις Ελλαδα κ κανεις κεφι,μπορεις να διευρυνεις τα σεξουαλικα σου ορια κ παθη με εναν ''πουρο'' οπως λες ΑΝ ΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ...καβλαρα...ΠΜ κ μλκιες..... ;)

ποσο χρονων εισαι?

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Βλεπω καποιος μπουρδελιαρης θα το σφυριξεις στα πακιστανα και θα θελουν και αυτα  :zfuck:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
τι σημασια εχει η ακριβεια τη στιγμη που ολα δουλευουν υπερωριακα???

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
γραφω οτι μετα τη καταπωση ειχαμε φιλια και δαχτυλιασμα ε αυτο πηρε κανα 5 λεπτο ρε συ
ηθελες να αναφερω και τη χρονικη αυτη παυση στην διηγηση μου??
Επισης το παλικαρι ειναι 27 χρονων, γιαυτο πλεον επιλεγω κοντα στην ηλικια μου τυπους που να αντεχουν.. τα πουρα ας διαβαζουν απλα τις ιστοριες μου..  :-*

Αχ μονο ο dagger με καταλαβαινει!  :smitten:
εγω πενταγιω θελω να φτασω ενα λεβελ παραπανω το εχω γουστο.γενικα κανω σκληρο σεξ αλλα θελω καποια στιγμη να παρω καποιο χαπι να ξεπερασω τα ορια μου και να την κανω την κοπελα να λιποθυμησει απο την ηδονη.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
εγω πενταγιω θελω να φτασω ενα λεβελ παραπανω το εχω γουστο.γενικα κανω σκληρο σεξ αλλα θελω καποια στιγμη να παρω καποιο χαπι να ξεπερασω τα ορια μου και να την κανω την κοπελα να λιποθυμησει απο την ηδονη.

τι χαπι να παρεις?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
αν η καρδια σου ειναι σε καλη κατασταση υπαρχει η λυση αγαπητε....οχι χαπια βεβαια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom