Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
εγω μπορω παντως να γαμησω μετα απο το 1ο χυσιμο απο πιπα.
Είσαι Ινδός τύπε?
εγω μπορω παντως να γαμησω μετα απο το 1ο χυσιμο απο πιπα.
Εκεί λοιπόν απλώς αφήνεις το ένα από τα πιτόγυρα (shawarma επειδη εισαι και μουλτικουλτι) που παρήγγειλες στην άκρη και όταν αργά το βράδυ έχεις κάψες, το χώνεις στη μούνα σου. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - και δίαιτα, αφού θα φας ένα λιγότερο, και σεξοικανοποίηση, καθότι χοντρό πράμαΗ βραδινη πεινα ειναι η χειροτερη..γιατι σε πιανει ξαφνικα να θες φας κατι γλυκο και συγχρονως κατι αλμυρο..ανοιγεις το ψυγειο και δε βρισκεις τπτ καλο.. τελικα θα αρκεστεις σε καμια σαβουρα οπου θα τη φας λαιμαργα και μολις ικανοποιησεις το αισθημα σου, θα αρχισουν οι τυψεις για τις θερμιδες που πηρες και στο πως υπεκυψες στη βουλιμια σου..θα τα βαλεις με το εαυτο σου και επειτα θα κοιμηθεις...
Οταν ομως ξυπνησει η βραδινη πεινα για σεξ, τοτε εκει τι κανεις..
οχι ομως ακουω ινδικη tranceΕίσαι Ινδός τύπε?
Τι είναι τα αρχίδια του? η ΕΥΔΑΠ και παράγει τόσο σπέρμα? Έχυσε και μετα σε πήδηξε καπάκι?
γραφω οτι μετα τη καταπωση ειχαμε φιλια και δαχτυλιασμα ε αυτο πηρε κανα 5 λεπτο ρε συ
ηθελες να αναφερω και τη χρονικη αυτη παυση στην διηγηση μου??
Επισης το παλικαρι ειναι 27 χρονων, γιαυτο πλεον επιλεγω κοντα στην ηλικια μου τυπους που να αντεχουν.. τα πουρα ας διαβαζουν απλα τις ιστοριες μου.. :-*
Αχ μονο ο dagger με καταλαβαινει!
τοτε κανεις παρεα με τα λαθος πουρα!
γραφω οτι μετα τη καταπωση ειχαμε φιλια και δαχτυλιασμα ε αυτο πηρε κανα 5 λεπτο ρε συ
ηθελες να αναφερω και τη χρονικη αυτη παυση στην διηγηση μου??
Επισης το παλικαρι ειναι 27 χρονων, γιαυτο πλεον επιλεγω κοντα στην ηλικια μου τυπους που να αντεχουν.. τα πουρα ας διαβαζουν απλα τις ιστοριες μου.. :-*
δε κανω παρεα με κανεναν!
Αν το παραμύθι δεν έχει φιστάρισμα μέχρι τον θυρεοειδή, δεν λέει μια.
εκει ακριβως ειναι το προβλημα!
καλη συνεχεια
Αμα βλεπεσαι και ΑΝΤΕΧΕΙΣ ευχαριστως να σου αλλαξω γνωμη για τους ''πουρους'.........
Α κ αν ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ πστης βεβαια........
Ειμαι μόλις 82 ετών πάνω στις καύλες μου, θα με επιλέξεις;