putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Ακουσε αγαπη άλλο η ομοφυλοφυλια και αλλο το γελοιο.Αλλο ο μπαισεξουαλ και αλλο η τρελη Λουλου.Ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος εβριθε ομοσεξουαλικων επαφων αλλα δεν επετρεπαν να κυκλοφορουν
Λουλουδες.Οι ιδιοι αυτοι πετσοκοψαν τους Περσες,ο Ιερος Λοχος δεν ηταν λουλουδες.ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Τον Δημοσθενη που κατεστρεψε την Αθηνα με τις μαλακιες που ελεγε (Τσιπρας,Α.Παπαντρεου)και μας τον διδασκουν κιολας,τον ξεπαστρεψαν (στη Αρχαια Αθηνα απαγορευοταν η εκτελεση,η εξορια η αυτοκτονια με κωνειο,για αυτό ο δειλος και τεμπελης Σωκρατης αυτοκτονησε) αποβιβάζοντας τον σε ένα ξερονησι χωρις εφοδια επειδή τον επιασαν να βγαινει τα βραδια ντυμενος γυναικα και εφηρμοσαν τον νομο.
Στο νοσοκομειο εδώ πηγα να δω έναν ασθενη αντρα ο οποιος αναφεροταν στην καρτελα σαν η συζυγος.
Αναγκαστηκα να στειλω έναν Αγγλο συναδελφο γιατι θα εχανα την δουλεια μου επειδή δεν μπορουσα να σταματήσω να γελαω.Εαν είναι αυτή η κοινωνια που ονειρεύεσαι και εισαι εθνομηδενιστης
να ξερεις ότι κοινωνια χωρις κανονες είναι αναρχικο μπαχαλο και αργα η γρηγορα θα σε εξοντωση.Ανοιξε και κανενα βιβλιο ιστοριας να παρεις παραδείγματα.Προσωπικα είμαι απέναντι
στα σκατοκινηματα σας χρηματοδοτουμενα από Σωρος και κομπανια Μπελλα που μονο σκοπο εχουν
να μου διαλυσουν την χωρα και οσο περνα από το χερι μου θα προσπαθήσω να σας εξοντωσω όχι επειδή ειστε ομοφυλοφιλοι(το εξηγησα παραπανω)αλλα επειδή ειστε ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ρε συ λιλα αφου και συ γυναικια δεν ντυνεσαι?