You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μια καλοκαιρινή περιπέτεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 295
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτή η ξεφωνημένη πούστρα ο ΚΟΣΝΙΚ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Είμαι 1.80, λεπτός με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Βγαίνοντας από το νερό με βρεγμένο το σώμα μου, το τριχωτό μου στήθος μπορεί να της θύμισε τον Ηρακλή, ποιός ξέρει.
Πσσσς.
Αναρρίγησα ολούθε.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
[size=16pt]ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ[/size]
Η Αμάντα με πήρε από το χέρι και με οδηγούσε στην καμπίνα της, την καμπίνα νούμερο 10.
Θα γαμούσα αυτή την καβλιάρα, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα στην καλύτερη καμπίνα του πλοίου. Αισθανόμουν να ζαλίζομαι από μια γλυκιά μέθη, δεν το πίστευα, ενώ ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει το λάστιχο από το σορτσάκι μου και να ξεχυθεί στο κατόπι της μουνάρας που περπατούσε μπροστά μου.
Βέβαια τώρα που την έβλεπα από πίσω συνειδητοποιούσα και τα σημάδια που άφησε ο χρόνος πίσω της. Ο κώλος της σίγουρα δεν ήταν ο κώλος των αγορίστικων μοντέλων που βλέπουμε στα περιοδικά. Ήταν ο κώλος μιας ώριμης γυναίκας και λικνιζόταν μέσα από την κοντή καλοκαιρινή της βερμούδα.
Ένας γάλλος φιλόσοφος είχε πει οτι μια γυναίκα πρέπει να έχει είτε όμορφο πρόσωπο, είτε όμορφο κώλο. Η Αμάντα είχε επιλέξει το πρώτο και εμένα δεν με χαλούσε καθόλου η επιλογή της εκείνη την στιγμή.
Φτάσαμε στην καμπίνα. Βιαστικά βγάλαμε τα ρούχα μας. Έβλεπα για πρώτη φορά το πλούσιο φυσικό στήθος της μπροστά μου και δεν δίστασα ούτε μία στιγμή. Άρχισα να θηλάζω τις ρώγες της σαν τρελλός. Πότε την μία και πότε την άλλη. Την έβαζα στο στόμα μου και την θήλαζα πραγματικά με ρυθμικές κινήσεις, με ένα αρχέγονο ένστικτο που ποιός ξέρει πόσο βαθιά μας κρύβεται και από πόσο μακριά έρχεται.
Νομίζω οτι την είχα καβλώσει γιατί έσφιγγε δυνατά το κεφάλι μου ενώ τα χέρια της όργωναν τα μαλλιά μου, νόμιζα οτι ήθελε να τα ξεριζώσει.
Νομίζω οτι την είχα καβλώσει και για έναν άλλο λόγο. Το χέρι μου άγγιζε δειλά εξωτερικά τα μουνόχειλα της, δεν χρειαζόταν όμως να βάλω τα χέρια μου πιο βαθιά για να αισθανθώ τα υγρά του μουνιού της να την έχουν πλημμυρίσει, περιμένοντας τον ερχομό του καβλιού μου.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Παααααασσσς.
Αναρρίγησα ολούθε.
Και η Αμάντα επίσης αγαπητέ... Αυτή πρέπει να ρίγησε μόλις ο jay έβγαλε το μαγιό του στη θάλασσα και διέκρινε στα γαργαρα νερά το ΑΝΑΚΟΝΤΑ των 17 εκατοστών.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
προχωρα σε καλυπτω.....Παλι καλα δεν λετε που παιζει να ειναι απο τα λιγα φορα στα οποια και να βριστουμε δεν προκειται να φαμε ευκολα μπαν?
και καντε λιγο ησυχια αρχισε η τσοντα....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Με ένα καβλί στους 17 πόντους σε στύση σίγουρα δεν μπορώ να απαιτήσω deepthroat από κάθε γυναίκα, πολύ περισσότερο δε μη επαγγελματία.
Εδώ μου το χαλάτε λίγο..., αλλα δεν πειράζει. Θα μας βοηθήσει η επιστήμη.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
προχωρα σε καλυπτω.....
και καντε λιγο ησυχια αρχισε η τσοντα....
ετσι ρε κολληταρι μου
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Και η Αμάντα επίσης αγαπητέ... Αυτή πρέπει να ρίγησε μόλις ο jay έβγαλε το μαγιό του στη θάλασσα και διέκρινε στα γαργαρα νερά το ΑΝΑΚΟΝΤΑ των 17 εκατοστών.
έκανες καμμιά βουτιά στην πισίνα σου σήμερα? καμμιά βουτιά στον πισινό σου κανείς?
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Η Αμάντα με πήρε από το χέρι και με οδηγούσε στην καμπίνα της, την καμπίνα νούμερο 10.
Θα γαμούσα αυτή την καβλιάρα, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα στην καλύτερη καμπίνα του πλοίου. Αισθανόμουν να ζαλίζομαι από μια γλυκιά μέθη, δεν το πίστευα, ενώ ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει το λάστιχο από το σορτσάκι μου και να ξεχυθεί στο κατόπι της μουνάρας που περπατούσε μπροστά μου.
Βέβαια τώρα που την έβλεπα από πίσω συνειδητοποιούσα και τα σημάδια που άφησε ο χρόνος πίσω της. Ο κώλος της σίγουρα δεν ήταν ο κώλος των αγορίστικων μοντέλων που βλέπουμε στα περιοδικά. Ήταν ο κώλος μιας ώριμης γυναίκας και λικνιζόταν μέσα από την κοντή καλοκαιρινή της βερμούδα.
Φτάσαμε στην καμπίνα. Βιαστικά βγάλαμε τα ρούχα μας. Έβλεπα για πρώτη φορά το πλούσιο φυσικό στήθος της μπροστά μου και δεν δίστασα ούτε μία στιγμή. Άρχισα να θηλάζω τις ρώγες της σαν τρελλός. Πότε την μία και πότε την άλλη. Την έβαζα στο στόμα μου και την θήλαζα πραγματικά με ρυθμικές κινήσεις, με ένα αρχέγονο ένστικτο που ποιός ξέρει πόσο βαθιά μας κρύβεται και από πόσο μακριά έρχεται.
Νομίζω οτι την είχα καβλώσει γιατί έσφιγγε δυνατά το κεφάλι μου ενώ τα χέρια της όργωναν τα μαλλιά μου, νόμιζα οτι ήθελε να τα ξεριζώσει.
Νομίζω οτι την είχα καβλώσει και για έναν άλλο λόγο. Το χέρι μου άγγιζε δειλά εξωτερικά τα μουνόχειλα της, δεν χρειαζόταν όμως να βάλω τα χέρια μου πιο βαθιά για να αισθανθώ τα υγρά του μουνιού της να την έχουν πλημμυρίσει, περιμένοντας τον ερχομό του καβλιού μου.
Συνέχισε άρχοντααααα !!! Να καυλώνουμε λέμε!!!!
βατραχε δεν τον πιστευεις;έκανες καμμιά βουτιά στην πισίνα σου σήμερα? καμμιά βουτιά στον πισινό σου κανείς?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
βατραχε δεν τον πιστευεις;
πιο πιθανή η ιστορία του γκάτσμπυ παρά οι αρκούδες του ποδολάγνου ;)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
έκανες καμμιά βουτιά στην πισίνα σου σήμερα? καμμιά βουτιά στον πισινό σου κανείς?
Είμαι στο εξωτερικό μωρή πούστρα. Βουτιές στον κώλο σου κάνεις μόνο εσύ. Σου χει γινει η σούφρα κόκκινη από τους αραπάδες που σε γαμάνε όλη μέρα και ντρέπεσαι να το πεις.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι εχει γραψει ο ποδο που σου φαινεται ψεμα?πιο πιθανή η ιστορία του γκάτσμπυ παρά οι αρκούδες του ποδολάγνου ;)
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
βατραχούκο γιατί τα φίδια τα λες αρκούδες ?
αν και εγώ πιστεύω τον ποδολαγνο
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Είμαι στο εξωτερικό
ε καλά τώρα το γάμησες
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Πολύ θα ήθελες να είσαι ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ. Σε πονάει γιατί ξέρεις μέσα σου πως δεν λέω ψέμματα.
Πάρε τα πρισματικά αρχίδια μου και γλυφτα καλά. Μόνο για αυτό αξίζεις σενιορα.