Νέα

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλι καλα δεν λετε που παιζει να ειναι απο τα λιγα φορα στα οποια και να βριστουμε δεν προκειται να φαμε ευκολα μπαν?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Είμαι 1.80, λεπτός με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Βγαίνοντας από το νερό με βρεγμένο το σώμα μου, το τριχωτό μου στήθος μπορεί να της θύμισε τον Ηρακλή, ποιός ξέρει.

Πσσσς.

Αναρρίγησα ολούθε.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

[size=16pt]ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ[/size]

Η Αμάντα με πήρε από το χέρι και με οδηγούσε στην καμπίνα της, την καμπίνα νούμερο 10.

Θα γαμούσα αυτή την καβλιάρα, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα στην καλύτερη καμπίνα του πλοίου. Αισθανόμουν να ζαλίζομαι από μια γλυκιά μέθη, δεν το πίστευα, ενώ ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει το λάστιχο από το σορτσάκι μου και να ξεχυθεί στο κατόπι της μουνάρας που περπατούσε μπροστά μου.

Βέβαια τώρα που την έβλεπα από πίσω συνειδητοποιούσα και τα σημάδια που άφησε ο χρόνος πίσω της. Ο κώλος της σίγουρα δεν ήταν ο κώλος των αγορίστικων μοντέλων που βλέπουμε στα περιοδικά. Ήταν ο κώλος μιας ώριμης γυναίκας και λικνιζόταν μέσα από την κοντή καλοκαιρινή της βερμούδα.

Ένας γάλλος φιλόσοφος είχε πει οτι μια γυναίκα πρέπει να έχει είτε όμορφο πρόσωπο, είτε όμορφο κώλο. Η Αμάντα είχε επιλέξει το πρώτο και εμένα δεν με χαλούσε καθόλου η επιλογή της εκείνη την στιγμή.

Φτάσαμε στην καμπίνα. Βιαστικά βγάλαμε τα ρούχα μας. Έβλεπα για πρώτη φορά το πλούσιο φυσικό στήθος της μπροστά μου και δεν δίστασα ούτε μία στιγμή. Άρχισα να θηλάζω τις ρώγες της σαν τρελλός. Πότε την μία και πότε την άλλη. Την έβαζα στο στόμα μου και την θήλαζα πραγματικά με ρυθμικές κινήσεις, με ένα αρχέγονο ένστικτο που ποιός ξέρει πόσο βαθιά μας κρύβεται και από πόσο μακριά έρχεται.

Νομίζω οτι την είχα καβλώσει γιατί έσφιγγε δυνατά το κεφάλι μου ενώ τα χέρια της όργωναν τα μαλλιά μου, νόμιζα οτι ήθελε να τα ξεριζώσει.

Νομίζω οτι την είχα καβλώσει και για έναν άλλο λόγο. Το χέρι μου άγγιζε δειλά εξωτερικά τα μουνόχειλα της, δεν χρειαζόταν όμως να βάλω τα χέρια μου πιο βαθιά για να αισθανθώ τα υγρά του μουνιού της να την έχουν πλημμυρίσει, περιμένοντας τον ερχομό του καβλιού μου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Παααααασσσς.

Αναρρίγησα ολούθε.

Και η Αμάντα επίσης αγαπητέ... Αυτή πρέπει να ρίγησε μόλις ο jay έβγαλε το μαγιό του στη θάλασσα και διέκρινε στα γαργαρα νερά το ΑΝΑΚΟΝΤΑ των 17 εκατοστών.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δωσε τυπε εισαι καλη πένα στην περιγραφη  :P

γερη πορνο-πενα  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παλι καλα δεν λετε που παιζει να ειναι απο τα λιγα φορα στα οποια και να βριστουμε δεν προκειται να φαμε ευκολα μπαν?
προχωρα σε καλυπτω.....

και καντε λιγο ησυχια αρχισε η τσοντα....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Με ένα καβλί στους 17 πόντους σε στύση σίγουρα δεν μπορώ να απαιτήσω deepthroat από κάθε γυναίκα, πολύ περισσότερο δε μη επαγγελματία.

Εδώ μου το χαλάτε λίγο..., αλλα δεν πειράζει. Θα μας βοηθήσει η επιστήμη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
 Και η Αμάντα επίσης αγαπητέ... Αυτή πρέπει να ρίγησε μόλις ο jay έβγαλε το μαγιό του στη θάλασσα και διέκρινε στα γαργαρα νερά το ΑΝΑΚΟΝΤΑ των 17 εκατοστών.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έκανες καμμιά βουτιά στην πισίνα σου σήμερα? :birdman: καμμιά βουτιά στον πισινό σου κανείς? :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Η Αμάντα με πήρε από το χέρι και με οδηγούσε στην καμπίνα της, την καμπίνα νούμερο 10.

Θα γαμούσα αυτή την καβλιάρα, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα στην καλύτερη καμπίνα του πλοίου. Αισθανόμουν να ζαλίζομαι από μια γλυκιά μέθη, δεν το πίστευα, ενώ ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει το λάστιχο από το σορτσάκι μου και να ξεχυθεί στο κατόπι της μουνάρας που περπατούσε μπροστά μου.

Βέβαια τώρα που την έβλεπα από πίσω συνειδητοποιούσα και τα σημάδια που άφησε ο χρόνος πίσω της. Ο κώλος της σίγουρα δεν ήταν ο κώλος των αγορίστικων μοντέλων που βλέπουμε στα περιοδικά. Ήταν ο κώλος μιας ώριμης γυναίκας και λικνιζόταν μέσα από την κοντή καλοκαιρινή της βερμούδα.

Φτάσαμε στην καμπίνα. Βιαστικά βγάλαμε τα ρούχα μας. Έβλεπα για πρώτη φορά το πλούσιο φυσικό στήθος της μπροστά μου και δεν δίστασα ούτε μία στιγμή. Άρχισα να θηλάζω τις ρώγες της σαν τρελλός. Πότε την μία και πότε την άλλη. Την έβαζα στο στόμα μου και την θήλαζα πραγματικά με ρυθμικές κινήσεις, με ένα αρχέγονο ένστικτο που ποιός ξέρει πόσο βαθιά μας κρύβεται και από πόσο μακριά έρχεται.

Νομίζω οτι την είχα καβλώσει γιατί έσφιγγε δυνατά το κεφάλι μου ενώ τα χέρια της όργωναν τα μαλλιά μου, νόμιζα οτι ήθελε να τα ξεριζώσει.

Νομίζω οτι την είχα καβλώσει και για έναν άλλο λόγο. Το χέρι μου άγγιζε δειλά εξωτερικά τα μουνόχειλα της, δεν χρειαζόταν όμως να βάλω τα χέρια μου πιο βαθιά για να αισθανθώ τα υγρά του μουνιού της να την έχουν πλημμυρίσει, περιμένοντας τον ερχομό του καβλιού μου.

Συνέχισε άρχοντααααα !!! Να καυλώνουμε λέμε!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
έκανες καμμιά βουτιά στην πισίνα σου σήμερα? :birdman: καμμιά βουτιά στον πισινό σου κανείς? :birdman:

Είμαι στο εξωτερικό μωρή πούστρα. Βουτιές στον κώλο σου κάνεις μόνο εσύ. Σου χει γινει η σούφρα κόκκινη από τους αραπάδες που σε γαμάνε όλη μέρα και ντρέπεσαι να το πεις.

:2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
πιο πιθανή η ιστορία του γκάτσμπυ παρά οι αρκούδες του ποδολάγνου ;)

Πολύ θα ήθελες να είσαι ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ. Σε πονάει γιατί ξέρεις μέσα σου πως δεν λέω ψέμματα.

Πάρε τα πρισματικά αρχίδια μου και γλυφτα καλά. Μόνο για αυτό αξίζεις σενιορα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο ποδολαγνος δεν ειναι γνωστος κλωνος του μητσου;

Stories