Νέα

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
 Πολύ θα ήθελες να είσαι ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ. Σε πονάει γιατί ξέρεις μέσα σου πως δεν λέω ψέμματα.

Πάρε τα πρισματικά αρχίδια μου και γλυφτα καλά. Μόνο για αυτό αξίζεις σενιορα.

Στη Μαγιόρκα είστε;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο μπου οτι δηλωσεις εισαι τυπε.....επιχειρηματιας,παραγοντας,νταβατζης,εισοδηματιας,γαιοκτημονας......
ο αχαχουχας δεν εχει δηλωσει ποδαρακιας τυπε
και αν ο αχαχουχας ειναι ο ποδολαγνος οπως λες υπαρχει conflict :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Όταν ο άλλος είναι ένας αποτυχημένος ξεκωλιάρης, το μόνο που του μένει να κάνει, είναι να την λέει σε άλλους χρήστες στα φόρουμς.

Μόνο έτσι μπορεί να δώσει κάποιο νόημα στην μίζερη ζωή του. Ασχολούμενος με τους άλλους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
 Όταν ο άλλος είναι ένας αποτυχημένος ξεκωλιάρης, το μόνο που του μένει να κάνει, είναι να την λέει σε άλλους χρήστες στα φόρουμς.

Μόνο έτσι μπορεί να δώσει κάποιο νόημα στην μίζερη ζωή του. Ασχολούμενος με τους άλλους. 

όχι σε πολλούς μαν μόνο στον αόρατο και σε σένα :grin: το αξίζετε και οι δύο :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τυπε τον μισο καμπο εχει ο γλ.Λες να λεει ψεμματα; :S

:grin:

parnassos111.jpg

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για κάποια στιγμή κοντοστάθηκα.

H Αμάντα με είχε φέρει στην καμπίνα της λέγοντας μου οτι με θέλει μέσα της, όμως η αίσθηση του μουσκεμένου της μουνιού πάνω στα δάκτυλα μου ξύπνησε ένα άλλο αρχέγονο αντρίκιο ένστικτο. Πριν χύσω αυτό το ώριμο όμορφο μουνί έπρεπε να το γευτώ.

Να το δω, να το μυρίσω, να το γλείψω, να το φάω. Να το γαμήσω με την γλώσσα μου.

Η Αμάντα σαν να κατάλαβε την σκέψη μου. Η όμορφη Καναδέζα από το Μόντρεαλ του Κεμπέκ ξάπλωσε στην άκρη του κρεβατιού ανοίγοντας όσο πιο διάπλατα μπορούσε τα πόδια της και αφήνοντας την μουνάρα της ακριβώς στα όρια του στρώματος.

Μέσα στο σκοτάδι της πολυτελούς καμπίνας νούμερο 10 λίγα ψυθιριστά αλλά και γεμάτα αποφασιστικότητα λόγια δεν άφησαν περιθώριο για παρανόηση:

"Lick my pussy, Greek" μου είπε, σχεδόν διατάζοντας με.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom