Ναι, ήμουν ο νεαρός έλληνας γαμιάς και τα χείλη μου και η γλώσσα μου όργωναν τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα μιας Καναδέζας μέσα σε ένα σκάφος στο Ιόνιο.
Το θέλαμε τόσο και οι δύο.
Εκείνη, στα 46 της, χωρισμένη, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα δουλεύοντας για την εταιρεία Seagram στην χιονισμένη Νέα Υόρκη δεχόταν τα χάδια του καβλιάρη νεαρού Έλληνα μέσα σε ένα πλοίο.
Εγώ ζούσα την δική μου φαντασίωση. Είχα ξαπλωμένη μπροστά μου μία ώριμη γυναίκα που μου ζητούσε ρητά και αποφασιστικά αυτό που ήθελε. Να την γλείψω.
Ξεκίνησα με την γλώσσα κυκλικά γύρω από τα μεγάλα της εξωτερικά μουνόχειλα θέλοντας έτσι να τα "ανοίξω", πριν πάω πιο βαθιά. Δεν ήταν πολύς κόπος. Το πανέμορφο ΄μουνί της Αμάντας άνοιγε σιγά σιγά από την κάβλα σαν ένα λουλούδι που με περίμενε να το λατρέψω όπως του άξιζε.
"Είσαι πολύ όμορφη. και αυτό εδώ είναι πολύ όμορφο της είπα" βάζοντας διακριτικά την μύτη μου στο κολπικό της άνοιγμα και εισπνέοντας μυρίζοντας το καβλωμένο μουνί. Χαμογέλασε λίγο ντροπαλά αλλά ταυτόχρονα γεμάτη επιβεβαίωση για τον εαυτό της.
Ήταν φανερό οτι την κολάκευα όπως δεν την είχε κολακεύσει άλλος άνδρας στο πρόσφατο παρελθόν της.
Άνοιξα λίγο με τα δάκτυλα την είσοδο του κόλπου της και άρχισα να την γαμάω παιχνιδιάρικα με την γλώσσα της ενώ που και που σταματούσα και φευγαλέα περνούσα την γλώσσα μου πάνω από την κωλοτρυπίδα της, γεμίζοντας την έκπληξη και κάνοντας την να παίρνει ξαφνικές βαθειές εισπνοές.