Νέα

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
To νυχτερινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ που με πήγαινε στην Κέρκυρα εκείνο το βράδυ του Ιούλη του 199Χ δεν είχε κάποιο απρόοπτο συμβάν. Φτάσαμε στην πόλη της Κέρκυρας τα ξημερώματα και από τον σταθμό του ΚΤΕΛ πήρα ένα ταξί για το λιμάνι αναζητώντας την Μαρίτα.

Βρήκα το σκάφος και πριν ανέβω στην πασαρέλα για να επιβιβασθώ πέρασα λίγα λεπτά θαυμάζοντας το όμορφο ξύλινο σκαρί. Έτσι κι αλλιώς πάνω στην Μαρίτα δεν έβλεπα πολλή κίνηση. Το πλήρωμα κοιμόταν ακόμη.

Η Μαρίτα είχε γύρω στα 20 μέτρα μήκος. Στο κέντρο του σκάφους υψωνόταν μία πανύψηλη μαΐστρα με το κεντρικό πανί. Στην πρύμνη έβλεπε κανείς την βεράντα του σαλονιού με ένα μεγάλο τραπέζι για το δείπνο. Το σκάφος είχε το σουλούπι ενός συμπαθητικού τρεχαντηριού παρά αυτό του γιωτ.

Και όμως ήταν πολύ όμορφο. Kάτι σαν κι αυτό.
αυτο το σκαφος που εχεις φωτο ειναι ευκολα 30 μετρα πιρφορε

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ένα μικρό ναυτικό φαναράκι φώτιζε αχνά το σημείο της πλώρης που είχα καθήσει για να διαβάσω. Ήμουν ξαπλωμένος πάνω σε ένα στρώμα και η πλάτη μου έγερνε πάνω στην γέφυρα του πλοίου. Έβλεπα μπρος μόνο την θάλασσα ενώ από το νησί κανείς δεν θα μπορούσε να με δει.

Υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ της Ελλάδας! Σαν εσένα δεν υπάρχει αλλού πουθενά.

Έπινα το ουζάκι μου και διάβαζα για τα αξιοθέατα των Παξών και την γεωγραφία του νησιού όταν αισθάνθηκα μία παρουσία πίσω μου.

Γύρισα και είδα την Αμάντα. Μου χαμογέλασε με τον ίδιο τρόπο που μου χαμογελούσε πάντα, το θερμό χαμόγελο μιας κυρίας που εμένα όμως, όταν κοιτούσα αυτό το υπέροχο Βορειοαμερικανικό πρόσωπο με τρέλλανε. Στα νιάτα της θα μπορούσε να είναι Playmate of the Month.

Κάθησε δίπλα μου και με ρώτησε τι διαβάζω. Της εξήγησα. Βλέποντας οτι πρόσεξε πως έπινα ούζο πήγα στην κουζίνα του πλοίου και έφερα ένα ποτήρι για αυτήν.
Της έβαλα ούζο τσουκρίσαμε κοιτώντας ο ένας τον αλλον στα μάτια και ήπιαμε το ελληνικό απεριτίφ.

Άρχισα να της μιλάω για το ούζο και τις διαφορές του με το άλλο μας ποτό, το τσίπουρο. Αιαθανόμουν να την κολακεύει η προσοχή που της έδινα, η φροντίδα μου να φέρω ένα ποτήρι για αυτήν, να της προσφέρω ποτό, να της μιλήσω για το ούζο, κάτι που ως τότε μπορεί να είχε ακούσει ίσως σε κάποια βαρετή τηλεοπτική εκπομπή στην Νέα Υόρκη.

Ζούσε και εκείνη τον μύθο της στην Ελλάδα με έναν όμορφο φιλόξενο νεαρό Έλληνα κάτω από έναν υπέροχο ουρανό με θέα την θάλασσα ένα ζεστό βράδυ του Ιούλη.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν θυμάμαι πότε άρχισαν τα γλωσσόφιλα.

Θυμάμαι όμως, διάολε, σαν να είναι τώρα, πόσο βαθιά και παθιασμένα ήταν.

Η Αμάντα με φιλούσε δυνατά και μου δάγκωνε τα χείλη. Ήθελε να γαμηθεί σκληρά εκείνο το βράδυ των διακοπών της με αυτό τον έξυπνο νεαρό Έλληνα επιβήτορα που την κολάκευε τόσο.

Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα ενώ εγώ χάιδευα με το ένα μου χέρι τις υπέροχες βυζάρες της. Ήταν πραγματικά το φυσικό στήθος μίας ώριμης γυναίκας που χορταίνεις να το έχεις στα χέρια σου και να το ζουλάς χωρίς να φοβάσαι τα μη και τα μου και όλους τους φόβους της σιλικόνης από τα κακομαθημένα κοριτσάκια της σειράς ή ακόμη από τα πιο κακομαθημένα στουντιοκόριτσα.
Η γυναίκα αυτή μου δινόταν απόλυτα και θα την έκαμνα δική μου εκείνο το βράδυ.

Κάποια στιγμή συνέβη κάτι ακόμη πιο ονειρικό.

Η Αμάντα διέκοψε το φιλί μας και άρχισε να κατεβαίνει χαμηλά με το χέρι της, κοιτώντας με ταυτόχρονα με εκείνα τα υπέροχα μάτια και χαμογελώντας πονηρά.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η Αμάντα διέκοψε το φιλί μας και άρχισε να κατεβαίνει χαμηλά με το χέρι της, κοιτώντας με ταυτόχρονα με εκείνα τα υπέροχα μάτια και χαμογελώντας πονηρά.

δλδ που έβαλε το χέρι της όταν λες το κατέβασε χαμηλά ?  :think:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το να σου παίρνουν πίπα είναι ωραίο.

Το να σου παίρνει πίπα μία όμορφη γυναίκα είναι ακόμη ωραιότερο.

Το να σου παίρνει πίπα μία όμορφη γυναίκα στην πλώρη ενός ιστιοφόρου κάτω από τον καλοκαιρινό ελληνικό ουρανό...

Η τεχνική της είχε κάτι το ερασιτεχνικό που ταυτόχρονα όμως με άφηνε άναυδο με το συναίσθημα που έβγαζε. Με ένα καβλί στους 17 πόντους σε στύση σίγουρα δεν μπορώ να απαιτήσω deepthroat από κάθε γυναίκα, πολύ περισσότερο δε μη επαγγελματία.

Η Αμάντα όμως, ακόμη και αν δεν μπορούσε να μου προσφέρει κάτι τέτοιο πολύ απλά λάτρευε το καβλί μου. Το αισθανόμουν.

Τα χείλη της έγλειψαν κάθε σημείο της βαλάνου που θα μπορούσαν να φτάσουν ενώ με κοφτές σαν πινελιές κινήσεις ερέθιζε που και που τα αρχίδια μου. Τον πεοθηλασμό δε μέσα στο στόμα της διέκοπτε που και που μία κίνηση που θυμάμαι ακόμη και καβλώνω.

Βγάζοντας τον πούτσο μου από το στόμα της φιλούσε τρυφερά ακριβώς πάνω στο κεφαλάκι, στην τρύπα που βγαίνουν τα χύσια. Κοιτάζοντας με στα μάτια και φροντίζοντας να ακούω τον ήχο που κάνουν τα χείλη που φιλάνε, αυτό το υπέροχο μουτς, που εκείνο το βράδυ ακουγόταν σαν μελωδία αγγέλων.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  ύστερα από τα Σταφύλια της Οργής, έρχονται τα φιλιά της στοργής....

Στοργική η Αμάντα με τον πούτσο του Jay.

:thumbsup:

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
κοίτα να δεις που θα σκάσει ο καμαρώτος ο πούστης τώρα, θα τον δει τον άλλον με την τσουτσού του έξω κ 8α κάνει πάρτυ κ αυτός

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Γαμώ την πρόωρή μου εκσπερμάτωση.... Τα γράφει τόσο ωραία που δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ήθελε να γαμηθεί σκληρά εκείνο το βράδυ των διακοπών της με αυτό τον έξυπνο νεαρό Έλληνα επιβήτορα
images

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Γαμώ την πρόωρή μου εκσπερμάτωση.... Τα γράφει τόσο ωραία που δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν πειραζει, θα υπαρξει και επομενη φορα !!!  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έχω ένα πρόβλημα με το τσιμπούκι.

Το απολαμβάνω εξίσου όπως κάθε άνδρας, μόνο που δεν μπορώ να χύσω. Αισθανόμουν οτι η Αμάντα ήθελε να μου προσφέρει ήδη από εκείνο το πρώτο βράδυ της γνώριμίας μας την υπέρτατη ηδονή του να γεμίσω το στόμα της με τον ζεστό σπόρο μου και να είμαι μετά ευγνώμων για το όνειρο που μου προσέφερε κάτω από τα αστέρια.

Όμως κάποιο είδος μπλοκαρίσματος μέσα στο μυαλό μου με κάνει να μην μπορώ να φτάσω σε οργασμό με μία γυναίκα αν δεν είμαι εγώ σε ενεργητικό ρόλο, αν δεν γαμάω εγώ την γυναίκα, ο επιβήτορας, ο γαμιάς της.

Η Αμάντα το κατάλαβε αυτό. Γυναίκα 46 ετών βλέπετε, ξέρει πριν από σένα τι θέλεις και τι μπορείς να κάνεις.

Διακόπτοντας το πιο γλυκό μαρτύριο στο οποίο με είχε υποβάλλει, μου ψιθύρισε στο αυτί:

"Σε θέλω μέσα μου. Πάμε."

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346