Νέα

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε φύτουλα στα 4 χρόνια το πήρες το  πτυχίο σου?  :s&m_2:
τυπε λες να ειναι καπως ετσι?

URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.415
Πόντοι
12.756
Tην ίδια μέρα που τηλεφώνησα έδινα και συνέντευξη στα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά.

Τζάμπα κρουαζιέρα, φαγητό, μπάνια και επίσκεψη σε όλα τα Ιόνια δεν ήταν άσχημα.

Καλό deal.
(συνεχίζεται)

%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%A1%CE%91.jpg

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
To νυχτερινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ που με πήγαινε στην Κέρκυρα εκείνο το βράδυ του Ιούλη του 199Χ δεν είχε κάποιο απρόοπτο συμβάν. Φτάσαμε στην πόλη της Κέρκυρας τα ξημερώματα και από τον σταθμό του ΚΤΕΛ πήρα ένα ταξί για το λιμάνι αναζητώντας την Μαρίτα.

Βρήκα το σκάφος και πριν ανέβω στην πασαρέλα για να επιβιβασθώ πέρασα λίγα λεπτά θαυμάζοντας το όμορφο ξύλινο σκαρί. Έτσι κι αλλιώς πάνω στην Μαρίτα δεν έβλεπα πολλή κίνηση. Το πλήρωμα κοιμόταν ακόμη.

Η Μαρίτα είχε γύρω στα 20 μέτρα μήκος. Στο κέντρο του σκάφους υψωνόταν μία πανύψηλη μαΐστρα με το κεντρικό πανί. Στην πρύμνη έβλεπε κανείς την βεράντα του σαλονιού με ένα μεγάλο τραπέζι για το δείπνο. Το σκάφος είχε το σουλούπι ενός συμπαθητικού τρεχαντηριού παρά αυτό του γιωτ.

Και όμως ήταν πολύ όμορφο. Kάτι σαν κι αυτό.

Συνημμένα

• --motor--main2139.jpg
    --motor--main2139.jpg
    178,1 KB · Εμφανίσεις: 61
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πες μας τώρα πως γάμησες και την Τάνια από το Βερολίνο, την γνωστή ξανθιά ψηλή Γερμανίδα μητρομάνα με τις αξύριστες μασχάλες που "δροσιζόταν" αβέρτα με τους GREEK LOVERS όλων των νησιών.

Αυτή όπου έβλεπε Έλληνα του την έπεφτε στα ίσα. Τρελλαινόταν να κάνει σεξ και να ακούει Ελληνικές βρισιές και να δεχεται σκαμπίλια στον κώλο.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
"Ε φιλαράκο, μήπως είσαι ο ανιματέρ?"

Μια φωνή διέκοψε τις σκέψεις μου για το πόσο θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο σκάφος την ώρα που το θαύμαζα. Ένας άνδρας γύρω στα 40 είχε βγεί στο μπαλκόνι της πρύμνης και μου είχε απευθύνει την ερώτηση. Έπρεπε να ανέβω.

Ανέβηκα την πασαρέλα και πάτησα στην πρύμνη του πλοίου. Ο Νίκος ο λοστρόμος με καλωσόρισε και μου είπε οτι σε λίγο θα ξυπνούσε και το υπόλοιπο πλήρωμα. Ο καπετάνιος, που λεγόταν Σταύρος, ο μάγειρας Διονύσης, ο ναύτης Ζήσης και ο καμαρώτος Χάρης. Αυτός ο τελευταίος, ο Χάρης, μαζί με τον συνομιλητή μου Νίκο θα έπρεπε να ετοιμάσουν τις τελευταίες καμπίνες του σκάφους πριν έρθουν οι ταξιδιώτες της πρώτης κρουαζιέρας.

Τους περιμέναμε γύρω στις 12 και λίγες ώρες μετά θα σαλπάραμε για Ζάκυνθο.

Για να έχω τι να κάνω μέχρι να ξυπνήσουν και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ο Νίκος μου έδωσε να διαβάσω την λίστα με τα ονόματα των επιβατών της πρώτης κρουαζιέρας.

(συνεχίζεται)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ρε μην μπαχαλεύετε όλα τα θρέντ  :S
αφήστε τον καλλιτέχνη να κάνει παιχνίδι και να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες του    :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"Ε φιλαράκο, μήπως είσαι ο ανιματέρ?"

Μια φωνή διέκοψε τις σκέψεις μου για το πόσο θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο σκάφος την ώρα που το θαύμαζα. Ένας άνδρας γύρω στα 40 είχε βγεί στο μπαλκόνι της πρύμνης και μου είχε απευθύνει την ερώτηση. Έπρεπε να ανέβω.

Ανέβηκα την πασαρέλα και πάτησα στην πρύμνη του πλοίου. Ο Νίκος ο λοστρόμος με καλωσόρισε και μου είπε οτι σε λίγο θα ξυπνούσε και το υπόλοιπο πλήρωμα. Ο καπετάνιος, που λεγόταν Σταύρος, ο μάγειρας Διονύσης, ο ναύτης Ζήσης και ο καμαρώτος Χάρης. Αυτός ο τελευταίος, ο Χάρης, μαζί με τον συνομιλητή μου Νίκο θα έπρεπε να ετοιμάσουν τις τελευταίες καμπίνες του σκάφους πριν έρθουν οι ταξιδιώτες της πρώτης κρουαζιέρας.

Τους περιμέναμε γύρω στις 12 και λίγες ώρες μετά θα σαλπάραμε για Ζάκυνθο.

Για να έχω τι να κάνω μέχρι να ξυπνήσουν και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ο Νίκος μου έδωσε να διαβάσω την λίστα με τα ονόματα των επιβατών της πρώτης κρουαζιέρας.

(συνεχίζεται)
ωχ θα γινει χαμος :rockon:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αμάντα Τζένιφερ Φόρστερ.

Το όνομα αυτό τράβηξε την προσοχή μου ενώ διάβαζα την λίστα.

Κατά πρώτο λόγο γιατί ήταν ένα αγγλοσαξονικό όνομα ενώ εγώ περίμενα Γερμανούς και Ολλανδούς, όπως ήταν όλοι οι υπόλοιποι. Σε τι γλώσσα θα μιλούσα στην γυναίκα αν δεν ήξερε γερμανικά? Θα της αφιέρωνα ξεχωριστά χρόνο από τους υπόλοιπους?

Κατά δεύτερο λόγο η γυναίκα αυτή φαινόταν οτι ταξίδευε μόνη. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήταν ζευγάρια η γκρουπ φίλων, 2 ή 3 ανά καμπίνα η κα Φόρστερ είχε κλείσει μόνη της την καμπίνα 10 ακριβώς κάτω από την βεράντα της πρύμνης. Ήταν η καλύτερη καμπίνα του πλοίου όπως διαπίστωσα μετά από μία ξενάγηση στο πλοίο από τον λοστρόμο.

Η καμπίνα ήταν ακριβώς στην θέση όπου τα μεγάλα ιστιοφόρα που βλέπουμε στις ταινίες έχουν την καμπίνα του πλοιάρχου. Είχε δύο μεγάλα φινιστρίνια προς την πρύμνη αλλά αυτό που την χαρακτήριζε ήταν το μεγάλο άνετο διπλό κρεβάτι περίπου στην μέση της.

Εκεί θα κοιμόταν μόνη της κάθε βράδυ η κα Φόρστερ.

Συνημμένα

• captains-cabin.jpg
    captains-cabin.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 31

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Εχω βαλει το ποπο κορν να γινεται..συνεχισε...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
jay περιμενε λιγο να παω να χεσω

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αυτή τη στιγμή "36 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα". Προσωπικά, έχω αρχίσει να βαριέμαι.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
"Είναι αμαρτία να κοιμάται μόνη της μία όμορφη γυναίκα το βράδυ"

Η κουβέντα αυτή του Αλέξη Ζορμπά από το ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη τριγύριζε στο μυαλό μου ενώ φανταζόμουν πώς να ήταν άραγε αυτή η κα Φόρστερ.

Από την άλλη η επαγγελματική μου συνείδηση μού έλεγε οτι ώφειλα να κάνω πάνω στο πλοίο αυτό για το οποίο με προσέλαβε η εταιρεία. Θα έπρεπε να κάνω την κρουαζιέρα όσο πιο ευχάριστη και για την κα Φόρστερ όπως και για τους άλλους επιβάτες.

Έτσι κι αλλιώς δεν είχα χρόνο για τις συγκεκριμένες ανησυχίες αφού έπρεπε να διαβάσω στοιχεία για την ιστορία της Ζακύνθου, του πρώτου μας προορισμού. Το απόγευμα της πρώτης ημέρες της κρουαζιέρας θα έπρεπε να συγκεντρώσω τους φίλους μας στο σαλόνι και να τους μιλήσω για το ταξίδι μας.

Οι πρώτοι μας επιβάτες άρχισαν να φτάνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα γύρω στις 12. Τους υποδεχόταν στην πρύμνη βοηθώντας τους με τις αποσκευές τους όλο το πλήρωμα.

Ο καπετάνιος, ο μάγειρας και ο ναύτης ήταν τρείς μεσήλικες αρκετά πάνω από τα 50. Σπασμένοι από την θάλασσα παλιοί ναυτικοί του εμπορικού στόλου ήταν φανερό οτι μάζευαν ένσημα για την σύνταξη. Δεν πολυγούσταραν τουρίστες και τα συναφή. Ο λοστρόμος Νίκος, ο πρώτος από το πλήρωμα τον οποίο συνάντησα ήταν κάπως νεώτερος αλλά δυστυχώς γι' αυτόν πανάσχημος. Έμοιαζε με πειρατή.

Πλάκα είχε ο καμαρώτος. Αυτός ήταν ο νεώτερος από το πλήρωμα αν και σίγουρα πιο μεγάλος από μένα. Τον έκαμνα μεταξύ 25 και 30. Αυτός φαινόταν ο μόνος που είχε κάποια πείρα από τουριστικά σκάφη και μιλούσε αγγλικά. Από τον τρόπο όμως που μιλούσε καταλάβαινε κανείς και κάτι άλλο γι' αυτόν.

Ήταν πούστης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom