Νέα

Μετρηση Οικοπεδων και σπιτιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  Θα τα χάσεις λόγω απειρίας. Έχουν δοκιμάσει πολλοί κι όλοι τα χάνουν. Από τα χρηματιστήρια μόνο το 1% κερδίζει. Το 99% των ανθρώπων που μπλέκονται σε αυτή τη μαγική δραστηριότητα χάνει.

Κι εγώ στην αρχή έχανα. Μετά σταμάτησα να χάνω. Κάποια στιγμή ήρθαν και τα κέρδη. Αρχικά μικρά. Μετά μεγαλύτερα.

Όποιος αντέξει να χάνει στην αρχή, μετά περνάει στην άλλη όχθη. Των κερδισμένων.

Πολύ λίγοι περνάνε απέναντι.
 στο φορεξ σε διαστημα ενος ετους για τους μικρομεσαιους επενδυτες μια ερευνα εδειξε οτι το 6-12% ειναι οι κερδισμενοι και οι αλλοι  χαμενοι, σε βαθος χρονου (οσοι αντεχουν) πιστευω  το ποσοστο ανεβαινει (αφου μαθαινουν)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 στο φορεξ σε διαστημα ενος ετους για τους μικρομεσαιους επενδυτες μια ερευνα εδειξε οτι το 6-12% ειναι οι κερδισμενοι και οι αλλοι  χαμενοι, σε βαθος χρονου (οσοι αντεχουν) πιστευω  το ποσοστο ανεβαινει (αφου μαθαινουν)

Το ΦΟΡΕΞ είναι πιο ευκολο γιατί οι ισοτιμίες κινούνται σε μικρά range. Πολλές από τις πλατφόρμες OTC δίνουν δικαίωμα να παίξεις και με μίνι λοτς, οπότε η εκπαίδευση είναι πιο εύκολη, αφού οι χασούρες είναι μικρές.

Παρόλα αυτά το ποσοστό των κερδισμένων σε όλα τα επίπεδα συνολικά, είναι ελάχιστο. Όταν εργαζόμουν στις χρηματιστηριακές, σπανίως έβλεπα επενδυτές κερδισμένους.
Ακροβατούσαν ανάμεσα στην απληστία και τον φόβο. Δεν έπαιρναν τα κέρδη τους όταν έπρεπε, προσδοκώντας μεγαλύτερα. Και δεν έφευγαν όταν έκαναν λάθος επιλογή κι έπρεπε να απομακρυνθούν λόγω των stop loss.

Μια τέτοια έντονη διαφωνία και λογομαχία με μεγάλο επενδυτή με έκανε να απομακρυνθώ τελείως, να παραιτηθώ  και να αναζητήσω την τύχη μου σαν ανεξάρτητος trader. Ο ίδιος βέβαια με αναζήτησε μετά από 4 χρόνια να του αναλάβω εξ ολοκλήρου το χαρτοφυλάκιό του, βλέποντας το τεράστιο λάθος που είχε κάνει,  αλλά εγώ είχα ήδη κάνει πολλά βήματα σε αυτό το διάστημα κι είχα αποφασίσει να πορευτώ μόνος μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom