Νέα

Μετρηση Οικοπεδων και σπιτιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
θελω να μετρησω κατι αποστασεις οικοπεδων και σπιτιων δορυφορικα.υπαρχει καποιος τροπος?Γινεται απο το google maps?Μπορει να βοηθησει καποιος?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
θελω να μετρησω κατι αποστασεις οικοπεδων και σπιτιων δορυφορικα.υπαρχει καποιος τροπος?Γινεται απο το google maps?Μπορει να βοηθησει καποιος?

Άντε γαμήσου ρε καραγκιόζη, αηδία κατάντησες

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

τι επιχειρηση ανοιγεις παλι?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Από το google earth γίνεται. Πήγαινε πάνω από το οικόπεδο και χρησιμοποίησε το ποντίκι σου με πατημένο το αριστερό πλήκτρο παρατεταμενα μέχρι την απόσταση που θέλεις. Θα σου βγάλει τα μέτρα ακριβώς.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Από το google earth γίνεται. Πήγαινε πάνω από το οικόπεδο και χρησιμοποίησε το ποντίκι σου με πατημένο το αριστερό πλήκτρο παρατεταμενα μέχρι την απόσταση που θέλεις. Θα σου βγάλει τα μέτρα ακριβώς.

μεγαλε γιατι δε συνεργαζεστε με τον ματζεστικ?

θα κανετε καλη ομαδα

σας προτεινω την εμπορια φιδιων

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Καλή είναι και η εμπορία φιδιών...

Από τη μαλακία τη δικιά σου καλύτερη είναι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Εν τάξει για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση της έκτασης ενός οικοπέδου, ειδικά μεγάλου, το google earth κάνει δουλειά.
Στα εικονίδια πάνω έχει έναν χάρακα που αν τον πατήσεις σου βγάζει σύστημα μέτρησης αποστάσεων.
Κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές για αδρές εκτιμήσεις. Αλλά δεν γίνεται να βγάλεις σοβαρό τοπογραφικό για να πουλήσεις π.χ. το κτήμα. (Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρεις αγοραστή βέβαια. :grin:)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
γιατι γινεσαι κακος?

Γιατί μου χετε ζαλίσει τα αρχίδια με το "φιδέμπορας" και το φιδέμπορας, ενώ έχω αποδείξει τρεις φορές πως μόνο φιδέμπορας δεν είμαι.

Οι τιμές και οι τάσεις που χω δώσει στο ευρωδολάριο ως στιγμής έχουν επαληθευτεί 100%.

Όποιος πρόσεξε δεν βγήκε ζημιωμένος.

Κι άντε πες την πρώτη φορά πως ήταν τύχη.  Τρεις συνεχόμενες επιτυχίες όμως;

Δεν γουστάρω να με αμφισβητούν και το αποδεικνύω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Εν τάξει για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση της έκτασης ενός οικοπέδου, ειδικά μεγάλου, το google earth κάνει δουλειά.
Στα εικονίδια πάνω έχει έναν χάρακα που αν τον πατήσεις σου βγάζει σύστημα μέτρησης αποστάσεων.
Κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές για αδρές εκτιμήσεις. Αλλά δεν γίνεται να βγάλεις σοβαρό τοπογραφικό για να πουλήσεις π.χ. το κτήμα. (Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρεις αγοραστή βέβαια. :grin:)

:thumbsup:

Μα και ο ίδιος δεν μιλάει για κάτι σοβαρό. Αποστάσεις θέλει να πάρει ο άνθρωπος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
   :thumbsup:

Μα και ο ίδιος δεν μιλάει για κάτι σοβαρό. Αποστάσεις θέλει να πάρει ο άνθρωπος.

Αν ψάχνει ας πούμε αυτό που ρωτάει το σύστημα αντικειμενικής εκτίμησης αξίας αγροκτημάτων της εφορίας "Απόσταση από τη θάλασσα" νομίζω πως δεν είναι απλά καλό σύστημα, αλλά ίσως το μοναδικό!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Εμένα τώρα μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει να ταξινομήσω  μια MERCEDES SL320 cabrio μοντέλο 1996 που έχω στις Βρυξέλλες με Βελγικές πινακίδες;

Σκέφτηκα να πουλήσω το αυτοκίνητο εκεί και να πάρω ένα ίδιο εδώ.

Το αυτοκίνητο πιάνει 12.000 ευρώ πάνω (τόσο μπορώ να το πουλήσω άμεσα), ενώ εδώ δεν βρίσκω κάτι ανάλογο λιγότερο από 23.000.

Θέλω 1000 ευρώ να το φέρω από Βρυξέλλες (αεροπορικό ταξίδι και μεταφορά Ελλάδα) και πιθανόν να γνωρίζω τη Δευτέρα τι θα κοστίσει η ταξινόμηση του εδώ.

Θα ήθελα να ήξερα την απάντηση νωρίτερα απο τη Δευτέρα.

Όποιος γνωρίζει πόσο κοστίζει η ταξινόμηση και ελληνικές πινακίδες αυτοκινήτου 3.200 κυβικών ας το πει να δω τι θα κάνω.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί μου χετε ζαλίσει τα αρχίδια με το "φιδέμπορας" και το φιδέμπορας, ενώ έχω αποδείξει τρεις φορές πως μόνο φιδέμπορας δεν είμαι.

Οι τιμές και οι τάσεις που χω δώσει στο ευρωδολάριο ως στιγμής έχουν επαληθευτεί 100%.

Όποιος πρόσεξε δεν βγήκε ζημιωμένος.

Κι άντε πες την πρώτη φορά πως ήταν τύχη.  Τρεις συνεχόμενες επιτυχίες όμως;

Δεν γουστάρω να με αμφισβητούν και το αποδεικνύω.

εισαι φοβερος χρηματιστης

θυμαμαι και για τον μυτιλιναιο που ελεγες οτι θα φτασει τα 18 ευρω και ειναι ακομα στα 3  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom