majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
θελω να μετρησω κατι αποστασεις οικοπεδων και σπιτιων δορυφορικα.υπαρχει καποιος τροπος?Γινεται απο το google maps?Μπορει να βοηθησει καποιος?
θελω να μετρησω κατι αποστασεις οικοπεδων και σπιτιων δορυφορικα.υπαρχει καποιος τροπος?Γινεται απο το google maps?Μπορει να βοηθησει καποιος?
τράβα κορδέλα
Από το google earth γίνεται. Πήγαινε πάνω από το οικόπεδο και χρησιμοποίησε το ποντίκι σου με πατημένο το αριστερό πλήκτρο παρατεταμενα μέχρι την απόσταση που θέλεις. Θα σου βγάλει τα μέτρα ακριβώς.
τι επιχειρηση ανοιγεις παλι?
Καλή είναι και η εμπορία φιδιών...
Από τη μαλακία τη δικιά σου καλύτερη είναι.
γιατι γινεσαι κακος?
Εν τάξει για να έχεις μια πρώτη εκτίμηση της έκτασης ενός οικοπέδου, ειδικά μεγάλου, το google earth κάνει δουλειά.
Στα εικονίδια πάνω έχει έναν χάρακα που αν τον πατήσεις σου βγάζει σύστημα μέτρησης αποστάσεων.
Κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές για αδρές εκτιμήσεις. Αλλά δεν γίνεται να βγάλεις σοβαρό τοπογραφικό για να πουλήσεις π.χ. το κτήμα. (Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρεις αγοραστή βέβαια.)
Μα και ο ίδιος δεν μιλάει για κάτι σοβαρό. Αποστάσεις θέλει να πάρει ο άνθρωπος.
Γιατί μου χετε ζαλίσει τα αρχίδια με το "φιδέμπορας" και το φιδέμπορας, ενώ έχω αποδείξει τρεις φορές πως μόνο φιδέμπορας δεν είμαι.
Οι τιμές και οι τάσεις που χω δώσει στο ευρωδολάριο ως στιγμής έχουν επαληθευτεί 100%.
Όποιος πρόσεξε δεν βγήκε ζημιωμένος.
Κι άντε πες την πρώτη φορά πως ήταν τύχη. Τρεις συνεχόμενες επιτυχίες όμως;
Δεν γουστάρω να με αμφισβητούν και το αποδεικνύω.