Nikolas25ss
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 55
- Πόντοι
- 1
Ναι φίλε πήγα χθες 11.00 το βράδυ όλα μία χαρά, κανένα πρόβλημα.Πηγε κανεις προσφατα να μας δωσει ενημερωση?
Ναι φίλε πήγα χθες 11.00 το βράδυ όλα μία χαρά, κανένα πρόβλημα.Πηγε κανεις προσφατα να μας δωσει ενημερωση?
χαχαχαχαχαΔέν ύπάρχει κανένας φόβος άπολύτως μ'αύτο στήν τσέπη:
βαζω στοιχημα δεν εχεις ουτε καν τις τριχες απο ταρχιδια να το κουβαλησειςΔέν ύπάρχει κανένας φόβος άπολύτως μ'αύτο στήν τσέπη:
λογο δουλειας μπορω να σας πω οτι εκτος απο αμαξια δεν υπαρχει φοβος στην περιοχη...αν δεν προκαλεις δεν σε ενοχλει κανενας....υπαρχουν φατσες που ειναι καπως αλλα ο καθενας κοιταει τις ....δουλιες ....του ....εγω εδω και παρα πολλα χρονια,πανω απο 25 και ολες τις ωρες σουλατσαρω σε αυτα τα δρομακια αλλα λογο του οτι δεν προκαλεσα και δεν προσεβαλα ποτε κανενα ποτε δεν με ενοχλισε κανεις!!!
...Πιωμα και Μετάξι δεν πάει τυπε. Γενικά το πιωμα είναι μία μαλακία και το καταλαβαίνεις αφού είναι αργά.
κολωνου 19Α δεν υπαρχει τυπε.μηπως εννοεις Ιασονος 19Α;Την Ντιανα; :S :S :SΜόλις γύρισα απο Μεταξουργείο και την πάτησα. Κολωνου 19α νομίζω ήταν ,ενα νεαρό κοντοπούτανο με μαύρα μαλλιά , ωραίο προσωπάκι και λίγα κιλάκια παραπάνω. Με το που μπαίνει μέσα την είδα κουρασμένη, βαριεστημένη και την ψιλιαστικα την δουλειά. Καυλώνω κάπως και πάω να την γαμήσω απο πάνω και βάζει αμέσως κρέμα και έβαζε τα πόδια καπως για να μην μπορώ να την γαμήσω σχεδόν καθόλου. Όλο πονάω, μη μη μη μη μη. Αντε γαμήσου μωρή. Κατάφερα καπως να αποκτήσω στυση ,γιατί σκεφτόμουν την αγαπημένη μου τσόντα και ήρθε απο πάνω μου και τελείωσα με τα χίλια ζόρια.
Την επόμενη φορά θα παω χωρίς να εχω τραβήξει μαλακία για καμιά βδομάδα μονο και μόνο για να την πονέσω την καριόλα.