Kapoios_
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χταπόδι είναι?
Σιγά μην έχυσα τόσο !
...και σε τόσες κατευθύνσεις
Σιγά μην έχυσα τόσο !
...και σε τόσες κατευθύνσεις
Ενδιαφέρουσα θεώρηση του ψω(ο)λοχυσίματοςΧταπόδι είναι?
ΑΛΆΝΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ειμαι σαλονικιός και χρόνια στο άθλημα. και χθες που είχα ελεύθερο χρόνοείπα να κάνω μια τσάρκα σε κάποια στέκια της αθήνας. νωρ ίς το απόγευμα βρέθηκα στοοο περιβόητο μεταξουργείο....της πτνας το κάγκελο...αποτι καταλαβα η περιοχη πρεπει να είναι γκετο έτσι?τεσπα αυτο δεν με πολυ ενοιαζε...μπαινω στο πρωτο σπιτι ....λεει 10 ευρω...μπαινω στο δευτερο τα ιδιαα...στο τριτο μια milf...10 eyrw στο παρακάτω μια μικρούλα καβλιάρα 15 ευρω....τι γινεται ρε παιδια? δυστυχως δεν πηρα καμια γιατι εφαγα αρκετη ωρα στη γυρα και επρεπε να φυγω....αλλα τι παιζει με τα κοριτσια εκει....αξιζουν?η θα ξενερωσω? γιατι ειδα οτι ειχε 2-3 καλα κομματια...
Εχει διαφορα καλα.Μεταξουργειο που σου ειπαν 10 και 15ευρω ? Στον πεζοδρομο ?
εγω πετυχα ενα πρωι μια ιταλιδα , στο σπιτι της κατερινας , milfιδιο αλλα πολυ καψωμενο , το χει το σπορ ;)Μια Ιταλιδούλα που είναι στο Μεταξουργείο την έχετε πετύχει;
εγω πετυχα ενα πρωι μια ιταλιδα , στο σπιτι της κατερινας , milfιδιο αλλα πολυ καψωμενο , το χει το σπορ ;)
εχω τιμησει και στη φυλης ιταλιδαιταλιδα στο μεταξουργειο...μονο για καμια μυκονο ερχονται οι ιταλιδες στην ελλαδα
θα το κοιταξω την επομενη φοραΠανω στην πλατεία Καραϊσκάκη, εκεί που είναι και ο Ικαρος. Στην κάτω πλευρά προς τη Δεληγιάννη. Όταν τα φωτογράφισα ήταν από κάτω τους ένα νεαρο ζευγάρι junkies. Σημασία δεν έδωσαν...