Πηγα στο
μεταξουργειο το μεσημερακι μπας και βρω τιποτα ηρεμο λογω μειωσης κοσμου το οποιο δεν γουσταρω αλλα ειπα να δω μηπως αλλαξε κατι.
Πακια σαν τις μυγες και πολυ ζεστη,η πρεζα αφθονη και παντου,δεν το καλυψα ολο γιατι με πηραν τηλεφωνο για να παω να δω κατι!
Για να δουμε τι ειδα(εμπεριεχεται προσωπικο γουστο μου και δεν υποχρεουστε να συμφωνησετε)
Κολωνου 11 αριστερα κλειστα
Κολωνου 11 δεξια κοριτσακι φοβισμενο στην μουρη με μπανταρισμενο το δεξι ποδι,αυτο ειναι που λεμε στον βωμο του καθηκοντος.
Ομορφη καπως(για μετρα
Μεταξουργειου)μελαχρινη με σωματακι καλο αλλα πως να γαμηθει τραυματιας;κλασσικο προγραμμα 10 ευρω!
Κεραμικου 28 Εζησα ενα δραμα,κοριτσι μελαχρινο απροσδιοριστων τεραστιων κιλων που μεχρι να πω καλησπερα στην τσατσα
μου ειχε πει σφαιρατη οτι τα κανει ολα!!!
Δεν αναφερθηκε βεβαια διεισδυση ανευ κρανους,τα υπολοιπα ηταν ολα αποδεκτα και βεβαια 10 ευρω!
Λεωνιδου 28 αριστερο κλειστο αλλα
το Λεωνιδου 28 δεξι ηταν ανοικτο και βγηκε μια κοπελα ομορφη ξανθια,χυτο κορμακι που ηταν μπιμπο και ηθελε 10 για κλασσικο!
Ιασωνος 30 μια ξανθια με ωραιο βαρυ βυζι γεροκαρδαμωμενο,η ρωγα τουμπανο και κορμι καλο,περιφερεια ανοικτη στα 10 ευρω και αυτη!
Απειρο σκοταδι στον χωρο!
Ιασωνος 33 ε ρε χαλι,βγηκε ενας νανος μελαχρινος θηλυκος να με χαιρετησει η οποια επειδη δεν μπηκα μου ειπε οτι δεν την νοιαζει και ειναι ολα οκ με τσαντιλα!
Αντε τωρα να βγαλεις ακρη,της ειπα οτι την γραφω στα αρχιδια μου και εφυγα!10 ευρω ηθελε για κλασσικο ειπε αλλα φανηκε νευρικη και ξεπετα!
Ιασωνος 31 στο μπουντρουμι ειδα ενα αδυνατο κοριτσακι το οποιο σαλοναριζε ψιλοσαστισμενο με τσιγαρο,αρκετα αμιλητο,δεν την εχω ξαναδει αλλα δεν παω και πολυ εκει.
Δεν μου αρεσε παντως,ηταν μελαχρινη με πολυ μικρο στηθος αν καποιος θελει.10 και αυτη στα ευρω κλασσικα!
Στο 36 ηταν μια μελαχρινη σκυλου αρκετα προστυχοφατσα η οποι μαλλον την εχει δει οτι ειναι φτασμενη πουτανα κι οταν μιλαει κουναει την κεφαλα της σαν βαρυμαγκας.
Ομορφη ομως στα 10 ευρω με κλασσικο απο οτι ειπε αλλα καπως βαριοταν να μιλησει!
Στο 37 μια ξανθια αερατη αδυνατη με 10 κλασσικο και 15 με κωλο!
Δεν εχω γνωμη,ουτε κρυο ουτε ζεστη!
Ιασωνος 44 αριστερο κλειστο και μπηκα στο δεξι που βγηκε ενας Πακης απο ενα δωματιο(τον γραπωσα εξω στο σβελτο να ρωτησω καλη
και ειπε ντεν ξερω και κουναγε το κεφαλι-ακουστε απαντηση)
Παντως βεβαιωνω οτι βγηκε απο δωματιο ο Πακης,η κοπελα ηταν παχια καστανοξανθη ασχημη και ηθελε κλασσικο 10 και 15 με κωλο!
Στο 43 ειδα μια που μαλλον δεν ειχε παει καλα απο φραγκα η ειχε αρπαχτει γιατι μολις μπηκα ηταν αλλοι δυο μεσα και οταν βγηκε
χτυπαγε νευρικα τα τακουνια κατω με ενα βλεμμα σαν να λεει "αντε στο διαολο".
Ψιλοομορφη και αδυνατη με μακρια μαυρα μαλλια και ηθελε 10 για κλασσικο!
Να σημειωθει οτι στο 1γ βρηκα μια ξανθια πολυ ομορφη για τα δεδομενα του
Μεταξουργειου αλλα δεν μπηκα
παρολο που ειχε φοβερα βυζια ματσωμενα μην χυθουν με σουτιεν μπανελα,ωραια ματια και καλο σωμα-κωλο!
Κλασικο στα 10 ευρω,αυτη την εχω βαλει σημαδι τωρα!Αν εχετε καμια γνωμη πειτε!
Στο 1α ξεπροβαλλε μια ησυχη καρε μαλλι γκομενα νταρντανα αλλα πολυ βαριοταν,κλασσικο στα 10 ευρω και αυτη!
Συνεχιζω απο Μεγ.Αλεξανδρου οπου βρηκα μια Τζοαννα στο 28α αρκετα καλη μπορω να πω με μια χαρακτηριστικη ηρεμια,γκριζοξανθο μαλλι,καλο σωμα
αλλα δεν θυμαμαι ποσο ηθελε για να μπει καποιος!Εκανε και ζεστη και ειχα ξερασει με καποιες!Αυτη ομως καλη και με σιγουρια στο προσωπο!
Κλασσικα πραγματα και φαινεται προσεκτικη!
Μεγαλου Αλεξανδρου 17 μια που δεν μου αρεσε μελαχρινη που ομως ειναι θετικη και προσχαρη,πουλαει πλεον οτι μπορει με ευγενεια,καλα κανει κι αυτη!
Ο τσατσος αρκετα σκεφτικος και στενοχωρημενος γιατι μολις ειχαν βγει 4 εξω με την μια και κατι μονολογουσε!Η κοπελα δεν εχει καλο σωμα,ειναι μιλφ προς γκιλφ
και δεν ειναι ομορφη!Στα 10 και αυτη!
Κολωκυνθους 38αρια κλειστα και πηγα στο 63.
Στο αριστερο μια παχια ενηλικη αβυζη αλλα ευγενικη(ολα χρειαζονται τελικα)με κλασσικο στα 10 ευρω!
Στο δεξι 63 μεσα με την σκαλα μια μελαχρινη ομορφη σκουροδερμη που ειχε καλο σωμα αλλα εκανε αυτες τις μαλακιες με την γλωσσα λες και ειμαι κανενας
ναυτης αγαμητος,εκλεινε και το ματι και μασαγε τσιχλα,καπου ξενερωσα,υποψια ξεπετας αν κανουν ετσι αν και θα το ξερετε.
Δεν την εχω παρει,απλα την μετρησα ετσι!
Στα 10 ευρω και αυτη κλασσικα!
Πολυ μετρημενες σημερα οι γκομενες εκει περα,λιγες ξανοιγονταν μετα απο βαθιες ερωτησεις τις οποιες δεν εχω γραψει γιατι μονοι σας ειναι καλυτερα να ρωτησετε τι θελετε!
Μετα απο το τηλεφωνο επεστρεψα στην πατριδα Φυλης οπου κατρακυλισα στην Λιοσιων και την Φωκαιας,επειδη βαριεμαι να τα γραψω ολα για αυτα τα δυο και δεν ανηκουν και εδω
τα στοιχεια τους θα πω περιγραφικα οτι στο Βεργας υπογειο ειναι η Ναταλια πολυ αλογο γκομενα και κανει ωραια παρουσιαση,την ειχα παρει πριν παω
Μεταξουργειο σημερα!
Ξανθια,ψηλη και αρχοντικη,δεν μπορεις να την πεις πενταμορφη απλα γλυκουλα και θετικη,αλλα αντεχει πολυ πιεση με ωραιο γερο σασι!Εντονο προγραμμα εχει κλασσικο!
Αν ξερει κανεις για την Μαρια την κοντουλα στο Φωκαιας 24(ανοικτο) μια καινουργια με κοντο μαλλακι και κορμακι τουμπανο σφιχτο,μια σκετη μπουκιτσα,ειπε οτι ειναι καινουργια!
Στα 20 κλασσικο αλλα πιστευω θα γινει αστερακι!
Αυτα,η αποφαση δικη σας οπως και τα λεφτα σας!