Νέα

Μεταξουργείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ΟρεστηςΚου λεγεται, πρωην πιρφορος, νυν εκκολαπτομενος σκληρος μπουρδελιαρης  :rockon:

Να μαι και γω...

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια BMW, θα προσπαθησω να μη σας απογοητευσω...  :grin:

Δηλαδη: Να μην ξαναγινω πιρφορος!  :P

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον n.smirni76. Ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί φαινόταν σοβαρός άνθρωπος από τις κριτικές του.

Κάπως έτσι τον περίμενα, δηλαδή έναν μεσήλικα γοητευτικό, σοβαρό, κατασταλαγμένο άνθρωπο που αποπνέει μια ηρεμία και γαλήνη στα λόγιά του. Κάπως σαν το γνωστό σε μένα εδώ και καιρό CHEYENNE δηλαδή, χωρίς φυσικά να σημαίνει πως έχουνε ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα, πόσο μάλλον εμφάνιση, να μην παρεξηγούμεθα!  :grin:

Ευχάριστη και η γνωριμία με billy7 και kosamf, καλό είναι οι μπουρδελιάρηδες να γνωριζόμαστε μεταξύ μας...  :)

Στα της τσάρκας, δε γνωρίζω αν όντως το επίπεδο είναι ανεβασμένο, γιατί είμαι καινούριος εκεί, όμως η αλήθεια είναι ότι σήμερα εγώ και ο therion1985 δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε κάτι αξιόλογο για τα γούστα μας (με όλα τα "καλά" περάσαμε τις τελευταίες 2 βδομάδες).

Εγώ πέρασα με 2 κοπέλες, μία γνωστή και μία καινούρια, θα ανεβάσω σε λίγο κριτική για τη 2η, 1η χρονικά... Εκείνος... ας πει από μόνος του τι έκανε...  ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Όσοι είστε να βγείτε τώρα,περάστε μια απο το Κωλονού 11Α στην δεξιά πορτα.Αν δείτε να δουλευει μια κοπελίτσα 23 χρονών με το όνομα Τζωαρτζίνα(οχι Τζωρτζιάνα,αυτή είναι άλλη,από το 30β), Ρουμάνα,μελαχρινή με μέτριο προσωπο και ψιλοπεσμένη κοιλιά,μην διστασετε να περάσετε.Αλλα και να διστάσετε θα σας βάλει με το ζόρυ στο δωμάτιο,και θα σας αρχισει στα γλωσσόφιλα και τις αγκαλιές.  ;)

Χμ... Αυτή η κοπελίτσα δουλεύει και... έλα εδώ το χω... Φωκαίας 27Β στη βραδινή! Κολωνού 11Α είναι απόγευμα τελικά! Μεταξύ μας, με τον therio είναι λίγο τσιμπημένη, οπότε μην περιμένετε να κάνει τα ίδια σε όλους, έτσι;  :grin:

Για να μιλήσουμε σοβαρά, η κοπέλα είναι πολύ καλή. Σήμερα την πετύχαμε στη Φυλής (Φώκαιας συγκεκριμένα). Απλώς να ξέρετε, εγώ όπως την έχω κόψει από το σαλονάρισμα, είναι από αυτές που διαλέγουνε πελάτες. Όντως στους νεαρουλήδες κωλοτρίβεται πολύ και δίνει και φιλάκια στο μάγουλο στο σαλόνι.

Therion ήρεμα, μην καταλήξεις και συ αγαπούλης σαν εμένα, γιατί δύσκολα περνάει αυτή η αρρώστια!  :rolleyes:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.581
Πόντοι
46.232
Να μαι και γω...

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον n.smirni76. Ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί φαινόταν σοβαρός άνθρωπος από τις κριτικές του.

Κάπως έτσι τον περίμενα, δηλαδή έναν μεσήλικα γοητευτικό, σοβαρό, κατασταλαγμένο άνθρωπο που αποπνέει μια ηρεμία και γαλήνη στα λόγιά του.
ρε σύ 36 χρονών έιμαι....σου φάνηκα για μεσήλικας???

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Εντάξει δε μου φαίνεσαι και το έξαλλο νιάτο να σου πω την αλήθεια. 40αρης φαίνεσαι. Η μέση ηλικία είναι από τα 40 μέχρι τα 60...  :grin:

Το ξέρω πως είσαι 36, φαίνεται στο ονομά σου. Ήθελα να δώσω έμφαση στην ωριμότητά σου, όχι να σε πω γέρο, sorry.  :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εντάξει δε μου φαίνεσαι και το έξαλλο νιάτο να σου πω την αλήθεια. 40αρης φαίνεσαι. Η μέση ηλικία είναι από τα 40 μέχρι τα 60...  :grin:

Το ξέρω πως είσαι 36, φαίνεται στο ονομά σου. Ήθελα να δώσω έμφαση στην ωριμότητά σου, όχι να σε πω γέρο, sorry.  :rolleyes:

Ρε τυπε μπας και τον περασες για αλλο? Ισα ισα μικροδειχνει.. και κατω απο 30 τον κανεις...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ρε τυπε μπας και τον περασες για αλλο? Ισα ισα μικροδειχνει.. και κατω απο 30 τον κανεις...

Οχι δεν τον περασα για αλλον, με τον bmw μαζι ηταν και μιλησαμε. Τεσπα! αλλη φορα θα φοραω γυαλια!  :sunglasses:

Οχι και κατω απο 30, νταξει ειπαμε, μαγουλο φραπαδια, αλλα φαινεται ωριμος τυπος. Οχι με την κακη εννοια!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.581
Πόντοι
46.232
μικρή τσάρκα με πιτσιλιστή και χολόβερ στο μετάξι 12.30-01.30

Ιάσωνος 19α Φλόρα μελαχρινή λεπτή κοντή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20α Ιωάννα μελαχρινή ψηλόλιγνη άβυζι ,απλό
Ιάσωνος 20β Αννα μελαχρινή λεπτή με μεσαία βυζιά , απλό
Ιάσωνος 30α μελαχρινή νταρντάνα ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30β Ελβίρα(η γνωστή γυρολόγος)μελαχρινή κανονικό σώμα μεσαία βυζιά , με κώλο.
Ιάσωνος 31 Χριστίνα μαυρούλα λεπτή με μικρό βυζί ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 31β Εύα χοντρή κοντή άσχημη μαυρούλα ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 33 Άντζελα ψηλό μίλφ με καστανόξανθα κοντά  μαλλιά κανονικό σώμα μεσαία πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 36 μελαχρινό γκίλφ κοντό , με κώλο στα 10.
Ιάσωνος 37α Αλεξάνδρα πολύ κοντή πολύ λεπτή ξανθιά κατσαρομάλλα ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 37β Σούζι μελαχρινή λεπτή άβυζι ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 43 τσιγγανοειδές πολύ λεπτό , με κώλο.
Κολωνού 30 Αννα μελαχρινό μίλφ με κοντά μαλλιά κανονικό σώμα ,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32β Βανέσα μελαχρινή κοντή λεπτή ωραίο σώμα ωραίο κώλο μικρό στήθος ται χαρακτηριστικά και παθιάρικη φωνή ,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32γ Μιρέλα τσιγγανοειδές λεπτό άβυζο.
Κολωνού 32α ψηλή λεπτή άβυζι καστανή , με κώλο στα 10.
Λεωνίδου 28 πάνω Τζέσικα γερμανοτσέχα σύμφωνα με τον δροσερό τσατσο ξανθοκάστανη λεπτή ωραίο σώμα στητό μικρό βυζί ,απλό στα 10(για μένα το Νο2 εμφανισιακά της βάρδιας)
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Τάνια καστανό κοντό μίλφ κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μικρά βυζιά ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α Αννα καστανή κοντή παχουλή ,απλό στα 10.
Πέρδικα 3 δεξιά Ρωξάνη ξανθιά κοντή με στητό στήθος και κωλάρα ,απλό στα 10(για μένα το Νο1 εμφανισιακά της βάρδιας)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.581
Πόντοι
46.232

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

Εμενα μου φανηκες σαν ενα παιδι που καναμε μαζι στρατο.Εχετε ολοιδια χαραχτηριστικά προσώπου.Δεν θυμαμαι και απο πιο χωριο ηταν ρε γαμωτο.Στην αρχη λεω αυτος ειναι;  :think: δεν ειναι;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.581
Πόντοι
46.232
Εμενα μου φανηκες σαν ενα παιδι που καναμε μαζι στρατο.Εχετε ολοιδια χαραχτηριστικά προσώπου.Δεν θυμαμαι και απο πιο χωριο ηταν ρε γαμωτο.Στην αρχη λεω αυτος ειναι;  :think: δεν ειναι;
τι να πω...
Τρίπολη , Ρόδος , Σιδηρόκαστρο...ήσουν κάπου?

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Nαι Πελοπονησιος ηταν σιγουρα!  ;) Αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν απο Τριπολη.Εχουν περασει και 7 χρονια!Παντως πολυ γνωστη φυσιογνωμία είσαι!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.581
Πόντοι
46.232
Nαι Πελοπονησιος ηταν σιγουρα!  ;) Αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν απο Τριπολη.Εχουν περασει και 7 χρονια!Παντως πολυ γνωστη φυσιογνωμία είσαι!
όχι ρε σε αυτά τα μέρη υπηρέτησα....
είμαι χρόνια στην πιάτσα και θα με έχεις ξαναδεί....

seboy21m

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
re paides mexri ti wra einai anoixta ta magazakia sto meta3ourgeio? exoume kamia kali protasi?

seboy21m

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
tha vrw tipota kalo an paw twra? kamia kali protasi?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom