n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.581
- Πόντοι
- 46.232
tnx ;)
ΟρεστηςΚου λεγεται, πρωην πιρφορος, νυν εκκολαπτομενος σκληρος μπουρδελιαρης
Όσοι είστε να βγείτε τώρα,περάστε μια απο το Κωλονού 11Α στην δεξιά πορτα.Αν δείτε να δουλευει μια κοπελίτσα 23 χρονών με το όνομα Τζωαρτζίνα(οχι Τζωρτζιάνα,αυτή είναι άλλη,από το 30β), Ρουμάνα,μελαχρινή με μέτριο προσωπο και ψιλοπεσμένη κοιλιά,μην διστασετε να περάσετε.Αλλα και να διστάσετε θα σας βάλει με το ζόρυ στο δωμάτιο,και θα σας αρχισει στα γλωσσόφιλα και τις αγκαλιές. ;)
ρε σύ 36 χρονών έιμαι....σου φάνηκα για μεσήλικας???Να μαι και γω...
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον n.smirni76. Ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί φαινόταν σοβαρός άνθρωπος από τις κριτικές του.
Κάπως έτσι τον περίμενα, δηλαδή έναν μεσήλικα γοητευτικό, σοβαρό, κατασταλαγμένο άνθρωπο που αποπνέει μια ηρεμία και γαλήνη στα λόγιά του.
ρε σύ 36 χρονών έιμαι....σου φάνηκα για μεσήλικας???
Εντάξει δε μου φαίνεσαι και το έξαλλο νιάτο να σου πω την αλήθεια. 40αρης φαίνεσαι. Η μέση ηλικία είναι από τα 40 μέχρι τα 60...
Το ξέρω πως είσαι 36, φαίνεται στο ονομά σου. Ήθελα να δώσω έμφαση στην ωριμότητά σου, όχι να σε πω γέρο, sorry.
Ρε τυπε μπας και τον περασες για αλλο? Ισα ισα μικροδειχνει.. και κατω απο 30 τον κανεις...
ακριβός...και αυτό μου το λένε όλοι και όλες......Ρε τυπε μπας και τον περασες για αλλο? Ισα ισα μικροδειχνει.. και κατω απο 30 τον κανεις...
τι να πω...Εμενα μου φανηκες σαν ενα παιδι που καναμε μαζι στρατο.Εχετε ολοιδια χαραχτηριστικά προσώπου.Δεν θυμαμαι και απο πιο χωριο ηταν ρε γαμωτο.Στην αρχη λεω αυτος ειναι; δεν ειναι;
όχι ρε σε αυτά τα μέρη υπηρέτησα....Nαι Πελοπονησιος ηταν σιγουρα! ;) Αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν απο Τριπολη.Εχουν περασει και 7 χρονια!Παντως πολυ γνωστη φυσιογνωμία είσαι!
re paides mexri ti wra einai anoixta ta magazakia sto meta3ourgeio? exoume kamia kali protasi?
τι του λές του ανθρώπου ρε συ....Δε ξερω αλλα αν πας τετοια ωρα θα σε φανε λαχανο
κάποια μέχρι και τις 07.00 το πρωί.....re paides mexri ti wra einai anoixta ta magazakia sto meta3ourgeio? exoume kamia kali protasi?