ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!Το 95% του ποιού? Προτιμώ να είμαι στο 5% που περιμένει ακόμα την ανάσταση του ανθρώπουget real
το 95% γιορταζει την ανασταση του...8εαν8ρωπου - ακομα ηλι8ιους ψαχνεις εσυ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η μετάθεση αν έγινε/θα γίνει για τιμωρία,
θα τους κλάσει μια μάντρα αρχίδια.
Αν υπάρχει λόγος να τιμωρηθεί κάποιος, θα'ναι ο επικεφαλής πάντως.
θα τους κλάσει μια μάντρα αρχίδια.
Αν υπάρχει λόγος να τιμωρηθεί κάποιος, θα'ναι ο επικεφαλής πάντως.
Μόλις μίλησα με τον υπουργό Κοεντζόγλου, για να ανταλάξουμε ευχές και με διαβεβαίοσε ότι οι "λαικοί 'ηρωες - ουκαδες" θα τιμωριθούνε παραδειγματικά.
Μετατηθονται στο Παλαιό Φάληρο και ο επικεφαλής στον τόπο καταγωγής του (μάλλόν κάποιο από τα νησιά του Αργοσαρωνικού - αρβανίρης γαρ)
"Φουστιδες και παλουκαρια-γίνανε μαλια κουβάρια"
Μετατηθονται στο Παλαιό Φάληρο και ο επικεφαλής στον τόπο καταγωγής του (μάλλόν κάποιο από τα νησιά του Αργοσαρωνικού - αρβανίρης γαρ)
Επισκέπτης
Μόλις μίλησα με τον υπουργό Κοεντζόγλου, για να ανταλάξουμε ευχές και με διαβεβαίοσε ότι οι "λαικοί 'ηρωες - ουκαδες" θα τιμωριθούνε παραδειγματικά.
Εντάξει.Αφού σε "διαβεβαιΟσε" ησυχάσαμε.
Αυτό πού ξέχασε να σού πεί είναι ότι, για τον Στρατιώτη η μετάθεση δεν είναι τιμωρία.
Ο Στρατιώτης βρίσκεται πάντα στις επάλξεις.Ο Στρατιώτης τιμωρείται μόνο όταν προδώσει τον όρκο του.
Αει κίχου στο μεταξύ
Εντάξει.Αφού σε "διαβεβαιΟσε" ησυχάσαμε.
Αυτό πού ξέχασε να σού πεί είναι ότι, για τον Στρατιώτη η μετάθεση δεν είναι τιμωρία.
Ο Στρατιώτης βρίσκεται πάντα στις επάλξεις.Ο Στρατιώτης τιμωρείται μόνο όταν προδώσει τον όρκο του.
Αει κίχου στο μεταξύ
O στρατιώτης ΝΑΙ - ο μισθοφόρος ΟΧΙ
Γουστάρει την ζεστασιά του σπιτιού - βαριέται να τρέχει και φονάζει ότι εργάζεται ενώ ξύνει να αρ@@δια του
ΥΓ ορθογραφικές παρατηρήσεις δεν δέχομαι ειμαι πακιστανό
ΤΟΥ ΚΗΘ ΜΠΙΘ ΟΥ (αν με καταλαβες)
Άμυνα πέρι πάτρης δεν είναι οι κακοσύντακτες επιστρατείες , ούτε τα συνηθισμένης επιδεικτικότητας θωρηκτά, αλλά η ευσυνείδητη λειτουργία των θεσμών, η χρηστή διοίκηση και η ορθή λειτουργία της παιδείας. Οι τρεις αυτοί άξονες ή δεν υφίστανται ή υπολειτουργούν στη ωραία μας χώρα.
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
Άμυνα πέρι πάτρης δεν είναι οι κακοσύντακτες επιστρατείες , ούτε τα συνηθισμένης επιδεικτικότητας θωρηκτά, αλλά η ευσυνείδητη λειτουργία των θεσμών, η χρηστή διοίκηση και η ορθή λειτουργία της παιδείας. Οι τρεις αυτοί άξονες ή δεν υφίστανται ή υπολειτουργούν στη ωραία μας χώρα.
Πολυ απαλο σε βρισκω!!
Επισκέπτης
Φίλε μου αυτοί πού διοικούν (και διοικούσαν) επιδιώκουν να μην λειτουργούν οι θεσμοί ούτε η παιδεία.Εχουν δέσει όλα!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Η επιβίωση όσων αγαπούμε είναι πλεον ιδιωτική υπόθεση του καθενός μας.
ωραία.....
σύμφωνα με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό δλδ
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
ωραία.....
Σύμφωνα με την λογική.
Το θέμα είναι πλέον τι σημαίνει Ελλάδα? Ενας τρόπος είναι να ορίσουμε την Ελλάδα ως πολιτισμό. Πολισμός είναι η νοηματοδότηση της καθημερινότητας και ιεράρχηση των καθημερινών αναγκών.
Επομένως τι σημαίνει να είσαι Ελληνας δίχως πρόταση πολιτισμού? Αν είναι να μείνουμε Ελληνες για λόγους συναισθηματικούς τότε βράστα. Για παράδειγμα όταν διαδηλώνουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας τι μαχόμαστε, την πρόταση ενός πολιτισμού ή ένα απλό μόνο όνομα , όπως θα υπερασπιζόμασταν την όμαδά μας?
Επομένως τι σημαίνει να είσαι Ελληνας δίχως πρόταση πολιτισμού? Αν είναι να μείνουμε Ελληνες για λόγους συναισθηματικούς τότε βράστα. Για παράδειγμα όταν διαδηλώνουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας τι μαχόμαστε, την πρόταση ενός πολιτισμού ή ένα απλό μόνο όνομα , όπως θα υπερασπιζόμασταν την όμαδά μας?
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
O στρατιώτης ΝΑΙ - ο μισθοφόρος ΟΧΙ
Γουστάρει την ζεστασιά του σπιτιού - βαριέται να τρέχει και φονάζει ότι εργάζεται ενώ ξύνει να αρ@@δια του
ΥΓ ορθογραφικές παρατηρήσεις δεν δέχομαι ειμαι πακιστανό
ΤΟΥ ΚΗΘ ΜΠΙΘ ΟΥ (αν με καταλαβες)
Τρικαρδούλη επειδή εσύ μάλλον έχεις 3 καρδιές..
Ο μισθοφόρος που περνάει ΜΥΚ δεν είναι απλός ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ..
Διάθεσε την μια καρδούλα σου να περάσεις και ΕΣΥ και μετά ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ..
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μεχρι 270. Απο 271 εγινε 16μηνο
Thanks
Τρικαρδούλη επειδή εσύ μάλλον έχεις 3 καρδιές..
Ο μισθοφόρος που περνάει ΜΥΚ δεν είναι απλός ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ..
Διάθεσε την μια καρδούλα σου να περάσεις και ΕΣΥ και μετά ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ..
Βρε και τις 3 καρδίες μου να της δώσω για την πατρίδα μου
αλλά αυτός που πέρασε ψυχοσωματικές δοκιμασιές για να πληροθεί περισσότερο (και το ξέρουμε όλοι ότι για όλες τις ασκήσεις που κάνουν πληρόνονται- μετά την αρχική εκπαίδευση) ΔΕΝ διαφέρη σε τίποτα από τον απλό τυφεκιοφόρο που το λέει η ψυχή του.
όλοι αυτοί που εισέβαλαν στην Ελλάδα μας κατά καιρούς (Γάλλοι-Αγγλοι-Γερμανοι- Ιταλοι κλπ) και καλύτερα σωματικά ήταν και εκπαιδευμένοι και καλύτερο οπλισμό είχαν, τελικά όμως η ψυχή μετρά.
Κάτι παπάρες που φονάζουν για να φοβηθούνε οι άλλοι μακάκες είναι.
Οι παπούδες μας φώναζαν ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και χούμαγαν στα ίσα, κατί αμερικανιές του τύπου των ΟΥΚΑΤΖΙΔΩΝ είναι παπαριές για να πορόνονται άψυχοι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Βρε και τις 3 καρδίες μου να της δώσω για την πατρίδα μου
αλλά αυτός που πέρασε ψυχοσωματικές δοκιμασιές για να πληροθεί περισσότερο (και το ξέρουμε όλοι ότι για όλες τις ασκήσεις που κάνουν πληρόνονται- μετά την αρχική εκπαίδευση) ΔΕΝ διαφέρη σε τίποτα από τον απλό τυφεκιοφόρο που το λέει η ψυχή του.
όλοι αυτοί που εισέβαλαν στην Ελλάδα μας κατά καιρούς (Γάλλοι-Αγγλοι-Γερμανοι- Ιταλοι κλπ) και καλύτερα σωματικά ήταν και εκπαιδευμένοι και καλύτερο οπλισμό είχαν, τελικά όμως η ψυχή μετρά.
Κάτι παπάρες που φονάζουν για να φοβηθούνε οι άλλοι μακάκες είναι.
Οι παπούδες μας φώναζαν ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και χούμαγαν στα ίσα, κατί αμερικανιές του τύπου των ΟΥΚΑΤΖΙΔΩΝ είναι παπαριές για να πορόνονται άψυχοι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ
Τώρα με έπεισες, εσύ τους ΞΕΡΕΙΣ...ΟΛΟΥΣ
Τελικά μάλλον για By Pass σε κόβω και εδώ
Δηλαδή όλοι οι ΟΥΚαδες (κατ εσέ) για το χρήμα το κάναν ΕΤΣΙ...
Πόσα ξέρεις εσύ..
Τώρα με έπεισες, εσύ τους ΞΕΡΕΙΣ...ΟΛΟΥΣ
Τελικά μάλλον για By Pass σε κόβω και εδώ
Δηλαδή όλοι οι ΟΥΚαδες (κατ εσέ) για το χρήμα το κάναν ΕΤΣΙ...
Πόσα ξέρεις εσύ..
Οι γενικεύσεις του τύπου "όλοι είναι 'ετσι 'η αλλιώς" δεν χοράνε στο συλλογισμό μου.
Η γενίκευση θεωρήτε προνόμιο της λαικίζουσας νοημοσήνης και της φασιστικής πρακτικής.
Δεν είναι όλοι οι Ελλήνες, παλικάρια.
Αλλά δεν είναι και όλοι οι Τούρκου κότες.
Απλός αυτό που λέω είναι ότι το ψυχικό σθένος υπερτερεί συνήθος σε οποιοδήτοτε.
Τώρα από ότι ξέρω οι ειδικές δυνάμεις λιμενικου. αστυνομίας κλπ αμοίβονται καλύτερα, νομίζω
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Οι γενικεύσεις του τύπου "όλοι είναι 'ετσι 'η αλλιώς" δεν χοράνε στο συλλογισμό μου.
Η γενίκευση θεωρήτε προνόμιο της λαικίζουσας νοημοσήνης και της φασιστικής πρακτικής.
Δεν είναι όλοι οι Ελλήνες, παλικάρια.
Αλλά δεν είναι και όλοι οι Τούρκου κότες.
Απλός αυτό που λέω είναι ότι το ψυχικό σθένος υπερτερεί συνήθος σε οποιοδήτοτε.
Τώρα από ότι ξέρω οι ειδικές δυνάμεις λιμενικου. αστυνομίας κλπ αμοίβονται καλύτερα, νομίζω
Όχι κωλοτούμπες
Εδώ λες οτι πέρασαν τις δοκιμασίες για τα ΦΡΑΓΚΑ...
και ερωτώ εγώ γιατί δεν το κάνουν όλοι "Είναι υπεράνω χρημάτων"
Όχι κολωτούμπες
Τι εννοείς;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K