rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τι παπαριές λες?
245 όλοι 18μηνο..
Νάτσο δεν κατάλαβες από την 234 άρχισε
Δεν ξέρω μέχρι που έφτασε..
ΨΑΞΤΟ....
Τι παπαριές λες?
245 όλοι 18μηνο..
Πέσε και παίρνε νέος, μέχρι να βαρεθώ να σε βλέπω95A ΕΣΣΟ για να μην έχεις αμφιβολία
Bρε μάγκες που τους μετάθεσαν τελικά τους ΟΥΚΑΔΕΣ ;;;;;;;;;;
Ξερει κανεις τίποτα;;;;;;;;;;;;;
Ακουγονται πολλά..............άλλοι λένε Καμπουλ (αλλά δεν κολά γιατί δεν έχει θάλασσα) αλλή ξερονήσια (Μακρόνησο-Γυάρο κλπ)
ΥΓ. Με ρωτούνε κάτι αλβανά στην πολυκατοικία, ψάχνουν να τους
Πέσε και παίρνε νέος, μέχρι να βαρεθώ να σε βλέπω
84Β, 22 μηνάκια
Νάτσο δεν κατάλαβες από την 234 άρχισε
Δεν ξέρω μέχρι που έφτασε..
ΨΑΞΤΟ....
Τρικαρδούλη μου εσύ
Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ...
Τότε θα κράτησε πολύ λίγο γιατί με το που παρουσιάστηκα απολυόταν η 236 όλοι 18μηνοι..
ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΟΥ καλύτερα
Πάντως στον ΑιΣτράτη είχε κάνει ο παππους μου εξορία 8 μήνες και έχει πολύ ψάρι.
Λέτε να την πάθουν όπως ο Καφασης;;;;;;;;;
ΟΚ..άκυρο.Εικάζω ότι πάλι δεν κατάλαβες..
θέλω να πω ότι 234 (και πάνω) 18μηνο (δεν ξέρω μέχρι που..)
εως 233 (15,17,19) ανάλογα με το που ήσουν (παραμεθόριο ή όχι)
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ - ΝΑΥΤΙΚΟ (Νομίζω ήταν παραπάνω)
Και στην ΓΥΑΡΟ οι τέως ΑΣΤΑΚΟΥΣ τρώγανε..
Ναι στην Γυάρο ανακαλύψανε την αστακομακαρονάδα!!!!!!!!!!!
Τώρα οι εθνικοφασίστες ουκάδες θα τρώνε τα αρ@@δια τους καπαμά [size=15pt]τους φάγαν όλους τους αστακούς τα κομμούνια[/size]
ΥΓ. Πάντως τα αλβανά θα πάνε και στην Γυάρο για να τους
Εικάζω ότι πάλι δεν κατάλαβες..
θέλω να πω ότι 234 (και πάνω) 18μηνο (δεν ξέρω μέχρι που..)
εως 233 (15,17,19) ανάλογα με το που ήσουν (παραμεθόριο ή όχι)
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ - ΝΑΥΤΙΚΟ (Νομίζω ήταν παραπάνω)
Στο στρατό ξηράς η 209 (90 ΣΤ') ήταν η σειρά που έκανε 18μηνο και η επόμενη σειρά, η 210 (91 Α)είχε να κάνει 15 ή 17 ή 19 μήνες αν ήταν στην Αθήνα. Το πιο ωραίο είναι το μέτρο αυτό το ανακοίνωσε ο Αρσένης τον Αύγουστο ή Σεπτέμβρη όταν είχαν ήδη κάνει τα χαρτιά τους και αυτοί που θα πήγαιναν φαντάροι με τη σειρά του Σεπτέμβρη (208 σειρά) και αυτοί που θα παρουσιάζονταν τον Νοέμβριο (209)και φυσικά δεν μπορούσαν να αναβάλλουν την κατάταξή τους για να παρουσιαστούν το Γενάρη με την 210. Έτσι τραβούσαν τα αρχίδια τους όλοι οι νεοσύλλεκτοι και υποψήφιοι νεοσύλλεκτοι αυτών των δύο σειρών
Δεν την ήξερα αυτή την λεπτομέρια..
Δηλαδή ξέρουμε ότι:
ο ΑΡΣΕΝΗΣ είχε κάνει αυτή την ρύθμιση για την 210 και μετά..(15-17-19)
και κράτησε μέχρι την 233
απο 234 και άνω πάλι 18μηνο
(Ας μας πει κάποιος μέχρι ποια σειρά ήταν 18μηνο)
γιατί τώρα είναι 9μηνο.
Καλό, όπως και πολλά τσιτάτα των αναρχικών άσχετα αν και αυτοί δεν προσφέρουν τίποτα τελικά. Γενικότερα προωθείται μια αντίληψη ότι για όλα φταίνε οι ξένοι (μετανάστες, Γερμανοί, κερδοσκόποι κλπ) κι όπως πάντα ύφεση οικονομική+αμορφωσιά φέρνει ξενοφοβία και ρατσισμό.Το μοντέλο του υπερδανεισμού για κατανάλωση το ακολουθήσαμε όλοι μας όπως και αυτοί που ψηφίσαμε. τώρα, απλά ψάχνουμε δικαιολογίες για να μην πληρώσουμε το λογαριασμό. Οποιος δεν τα βλέπει αυτά είναι ηλίθιος η επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλουςτο πιο καλο που διαβασα ειναι στην πανεπιστημιου γραμμενο σε μια κολωνα:
ελληνας ουτε γεννιεσαι, ουτε γινεσαι. καταντας...
Οποιος δεν τα βλέπει αυτά είναι ηλίθιος η επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλους