Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εεε ναι και ο φυσικός/μαθηματικός/χημικός είναι μαλάκας θετικών επιστημών και εκπαιδευτικός αν διδάσκει σε γυμνάσιο ή λύκειο!!! :grin:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.....
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΛΕΖΟΥΡΑΣ ΕΙΜΑΙ.
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.....
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΛΕΖΟΥΡΑΣ ΕΙΜΑΙ.
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα
επιστημουνάρα μου εσύ

αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επιστημουνάρα μου εσύ

αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΤΗΣ ΠΡΕΖΟΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΚΗΣ.....
αααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε θα μου απαντήσει κάποιος επιστήμονας αν γραφεται "αυγό" ή "αβγό" :tickedoff:
Άντε πρέπει να το πιάσω κιόλας...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Όχι αδερφέ δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Μετράει και η ΠΡΟΘΕΣΗ....
Εξ'ου και καταδικάζονται και οι απόπειρες... :huh:

Δηλαδή αν πάω με 50 λίτρα βενζίνη στο σπίτι κάποιου με σκοπό να του τα
τα δώσω για να τα βάλει στο ΑΜΑΞΙ αλλά εγώ την χύσω μέσα στο σπίτι του και βάλω ΦΩΤΙΑ

Τότε τι μετράει περισσότερο η ΠΡΟΘΕΣΗ η το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Επισκέπτης
*Αβγό ή αυγό

Από τη συνεκφορά τά ωά (πληθ. του αρχ. ωόν ) > ταωγά (με ανάπτ. μεσοφ. [γ] για αποφυγή της χασμωδίας) > tauγa (τροπή του φθόγγου /o/, μεταξύ δύο α, σε ημίφωνο u για αποφυγή της χασμωδίας) > μεσαιων. [t-avγa] (τροπή του ημιφ. σε [v] πριν από ηχηρό σύμφωνο και ανασυλλαβισμός) > τ’ αβγά > αβγό.

Η σωστή του γραφή του επομένως είναι αβγό και όχι αυγό. (βλ. Γ. Χατζιδάκη, Μεσαιωνικά και Νέα Ελληνικά, τόμος Β΄, σ.322, Ν.Π.Ανδριώτη, Ετυμολογικό Λεγικό της Κοινής Νεοελληνικής, στο λήμμα αβγό, Γ.Μπαμπινιώτη, Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, στο λήμμα αβγό).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Μείζον ελληνικό λεξικό

αυγό (το) ουσ. βλ. αβγό

από τον Αννα στον Καιάφα δλδ...
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

αβγό από τη συνεκφορά τα ωά > ταουά > ταουγά > τ' αβγά - τ' αβγό]

Επισκέπτης
Μείζον ελληνικό λεξικό

αυγό (το) ουσ. βλ. αβγό

από τον Αννα στον Καιάφα δλδ...
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

αβγό από τη συνεκφορά τα ωά > ταουά > ταουγά > τ' αβγά - τ' αβγό]
Αλεπού το αλεπουδάκι σε πρόλαβε!!! :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η διαφορά μεταξύ της σωστής λέξεως και της περίπου σωστής λέξεως είναι ίδια με την διαφορά μεταξύ αστραπής και πυγολαμπίδος.

MARK TWAIN 1835-1910

:2funny:

Επισκέπτης
ναι όσοι είναι κρυφόγαβροι.
ααααααααααααααχαχχαχααχαχαχαχααααααααααααααα

Έτσι παίρνεις όλα τα πρωταθλήματα σερί...βαζέλας με μπακαπ στο γαυρο..

Ακούς Πετράν?? κι εμείς οι μαλάκες τραβιόμαστε 40 χρόνια για ένα κυπελάκι :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τα δώσω
για να τα βάλει στο ΑΜΑΞΙ αλλά εγώ την χύσω μέσα στο σπίτι του και βάλω ΦΩΤΙΑ

Είναι σαφής η αλλαγή των προθέσεων σου...
Τί ακριβώς δεν κατάλαβες???????

vrodopsolos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με βαση τον παραπάνω διάλογο (εξακολουθώ να) θεωρώ ότι στο πρώτο ποστ σου θέτεις σειρά ρητορικών και μη ερωτήσεων που
α) αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση από το γεγονός της παρελάσεως
β) τείνουν να δικαιολογήσουν την ΗΛΙΘΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΕΠΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΥΚ

με το απαντητικό μου ποστ στο παραπάνω αυτό επισήμανα.
τα κεφαλαία τα χρησιμοποιώ για να δώσω έμφαση, όπου κρίνω.

τα περί "μεντας και απαντήσεως" κλπ δε μ' ενδιαφέρουν.

εγώ θεωρώ θέμα του νήματος
1) την απαράδεκτη δημόσια εκφώνηση των ηλίθιων συνθημάτων η οποία είναι σοβαρό θέμα όπως δημοσιοποιήθηκε (ΔΕΔΟΜΕΝΟ για μενα)
2) ως παρεπόμενο αυτού το πόσο ρατσιστικά και φασιστικά "διαπαιδαγωγούνται" οι Ειδικές Δυνάμεις (προς συζήτηση, δεν έχω ιδία γνώμη)

αυτά

OK ΠΠ
ας βάλω τα πράγματα στη θέση τους (δλδ τις ρητορικές μου ερωτήσεις)
Σκόπος δεν ήταν αποπροσανατολισμός...η διάθεση ήταν ειρωνική αν θέλεις. Φυσικά είναι δύσκολο να μεταδώσεις τον τόνο όταν δεν μπορείς να μιλήσεις αλλά μόνο να γράψεις.

Δεν τείνω να δικαιολογήσω τπτ και έχω τοποθετηθεί ήδη για το πως βλέπω το περιστατικό.
Στην περίπτωση που δεν το διάβασες, επαναλαμβάνω εδώ ότι θεωρώ απαράδεχτο το γεγονός της συνθηματολογίας σε ένα παρελαύνων συντεταγμένο τμήμα κατα τη διάρκεια Εθνικής Εορτής.
Και για μένα το θέμα είναι σοβαρό γιατί  αφενός καταδικνύει την έλειψη Πειθαρχίας προς όφελος μιας κακως εννοούμενης ...ας πούμε ετοιμότητος.Αφετέρου πρέπει να παραδεχτείς ότι, καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως (το συζητάμε αν θες)...ότι είπαν οι παρελαύνοντες, αντιπροσωπεύει ένα πλειοψηφικό μέρος της δημόσιας αίσθησης...όχι απαραίτητα αυτολεξεί, αλλά τουλάχιστον ως προς το πνεύμα.
Ως προς αυτά που θεωρείς ως θέματα του νήματος...στο πρώτο πέραν απο την ξεκάθαρη τοποθέτηση μου, επιπρόσθετα λέω ότι διακρίνω την υπερβολή όταν αυτή επεκτείνεται ως κρίση σε Μονάδες και θεσμούς που καμμία σχέση δεν είχαν με το συμβάν.
Στο δεύτερο που θέτεις προς συζήτηση (και έχω ιδία γνωμη), έχω να πώ τα εξής:
Εκείνο που απαιτείται και εν πολοίς γίνεται στις Ειδικές Δυνάμεις είναι η σκληρή προπαρασκευή για τις δύσκολες αποστολές που αυτές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.
Αυτό κατα κανόνα....και σε κάθε κανόνα υπάρχουν και εξεραίσεις.
Στις Ειδικές Δυνάμεις δεν υπάρχει κάποια διαπαιδαγώγηση ρατσιστική ή φασιστική.
Εκείνο που απαιτείται και επιχειρείται να καλιεργηθεί είναι το ιδιαίτερο ψυχικό σθένος και το πνεύμα της Ειδικής Μονάδος.
Η βάση πάνω στην οποία αυτά καλιεργούνται είναι η αγάπη για την Πατρίδα, μέχρι αυτοθυσίας.
Στις Ειδικές Δυνάμεις δεν γίνεται κάποια επιλογή ή κάποιο ξεκαθάρισμα με βάση την κομματική ιδεολογία του καθενός.
Οι Ειδικές Δυνάμεις εργάζονται για την Ελλάδα και θα κριθούν επι τούτου αν χρειαστεί και όταν χρειαστεί (που απεύχομαι να χρειαστεί).
Το πώς εννοει ο καθένας την Πατρίδα είναι ένα θέμα και ως εκ τούτου είναι ορισμένοι που δεν θεωρούν απαραίτητη ακόμα και την ύπαρξη Στρατού, όπως είναι και ορισμένοι άλλοι που υπερθεματίζουν θέλοντας την Ελλάδα ένα τεράστιο Στρατόπεδο. Σε αυτό υπάρχουν πολλά να πεί κανείς αλλά δεν είναι επι του παρόντος.
Το πώς θεωρεί ο καθένας ότι προσφέρει στην Πατρίδα... και αυτό είναι ελεγχόμενο....άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που εγώ κρίνω απαράδεκτη την ενέργεια των Λιμενικών.
Εδώ να πώ πως η ΜΥΑ δεν εντάσεται στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων (δλδ ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ)και επίσης να πώ πως σε ότι ότι αφορά τις Ειδικές Δυνάμεις, τέτοιου είδους συνθηματολογία επισύρει κυρώσεις.
Επίσης να πώ ότι οι προσηλωμένες Ειδικές Δυνάμεις στην αποστολή και στην εκπαίδευσή τους δεν έχουν ανάγκη καμμίας λεκτικής επίδειξης. (ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ...επιδή φωνάζεις δεν σημαίνει οτι γαμάς καλά....ασε την γκόμενα να το πεί αυτό) :grin:

Αυτά προς το παρόν
στη διαθεσή σου για τη συνέχεια ΔΙΑΛΟΓΟΥ...που είναι πάντα ωφελιμος όταν γίνεται με θετικό πνευμα ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα δώσω για να τα βάλει στο ΑΜΑΞΙ αλλά εγώ την χύσω μέσα στο σπίτι του και βάλω ΦΩΤΙΑ

εάν αποδείξεις ότι ήσουνα εν βρασμώ ψυχής θα φας κάνα εξάμηνο με αναστολή.....

εάν θεωρηθεί εκ προμελέτης μέτρα από 2 χρόνια και πάνω........
αααααααχαχαχαχαχαχαχαααα

η αναστολή καθορίζεται από το πόσο καλό παιδί ήσανε πριν τα μπουρλοτιάσεις ούλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom