Επισκέπτης
ΜΕ ΔΥΟ -Λ ΑΜΟΡΦΩΤΕ!!!Έτσι παίρνεις όλα τα πρωταθλήματα σερί...βαζέλας με μπακαπ στο γαυρο..
Ακούς Πετράν?? κι εμείς οι μαλάκες τραβιόμαστε 40 χρόνια για ένα κυπελάκι
Υ.Γ.Από σήμερα ανήκω στο ορθογραφικό team του site!!!
ΜΕ ΔΥΟ -Λ ΑΜΟΡΦΩΤΕ!!!Έτσι παίρνεις όλα τα πρωταθλήματα σερί...βαζέλας με μπακαπ στο γαυρο..
Ναι αλλα να θυμάσαι πως όταν τα αλεπουδάκια πιάνουν 100, η αλεπού πάει 101...Αλεπού το αλεπουδάκι σε πρόλαβε!!!
Είπαμε μαζεύουμε σπέρμα για να το δώσουμε την κατάλληλη στιγμή. Μόνο βέβαια μην μαζευτεί πολύ και το καταπιούμεΈτσι παίρνεις όλα τα πρωταθλήματα σερί...βαζέλας με μπακαπ στο γαυρο..
Είναι σαφής η αλλαγή των προθέσεων σου...
Τί ακριβώς δεν κατάλαβες???????
Δηλαδή αν πάω με 50 λίτρα βενζίνη στο σπίτι κάποιου με σκοπό να του τα
τα δώσω για να τα βάλει στο ΑΜΑΞΙ αλλά εγώ την χύσω μέσα στο σπίτι του και βάλω ΦΩΤΙΑ
Τότε τι μετράει περισσότερο η ΠΡΟΘΕΣΗ η το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΜΕ ΔΥΟ -Λ ΑΜΟΡΦΩΤΕ!!!
Υ.Γ.Από σήμερα ανήκω στο ορθογραφικό team του site!!!
Είναι σαφής η αλλαγή των προθέσεων σου...
Τί ακριβώς δεν κατάλαβες???????
Γιατί απλά το κοινό που χειροκρότησε (για να μην γενικεύσω και μιλήσω για ολο το κοινό των παρελάσων), είναι των ιδίων αντιλήψεωνΣορρυ που σας χαλαω τα μαθηματα ορθογραφιας, αλλα θαθελα να ρωτησω κατι....
βλεπω απο τις ατομικες, εχετε εξελιχθει πια και κολλατε και ομαδικες ταμπελες! ευγε και εις ανωτερα!Γιατί απλά το κοινό που χειροκρότησε (για να μην γενικεύσω και μιλήσω για ολο το κοινό των παρελάσων), είναι των ιδίων αντιλήψεων
γι'αυτό τόνισα γι'αυτούς που χειροκρότησαν και όχι για όλους. Μην μου πεις πως όλοι χειροκρότησαν?βλεπω απο τις ατομικες, εχετε εξελιχθει πια και κολλατε και ομαδικες ταμπελες! ευγε και εις ανωτερα!
Kάποιοι χειροκρότησαν κάποιοι όχι,ασέ που το χειροκρότημα είναι και μηχανικό πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις,άλλωστε οι ΟΥΚ παρέλασαν με άλλους όχι μόνοι τους.Σορρυ που σας χαλαω τα μαθηματα ορθογραφιας, αλλα θαθελα να ρωτησω κατι....
Αφορμη της ερωτησεως μου ειναι ενα ακομη αμασητο κειμενακι που ποσταρε ο Παπαζολης στο αλλο θρεντ...
Αφου λοιπον, οι ΟΥΚαδες δεν εκπροσωπουν το κοινο αισθημα...
Αφου λοιπον ολος ο κοσμος(κατα τους αριστερους) αγανακτησε με οσα ακουστηκαν....
Αφου λοιπον οι λιγοι "φασιστες" θιγουν τους "πολλους" αριστερους...
Αφου λοιπον στην παρελαση ηταν και μικρα παιδακια που ταχα προσεβληθησαν....
Αφου λοιπον ο κ. Κοεμτζογλου τιμωρησε και καλα τους ΟΥΚαδες με βαση την προσβολη που εκαναν στο κοινο αισθημα και τους παρευρισκομενους στην παρελαση....
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ??????????????
Η παρελαση εγινε μπροστα σε φασιστακια, εθνικια, κλπ? ή μηπως τελικα ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ αυτοι που εχουνε σιχαθει την δουλικη συμπεριφορα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβερνησης ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ?
Αν ισχυει το δευτερο, με ποιο δικαιωμα ο κ.Κοεμτζογλου τιμωρει τους εκφραστες της πλειοψηφιας????? Επειδη θιχτικε η αριστερη σεχτα την οποια εκπροσωπει στην κυβερνηση? ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ????????????/
Δεν με πειράζει να είσαι πατριώτης΄. Με πειράζει να ζητάς αίμαΣτο τελος οποιος τραγουδα το εθνικο υμνο θα θεωρειται φασιστας μην πω οτι θα τιμωρειται με 6μηνη φυλακιση και χρηματικο προστιμο.......ΕΕΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
χαχα η πλακα ειναι οτι εχω ρωτησει αρκετες φορες τους αριστερομαλακες αν θεωρουν φασιστικο τον Εθνικο υμνο που μιλαει σαφως για αιμα, σκοτωμους κ.λ.π. και δεν εχουνε τα @@ να πουνε τη γνωμη τους(ακομα)!!!Στο τελος οποιος τραγουδα το εθνικο υμνο θα θεωρειται φασιστας μην πω οτι θα τιμωρειται με 6μηνη φυλακιση και χρηματικο προστιμο.......ΕΕΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Στο τελος οποιος τραγουδα το εθνικο υμνο θα θεωρειται φασιστας μην πω οτι θα τιμωρειται με 6μηνη φυλακιση και χρηματικο προστιμο.......ΕΕΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
αχαχαχα μηχανικο το χειροκροτημα, μηχανικες οι μπομπες, μηχανικοι οι φονοι!Kάποιοι χειροκρότησαν κάποιοι όχι,ασέ που το χειροκρότημα είναι και μηχανικό πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις,άλλωστε οι ΟΥΚ παρέλασαν με άλλους όχι μόνοι τους.
Αλλά ακόμα και όλοι να χειροκρότησαν πλειοψηφία ΔΕΝ είναι!!!
χαχα η πλακα ειναι οτι εχω ρωτησει αρκετες φορες τους αριστερομαλακες αν θεωρουν φασιστικο τον Εθνικο υμνο που μιλαει σαφως για αιμα, σκοτωμους κ.λ.π. και δεν εχουνε τα @@ να πουνε τη γνωμη τους(ακομα)!!!
καλομελετα κι ερχεται και αυτο φιλε μου! να δεις που θα ζητησουνε να αντικατασταθει ο Εθνικος υμνος με κανα τραγουδι του Elton John!
που μιλάει για αίμα και σκοτωμούς ο εθνικός ύμνος?χαχα η πλακα ειναι οτι εχω ρωτησει αρκετες φορες τους αριστερομαλακες αν θεωρουν φασιστικο τον Εθνικο υμνο που μιλαει σαφως για αιμα, σκοτωμους κ.λ.π. και δεν εχουνε τα @@ να πουνε τη γνωμη τους(ακομα)!!!
καλομελετα κι ερχεται και αυτο φιλε μου! να δεις που θα ζητησουνε να αντικατασταθει ο Εθνικος υμνος με κανα τραγουδι του Elton John!
εγω ζηταω καμια 10λιτρα 0 ρεζους, σου βρισκεται προχειρο?Δεν με πειράζει να είσαι πατριώτης΄. Με πειράζει να ζητάς αίμα