Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έτσι παίρνεις όλα τα πρωταθλήματα σερί...βαζέλας με μπακαπ στο γαυρο..

Ακούς Πετράν?? κι εμείς οι μαλάκες τραβιόμαστε 40 χρόνια για ένα κυπελάκι :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΕ ΔΥΟ -Λ ΑΜΟΡΦΩΤΕ!!! :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Από σήμερα ανήκω στο ορθογραφικό team του site!!! :cool2:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αλεπού το αλεπουδάκι σε πρόλαβε!!! :grin:
Ναι αλλα να θυμάσαι πως όταν τα αλεπουδάκια πιάνουν 100, η αλεπού πάει 101... :grin:
Ευχαριστώ πάντως για τη διευκρίνηση :) Τώρα μένει να το πιάσω για να το κουρέψω :sunglasses:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έτσι παίρνεις όλα τα πρωταθλήματα σερί...βαζέλας με μπακαπ στο γαυρο..

Ακούς Πετράν?? κι εμείς οι μαλάκες τραβιόμαστε 40 χρόνια για ένα κυπελάκι :2funny: :2funny: :2funny:
Είπαμε μαζεύουμε σπέρμα για να το δώσουμε την κατάλληλη στιγμή. Μόνο βέβαια μην μαζευτεί πολύ και το καταπιούμε

αχαχαχαχαχααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι σαφής η αλλαγή των προθέσεων σου...
Τί ακριβώς δεν κατάλαβες???????

τίποτα.....
αφού φαίνεται ότι δεν εχει περασει ούτε μια φορά από το κτίριο 2 της Ευελπίδων...
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδή αν πάω με 50 λίτρα βενζίνη στο σπίτι κάποιου με σκοπό να του τα
τα δώσω για να τα βάλει στο ΑΜΑΞΙ αλλά εγώ την χύσω μέσα στο σπίτι του και βάλω ΦΩΤΙΑ

Τότε τι μετράει περισσότερο η ΠΡΟΘΕΣΗ η το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

προκαταρκτικη της τελεσεως πραξη τιμωρειται μονο σε δυο περιπτωσεις, στην κατασκοπεια και στην παραχαραξη. Τουτ'εστιν δε χρειαζεται να σε πιασουν επ'αυτοφωρω να κατασκοπευεις είτε επ'αυτοφωρω να παραχαραζεις νομισματα.

νεξτ (ναιξτ για να τη παιξω και στον περσονα)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σορρυ που σας χαλαω τα μαθηματα ορθογραφιας, αλλα θαθελα να ρωτησω κατι....

Αφορμη της ερωτησεως μου ειναι ενα ακομη αμασητο κειμενακι που ποσταρε ο Παπαζολης στο αλλο θρεντ...

Αφου λοιπον, οι ΟΥΚαδες δεν εκπροσωπουν το κοινο αισθημα...
Αφου λοιπον ολος ο κοσμος(κατα τους αριστερους) αγανακτησε με οσα ακουστηκαν....
Αφου λοιπον οι λιγοι "φασιστες" θιγουν τους "πολλους" αριστερους...
Αφου λοιπον στην παρελαση ηταν και μικρα παιδακια που ταχα προσεβληθησαν....
Αφου λοιπον ο κ. Κοεμτζογλου τιμωρησε και καλα τους ΟΥΚαδες με βαση την προσβολη που εκαναν στο κοινο αισθημα και τους παρευρισκομενους στην παρελαση....

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ??????????????

Η παρελαση εγινε μπροστα σε φασιστακια, εθνικια, κλπ? ή μηπως τελικα ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ αυτοι που εχουνε σιχαθει την δουλικη συμπεριφορα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβερνησης ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ?

Αν ισχυει το δευτερο, με ποιο δικαιωμα ο κ.Κοεμτζογλου τιμωρει τους εκφραστες της πλειοψηφιας????? Επειδη θιχτικε η αριστερη σεχτα την οποια εκπροσωπει στην κυβερνηση? ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ????????????/

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί απλά το κοινό που χειροκρότησε (για να μην γενικεύσω και μιλήσω για ολο το κοινό των παρελάσων), είναι των ιδίων αντιλήψεων

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Γιατί απλά το κοινό που χειροκρότησε (για να μην γενικεύσω και μιλήσω για ολο το κοινό των παρελάσων), είναι των ιδίων αντιλήψεων
βλεπω απο τις ατομικες, εχετε εξελιχθει πια και κολλατε και ομαδικες ταμπελες! ευγε και εις ανωτερα!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Στο τελος οποιος τραγουδα το εθνικο υμνο θα θεωρειται φασιστας μην πω οτι θα τιμωρειται με 6μηνη φυλακιση και χρηματικο προστιμο.......ΕΕΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
βλεπω απο τις ατομικες, εχετε εξελιχθει πια και κολλατε και ομαδικες ταμπελες! ευγε και εις ανωτερα!
γι'αυτό τόνισα γι'αυτούς που χειροκρότησαν και όχι για όλους. Μην μου πεις πως όλοι χειροκρότησαν?

Επισκέπτης

Αφορμη της ερωτησεως μου ειναι ενα ακομη αμασητο κειμενακι που ποσταρε ο Παπαζολης στο αλλο θρεντ...

Αφου λοιπον, οι ΟΥΚαδες δεν εκπροσωπουν το κοινο αισθημα...
Αφου λοιπον ολος ο κοσμος(κατα τους αριστερους) αγανακτησε με οσα ακουστηκαν....
Αφου λοιπον οι λιγοι "φασιστες" θιγουν τους "πολλους" αριστερους...
Αφου λοιπον στην παρελαση ηταν και μικρα παιδακια που ταχα προσεβληθησαν....
Αφου λοιπον ο κ. Κοεμτζογλου τιμωρησε και καλα τους ΟΥΚαδες με βαση την προσβολη που εκαναν στο κοινο αισθημα και τους παρευρισκομενους στην παρελαση....

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ??????????????

Η παρελαση εγινε μπροστα σε φασιστακια, εθνικια, κλπ? ή μηπως τελικα ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ αυτοι που εχουνε σιχαθει την δουλικη συμπεριφορα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβερνησης ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ?

Αν ισχυει το δευτερο, με ποιο δικαιωμα ο κ.Κοεμτζογλου τιμωρει τους εκφραστες της πλειοψηφιας????? Επειδη θιχτικε η αριστερη σεχτα την οποια εκπροσωπει στην κυβερνηση? ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ????????????/
Kάποιοι χειροκρότησαν κάποιοι όχι,ασέ που το χειροκρότημα είναι και μηχανικό πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις,άλλωστε οι ΟΥΚ παρέλασαν με άλλους όχι μόνοι τους.

Αλλά ακόμα και όλοι να χειροκρότησαν πλειοψηφία ΔΕΝ είναι!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στο τελος οποιος τραγουδα το εθνικο υμνο θα θεωρειται φασιστας μην πω οτι θα τιμωρειται με 6μηνη φυλακιση και χρηματικο προστιμο.......ΕΕΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Δεν με πειράζει να είσαι πατριώτης΄. Με πειράζει να ζητάς αίμα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
χαχα η πλακα ειναι οτι εχω ρωτησει αρκετες φορες τους αριστερομαλακες αν θεωρουν φασιστικο τον Εθνικο υμνο που μιλαει σαφως για αιμα, σκοτωμους κ.λ.π. και δεν εχουνε τα @@ να πουνε τη γνωμη τους(ακομα)!!!

καλομελετα κι ερχεται και αυτο φιλε μου! να δεις που θα ζητησουνε να αντικατασταθει ο Εθνικος υμνος με κανα τραγουδι του Elton John!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Kάποιοι χειροκρότησαν κάποιοι όχι,ασέ που το χειροκρότημα είναι και μηχανικό πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις,άλλωστε οι ΟΥΚ παρέλασαν με άλλους όχι μόνοι τους.

Αλλά ακόμα και όλοι να χειροκρότησαν πλειοψηφία ΔΕΝ είναι!!!
αχαχαχα μηχανικο το χειροκροτημα, μηχανικες οι μπομπες, μηχανικοι οι φονοι!

ΡΕ ΟΥΣΤ!

Επισκέπτης
χαχα η πλακα ειναι οτι εχω ρωτησει αρκετες φορες τους αριστερομαλακες αν θεωρουν φασιστικο τον Εθνικο υμνο που μιλαει σαφως για αιμα, σκοτωμους κ.λ.π. και δεν εχουνε τα @@ να πουνε τη γνωμη τους(ακομα)!!!

καλομελετα κι ερχεται και αυτο φιλε μου! να δεις που θα ζητησουνε να αντικατασταθει ο Εθνικος υμνος με κανα τραγουδι του Elton John!

Σε ποιο σημείο μιλάει σαφώς για αίμα;! :think:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

που μιλάει για αίμα και σκοτωμούς ο εθνικός ύμνος?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν με πειράζει να είσαι πατριώτης΄. Με πειράζει να ζητάς αίμα
εγω ζηταω καμια 10λιτρα 0 ρεζους, σου βρισκεται προχειρο?

η αριστερη απαιτηση για αιμα (βλεπε προκυρηξεις τρομοκρατων) δε σας ενοχλουνε ε υποκριτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom