You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εσύ είσαι μαλάκας στόκε...ο επαγγελματίας σκοτώνεται σαν κοτόπουλο όπως γίνεται με τα αμερικανάκια στο ιράκ που παίρνουν τον πούλο από τους ξυπόλητους. Διάβασε λίγο την ιστορία σου και μετά γράψε.Είσαι μαλάκας. Ο καλός στρατιώτης δεν μισεί τον εχθρό, τον αντιμετωπίζει επαγγελματικά όπως έχει εκπαιδευτεί να κάνει. Οι επαγγελματίες δεν επιτρεπουν σε συναισθήματα να τουσ επηρεαζουν. Εκτελούν ως είναι μαθημένοι.
ολοι οι αριστεροι στο τσαμικο το γυριζεται οταν δεν εχετε τι να πειτε πλεον!Τι είν' η πατρίδα μας, μην είν' οι κάμποι....
το τσαμικο (ο τσαμικος) ειναι ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ξερεις!
αντε γεια
vuzolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγαπητοί συν-ελλέηνες μου ειναι δυσκολο να δεχτώ οτι η κίνηση αυτή δεν ήταν προσχεδιασμένη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ενα επιχήρημα στο να σταματήσουν εντελώς οι παρελάσεις. Γνώμη μου είναι οτι ΟΥΚαδες δε φταίνε καθώς το σύνθημα τους το φώναζε καποιος ανώτερος και αυτοί ως όφειλαν το επανέλαβαν. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατι δε φώναζαν κατι κατα των γερμανών π.χ που μας κατεσφαξαν πριν 70 χρονια...? μηπως βγάζουμε τα κόμπλεξ μας κατα το δοκουν..? αντι να ανοιξουμε τα ματια μας και να δουμε πως φτάσαμε στο χειλος τησ χρεοκοπίας και καταντήσαμε ζητιανοι της Ευρώπης αρχίσαμε το εθνικιστικό παραλήρημα..αυτό μας μάρανε... ενα εχω να πω σε αυτούςπου πιστευουν οτι ειναι ανώτεροι απο τους Αλβανούς και τους καθε αλβανούς ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατι με τα μυαλα που κουβαλάμε δεν είναι πολυ μακρινή η εποχή που αρκετοί ελληναράδες ισως αναγκαστουν να μεταναστευσουν στα γουρούνια τους αλβανους και να ψαξουν για δουλεια.... Αυτα προς σκεψη και συζητηση...
Εγώ λέω να τα βάλουμε με τους σταυροφόρους που μας έκαψαν την Πόλη πριν 800 χρόνια. Πλάκα μας κάνετε ρε?Αγαπητοί συν-ελλέηνες μου ειναι δυσκολο να δεχτώ οτι η κίνηση αυτή δεν ήταν προσχεδιασμένη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ενα επιχήρημα στο να σταματήσουν εντελώς οι παρελάσεις. Γνώμη μου είναι οτι ΟΥΚαδες δε φταίνε καθώς το σύνθημα τους το φώναζε καποιος ανώτερος και αυτοί ως όφειλαν το επανέλαβαν. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατι δε φώναζαν κατι κατα των γερμανών π.χ που μας κατεσφαξαν πριν 70 χρονια...? μηπως βγάζουμε τα κόμπλεξ μας κατα το δοκουν..? αντι να ανοιξουμε τα ματια μας και να δουμε πως φτάσαμε στο χειλος τησ χρεοκοπίας και καταντήσαμε ζητιανοι της Ευρώπης αρχίσαμε το εθνικιστικό παραλήρημα..αυτό μας μάρανε... ενα εχω να πω σε αυτούςπου πιστευουν οτι ειναι ανώτεροι απο τους Αλβανούς και τους καθε αλβανούς ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατι με τα μυαλα που κουβαλάμε δεν είναι πολυ μακρινή η εποχή που αρκετοί ελληναράδες ισως αναγκαστουν να μεταναστευσουν στα γουρούνια τους αλβανους και να ψαξουν για δουλεια.... Αυτα προς σκεψη και συζητηση...
Γράφει ένας Έλληνας Αξιωματικός
Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μια μηχανή ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια. Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνόμος, Πυροσβέστης, Λιμενικός.
Μπήκα στις Ένοπλες Δυνάμεις σχεδόν 17 χρονών. Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα γιατί διάβαζα σαν σκυλί για να περάσω τις Πανελλήνιες, ήμουν αθλητικός και πέρασα τα αθλητικά τεστ εύκολα, κι ήμουν συνειδητοποιημένος κι έξυπνος αρκετά για να περάσω τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβλήθηκα. Μα ένα πράγμα με δυσκόλεψε τότε. Πώς να καταφέρω να πείσω τον πατέρα μου να υπογράψει για να μπω στη Σχολή ? Πώς να καταφέρω να του κρύψω ότι από τους 80 που τελικά θα μπαίναμε στη Σχολή, στατιστικά οι 11 δεν θα ζούσαν μετά από μια 15ετία !
Σήμερα είμαι σχεδόν 40.
Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στην οικογένειά μου το μεσημέρι. Ποτέ δε ρωτάω αν θα γυρίσω πίσω απ' όπου με στέλνεις.
Με παλιά μηχανήματα, με κατεστραμμένα αυτοκίνητα, με ό,τι κι αν μου δώσεις. Με την μέση θρύψαλα από τα G, με τα χέρια γδαρμένα από τους ιμάντες του αλεξίπτωτου, με τη ματιά στη θάλασσα και το δάκρυ στη φωτογραφία της οικογένειας δίπλα απ' την εικόνα του Αη Νικόλα κάπου στ' ανοιχτά της Σομαλίας, με τις πληγές μου ανοιχτές έξω από το Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, με τις παλάμες σάπιες απ' την αρμύρα να βγάζω απ' τα νερά τα παιδιά εκείνων που ξεβράζουν οι διακινητές στ' ακρονήσια.
Αχ αυτά τα μάτια όταν σώζονται πως σε κοιτάζουν. Σ' απογοητεύω πολλές φορές. Το ξέρω. Αλλά κι εσύ δεν ήρθες στην κηδεία μου. Δεν μου άναψες ένα κερί. Δεν έκανες μια γιορτή για μένα στα σχολειά. Δεν κράτησες ένα δάκρυ για μένα όταν έπεφτα απ' τα ουράνια, ούτε όταν μ' ένα ελικόπτερο πάλευα εκείνη τη Νύχτα μες' στο σκοτάδι και στην αντάρα των Ιμίων, ούτε με έκρυψες για να μη με δει ο Τούρκος από τις τηλεοράσεις σου. Δεν ήρθες στο νοσοκομείο μου δίπλα στο κρεβάτι να μου κρατήσεις λίγη συντροφιά όταν με καίγανε οι σφαίρες και οι μολότωφ που σφηνώθηκαν πάνω μου. Τώρα ούτε σε παρέλαση δε θες να με βλέπεις. Και η σημαία μου έχει σταυρό πάνω και μπορεί να σε ενοχλεί.
Και για τα παιδιά μου; Την οικογένειά μου; Δε νοιάστηκες όταν γκρεμιζόμουν, όταν πνιγόμουν, όταν με έλιωναν οι ερπύστριες, όταν καιγόμουν στη φωτιά. Ποτέ δε με ρώτησες τον καιρό της αφθονίας αν χρειάζομαι κάτι. Έδινες στους άλλους κι εγώ σε περίμενα.
Μη μιλάς μου λες. Μη ζητάς. Είσαι Στρατιώτης. Αλλά κι εγώ ήμουν πολύ μακρυά για να μ' αφουγκραστείς. Στα σύνορα, στον ουρανό, στη θάλασσα. Μέσα στη φωτιά να παλεύω με τις μάνικες και τα Καναντέρ. Καμιά φορά από κει μακρυά άκουγα να με φωνάζεις "καραβανά" και "μπάτσο" και "ταβλαδόρο".
Γελούσα και χαιρόμουν, γιατί κι εγώ αυτήν την ελευθερία υπερασπίζομαι. Να μου λες ό,τι θες κι εγώ να είμαι εκεί. Ακοίμητος και Άγνωστος.
Τώρα με βγάζεις στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Μου λες βάλε πλάτη, βόηθα κι εσύ να περάσουμε τη φουρτούνα. Δώσε κι εσύ να καβατζάρουμε τη χρονιά. Μου λες ότι μ' έχεις γεμίσει επιδόματα και σπίτια και νοσοκομεία και λέσχες, όλα δικά μου. Δε λες την αλήθεια, αλλά δεν με πειράζει.
Όταν σου έχω δώσει τη ζωή μου λες να με πειράξουν τα λίγα χρήματα; Όταν έχω σκοπό να μείνω με την Ελλάδα στην αιωνιότητα λες να με απασχολεί η 25ετία;
Αλλά ξέρεις κάτι;
Μου 'χεις δώσει το μεγαλύτερο προνόμιο απ' όλα, όταν μου είπες ότι με χρειάζεσαι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της ζωής μου: Όταν σκοτώνομαι είναι για την Πατρίδα. Όταν τραυματίζομαι είναι για την Πατρίδα.
Δεν βγαίνω στη σύνταξη. Μπαίνω στην Εφεδρεία. Δεν πεθαίνω. Πάω να γίνω ένα με τον Ηλιάκη και το Σιαλμά. Τον Γιαλοψό, τον Καραθανάση και τον Βλαχάκο.
Γιατί εγώ το ξέρω καλά. Ούτε γεννιέσαι ούτε γίνεσαι Έλληνας. Μόνο πεθαίνεις ως Έλληνας.
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μια μηχανή ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια. Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνόμος, Πυροσβέστης, Λιμενικός.
Μπήκα στις Ένοπλες Δυνάμεις σχεδόν 17 χρονών. Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα γιατί διάβαζα σαν σκυλί για να περάσω τις Πανελλήνιες, ήμουν αθλητικός και πέρασα τα αθλητικά τεστ εύκολα, κι ήμουν συνειδητοποιημένος κι έξυπνος αρκετά για να περάσω τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβλήθηκα. Μα ένα πράγμα με δυσκόλεψε τότε. Πώς να καταφέρω να πείσω τον πατέρα μου να υπογράψει για να μπω στη Σχολή ? Πώς να καταφέρω να του κρύψω ότι από τους 80 που τελικά θα μπαίναμε στη Σχολή, στατιστικά οι 11 δεν θα ζούσαν μετά από μια 15ετία !
Σήμερα είμαι σχεδόν 40.
Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στην οικογένειά μου το μεσημέρι. Ποτέ δε ρωτάω αν θα γυρίσω πίσω απ' όπου με στέλνεις.
Με παλιά μηχανήματα, με κατεστραμμένα αυτοκίνητα, με ό,τι κι αν μου δώσεις. Με την μέση θρύψαλα από τα G, με τα χέρια γδαρμένα από τους ιμάντες του αλεξίπτωτου, με τη ματιά στη θάλασσα και το δάκρυ στη φωτογραφία της οικογένειας δίπλα απ' την εικόνα του Αη Νικόλα κάπου στ' ανοιχτά της Σομαλίας, με τις πληγές μου ανοιχτές έξω από το Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, με τις παλάμες σάπιες απ' την αρμύρα να βγάζω απ' τα νερά τα παιδιά εκείνων που ξεβράζουν οι διακινητές στ' ακρονήσια.
Αχ αυτά τα μάτια όταν σώζονται πως σε κοιτάζουν. Σ' απογοητεύω πολλές φορές. Το ξέρω. Αλλά κι εσύ δεν ήρθες στην κηδεία μου. Δεν μου άναψες ένα κερί. Δεν έκανες μια γιορτή για μένα στα σχολειά. Δεν κράτησες ένα δάκρυ για μένα όταν έπεφτα απ' τα ουράνια, ούτε όταν μ' ένα ελικόπτερο πάλευα εκείνη τη Νύχτα μες' στο σκοτάδι και στην αντάρα των Ιμίων, ούτε με έκρυψες για να μη με δει ο Τούρκος από τις τηλεοράσεις σου. Δεν ήρθες στο νοσοκομείο μου δίπλα στο κρεβάτι να μου κρατήσεις λίγη συντροφιά όταν με καίγανε οι σφαίρες και οι μολότωφ που σφηνώθηκαν πάνω μου. Τώρα ούτε σε παρέλαση δε θες να με βλέπεις. Και η σημαία μου έχει σταυρό πάνω και μπορεί να σε ενοχλεί.
Και για τα παιδιά μου; Την οικογένειά μου; Δε νοιάστηκες όταν γκρεμιζόμουν, όταν πνιγόμουν, όταν με έλιωναν οι ερπύστριες, όταν καιγόμουν στη φωτιά. Ποτέ δε με ρώτησες τον καιρό της αφθονίας αν χρειάζομαι κάτι. Έδινες στους άλλους κι εγώ σε περίμενα.
Μη μιλάς μου λες. Μη ζητάς. Είσαι Στρατιώτης. Αλλά κι εγώ ήμουν πολύ μακρυά για να μ' αφουγκραστείς. Στα σύνορα, στον ουρανό, στη θάλασσα. Μέσα στη φωτιά να παλεύω με τις μάνικες και τα Καναντέρ. Καμιά φορά από κει μακρυά άκουγα να με φωνάζεις "καραβανά" και "μπάτσο" και "ταβλαδόρο".
Γελούσα και χαιρόμουν, γιατί κι εγώ αυτήν την ελευθερία υπερασπίζομαι. Να μου λες ό,τι θες κι εγώ να είμαι εκεί. Ακοίμητος και Άγνωστος.
Τώρα με βγάζεις στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Μου λες βάλε πλάτη, βόηθα κι εσύ να περάσουμε τη φουρτούνα. Δώσε κι εσύ να καβατζάρουμε τη χρονιά. Μου λες ότι μ' έχεις γεμίσει επιδόματα και σπίτια και νοσοκομεία και λέσχες, όλα δικά μου. Δε λες την αλήθεια, αλλά δεν με πειράζει.
Όταν σου έχω δώσει τη ζωή μου λες να με πειράξουν τα λίγα χρήματα; Όταν έχω σκοπό να μείνω με την Ελλάδα στην αιωνιότητα λες να με απασχολεί η 25ετία;
Αλλά ξέρεις κάτι;
Μου 'χεις δώσει το μεγαλύτερο προνόμιο απ' όλα, όταν μου είπες ότι με χρειάζεσαι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της ζωής μου: Όταν σκοτώνομαι είναι για την Πατρίδα. Όταν τραυματίζομαι είναι για την Πατρίδα.
Δεν βγαίνω στη σύνταξη. Μπαίνω στην Εφεδρεία. Δεν πεθαίνω. Πάω να γίνω ένα με τον Ηλιάκη και το Σιαλμά. Τον Γιαλοψό, τον Καραθανάση και τον Βλαχάκο.
Γιατί εγώ το ξέρω καλά. Ούτε γεννιέσαι ούτε γίνεσαι Έλληνας. Μόνο πεθαίνεις ως Έλληνας.
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Αγαπητοί συν-ελλέηνες μου ειναι δυσκολο να δεχτώ οτι η κίνηση αυτή δεν ήταν προσχεδιασμένη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ενα επιχήρημα στο να σταματήσουν εντελώς οι παρελάσεις. Γνώμη μου είναι οτι ΟΥΚαδες δε φταίνε καθώς το σύνθημα τους το φώναζε καποιος ανώτερος και αυτοί ως όφειλαν το επανέλαβαν. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατι δε φώναζαν κατι κατα των γερμανών π.χ που μας κατεσφαξαν πριν 70 χρονια...? μηπως βγάζουμε τα κόμπλεξ μας κατα το δοκουν..? αντι να ανοιξουμε τα ματια μας και να δουμε πως φτάσαμε στο χειλος τησ χρεοκοπίας και καταντήσαμε ζητιανοι της Ευρώπης αρχίσαμε το εθνικιστικό παραλήρημα..αυτό μας μάρανε... ενα εχω να πω σε αυτούςπου πιστευουν οτι ειναι ανώτεροι απο τους Αλβανούς και τους καθε αλβανούς ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατι με τα μυαλα που κουβαλάμε δεν είναι πολυ μακρινή η εποχή που αρκετοί ελληναράδες ισως αναγκαστουν να μεταναστευσουν στα γουρούνια τους αλβανους και να ψαξουν για δουλεια.... Αυτα προς σκεψη και συζητηση...
Έχεις απόλυτο δίκιο, τα ζώα δεν ξεφτιλίζονται με συνθήματα.Το "ξεφτίλισαν" στον τίτλο μου άρεσε
Ναι, δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους μετά απ' αυτό το ξεφτιλίκι
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Επίσης και τα μουνιά οι Αιγύπτιοι δεν είχαν στείλει τον Ιμβραήμ στα 1824 να καταπνίξει την Επανάσταση;
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Γράφει ένας Έλληνας Αξιωματικός
Σήμερα είμαι σχεδόν 40.
Αλλά ξέρεις κάτι;
σαν αποσπασμα απο το ημερολογιο μια εφηβης.
τρομερα μελο.
η φυλη των απατσι?ευτηχως που αυτη η φυλη εβγαλε εναν Λεωνιδα εναν Μεγα Αλεξανδρο εναν Κολοκοτρωνη εναν Παυλο Μελα γιατι αν ειχαν απο τοτε τα μυαλα σας το bourdela.tv τωρα θα λεγοταν poutanmahala.tr η μηπως και αυτοι βλαψανε την ιστορια;;;;
Επισκέπτης
Ναι ρε τα μουνοπανα,τους ξεχασανε αυτους...Του χρονου τωρα.Επίσης και τα μουνιά οι Αιγύπτιοι δεν είχαν στείλει τον Ιμβραήμ στα 1824 να καταπνίξει την Επανάσταση;
Ρε συ Μεμο,κριμα δεν ειναι εσυ να ποσταρεις τζαμπα και ο Αρναουτογλου να πληρωνεται για να τσιριζει?Τις ιδιες μαλακιες λετε...
Για ψαξτο λιγο,να βγει και κανα φραγκο ρε γαμωτο.
vuzolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εεε αφου μου εβαλες τον Αρναουτογλου με αποστομωσες!!! που κολλανε αυτα που λεει ο Αρναουτογλου με αυτα που εγραψα εγω..?
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Ειδικα αν ειναι Ελληνας.χιλια μπραβο σε οποιον μπατσο, απλο πολιτη η οποιοδηποτε αλλον τιναξει τα μυαλα (τα πια?) στον αερα του καθε πουσταριου που θα τολμησει να καψει το ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εσυ τι λες ρε μαστορα; θα δω καποιον να καιει σημαια ειτε αλβανικη ειτε αυστριακη και θα επεμβω; στα αρχιδια μουΕιδικα αν ειναι Ελληνας.
αμφιβαλλω για τον πατριωτισμο σου :oσαν αποσπασμα απο το ημερολογιο μια εφηβης.
τρομερα μελο.
Άντε ρε συνέλθετε μερικοί ρε που θα βρίσετε τους ΟΥΚΑΔΕΣ. Αν γίνει κάτι αυτοί θα τρέξουν και κάποιοι άλλοι θα κρυφτούν στην φωλίτσα τους. Τους έχετε ζήσει απο κοντά να δείτε τι έχουν τραβήξει τα παλικάρια? Λίγο σεβασμός ρε γαμώτο. Είπανε τους Αλβανούς και τους Τούρκους γουρούνια και κάτι έγινε.'Εχετε ιδέα οι Αλβανικές και οι Τούρκικες ειδικές δυνάμεις οι μεχμετζιντ τι φωνάζουν για μας? Αν δεν έχετε να σας τα γράψω να φρίξετε. Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχουν και πολύ άδικο.Αρκετοί Αλβανοί είναι γουρούνια όπως και αρκετοί Έλληνες. Σήμερα που ήμουν σε μία τράπεζα και την ληστέψανε 3 Αλβανοί και πήρανε τις συντάξεις από τα γεροντάκια και τις γριούλες,ελάτε να υπερασπιστήτε σε αυτούς τους Αλβανούς που θα κάνουν μαύρο Πάσχα.Γιατί έτσι είναι...αν δεν σε έχει πειράξει Αλβανός είναι όλοι τους καλοί...αν όμως σου γα...το σπίτι τότε αλλάζεις γνώμη και στην πυρα...Φίλος μου Αλβανός μου έχει πει ότι αν πήγαινα και έκανα μαλακία στην Αλβανία μέσα σε 10 λεπτά θα με είχανε κρεμάσει ανάποδα,όχι όπως εδώ που τους λέμε και ευχαριστώ.
ΠΟΝΕΣΑ...ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚ...ΤΟΥΣ ΟΥΚ...Ι Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών
ΠΟΝΕΣΑ...ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚ...ΤΟΥΣ ΟΥΚ...Ι Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ