Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εσυ τι λες ρε μαστορα; θα δω καποιον να καιει σημαια ειτε αλβανικη ειτε αυστριακη και θα επεμβω; στα αρχιδια μου

ποσο μ αρεσει οταν τα εθνίκια αποκαλύπτουν τη νοημοσύνη τους!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
σαν αποσπασμα απο το ημερολογιο μια εφηβης.
τρομερα μελο.
αντε βρε γατι πανε πιες κανα περιε και νιαουρισε αλλου σου χαριζουν καθημερινη ελευθερια και μιλας κιολας πορδη

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μολις το ειδα το βιντεο και ετσι μπορω να εκφερω γνωμη και εγω. Ντραπηκα για αλλη μια φορα που ειμαι Ελληνας. Να ακουγονται αυτα τα συνθηματα μεσα στο στρατοπεδο, δεν εχω προβλημα, το δεχομαι ως κομματι της ψυχολογικης τους προετοιμασιας, αλλα μεσα στην μεση του δρομου????? μεσα σε οικογενειες??? ισως καποια παιδακια να ειναι παιδια μεταναστων? πως λετε να αισθανθηκανε? Ντροπη....εχουμε χασει το μετρο σε αυτην την χωρα.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Μολις το ειδα το βιντεο και ετσι μπορω να εκφερω γνωμη και εγω. Ντραπηκα για αλλη μια φορα που ειμαι Ελληνας. Να ακουγονται αυτα τα συνθηματα μεσα στο στρατοπεδο, δεν εχω προβλημα, το δεχομαι ως κομματι της ψυχολογικης τους προετοιμασιας, αλλα μεσα στην μεση του δρομου????? μεσα σε οικογενειες??? ισως καποια παιδακια να ειναι παιδια μεταναστων? πως λετε να αισθανθηκανε? Ντροπη....εχουμε χασει το μετρο σε αυτην την χωρα.
να τα δωσουμε λουκουμι να τα γλυκανουμε μηπως; και να τα πουμε συγνωμη που ανεβασαν την εγκληματικοτητα; που ανεβασαν την ανεργια; που περπατας στον δρομο και ακους χιλιες δυο σκατογλωσσες; αν δεν τους αρεσει τον ΜΠΟΥΛΟ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι ρε τα μουνοπανα,τους ξεχασανε αυτους...Του χρονου τωρα.

Και οι Λατίνοι είχαν καταλάβει την Πόλη στα 1204...

Για να μην θυμηθώ το ότι οι Πέρσες έκαναν εκστρατεία εναντίον μας στα 500 πΧ

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
εσυ τι λες ρε μαστορα; θα δω καποιον να καιει σημαια ειτε αλβανικη ειτε αυστριακη και θα επεμβω; στα αρχιδια μου
Εννοω οποιος καψει το Ιερο μας συμβολο και ειναι Ελληνας να γαμηθει 2 φορες περισσοτερο απο τους ξενους.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
σαν αποσπασμα απο το ημερολογιο μια εφηβης.
τρομερα μελο.

Που μπορεί και να είναι. 40 άτομα είναι οι μόνιμοι και 4000 νικ στο Ιντερνετ δηλώνουν ΟΥΚάδες. Λέω να μην πιστέψω ότι όλα τα μέλη επίλεκτης ομάδας δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να συντηρούν 100 νικ ο καθένας.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
   Που μπορεί και να είναι. 40 άτομα είναι οι μόνιμοι και 4000 νικ στο Ιντερνετ δηλώνουν ΟΥΚάδες. Λέω να μην πιστέψω ότι όλα τα μέλη επίλεκτης ομάδας δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να συντηρούν 100 νικ ο καθένας.

σωστός.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Άντε ρε γαμήσου αναρχοανώμαλο πουστάκι...
ασε ρε Ντεμη τα αριστεροι του κωλου ιδεολογια της πουτσας ριμαζουν περιουσιες του κοσμακη και οταν τους μπαγλαρωνουν τοτε κλαμα κατι εφηβες σαν την καλογρια "μπαμπα ελα να με βγαλεις" που ακομα και οι ηρωες επαναστατες τους πχ 17Ν αποδειχθηκε οτι απο ενα σημειο και μετα ηταν μια εταιρια ληστειων με τρελα νουμερα στους λογαριασμους τους, αλλα ρε αριστεροι δεν πειραζει καλα κανουν και ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ οι μπατσοι και οι ΧΑ

Επισκέπτης
Μη μιλάς μου λες. Μη ζητάς. Είσαι Στρατιώτης. Αλλά κι εγώ ήμουν πολύ μακρυά για να μ' αφουγκραστείς. Στα σύνορα, στον ουρανό, στη θάλασσα. Μέσα στη φωτιά να παλεύω με τις μάνικες και τα Καναντέρ. Καμιά φορά από κει μακρυά άκουγα να με φωνάζεις "καραβανά" και "μπάτσο" και "ταβλαδόρο".
Πουτανα λαικη θυμοσοφια...
Και οι Λατίνοι είχαν καταλάβει την Πόλη στα 1204...
Να ζητησουμε τα αλογα του Ιπποδρομου απο τους Βενετους.
Για να μην θυμηθώ το ότι οι Πέρσες έκαναν εκστρατεία εναντίον μας στα 500 πΧ
Περασμενα ξεχασμενα-ο Αχμαντινετζαντ ειναι ο νεος ηρως του αντιιμπεριαλισμου α λα Γκρεκ.
να τα δωσουμε λουκουμι να τα γλυκανουμε μηπως; και να τα πουμε συγνωμη που ανεβασαν την εγκληματικοτητα; που ανεβασαν την ανεργια; που περπατας στον δρομο και ακους χιλιες δυο σκατογλωσσες; αν δεν τους αρεσει τον ΜΠΟΥΛΟ
Που σου βγαινουν τα ματακια απο τα ορνιθοσκαλισματα των εθνικαραδων στα φορα?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τα μουναπανα ακομα θυμωμενος ειμαι μαζι τους!!  :jerking:

Και οι ίδιοι στα 626 μΧ μαζί με τους Αβάρους δεν πολιόρκησαν την Κωνσταντινούπολη;;;
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!

ΥΓ:Αυτό (:jerking:) πού κολλάει;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

vuzolagnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω ξερω οτι ενα μεγαλο κομματι του αλβανικού πληθυσμου εχει αφομιωθεί πλήρως και τα παιδια των αλβανών που εχουν μεγαλώσει εδω δε τα ξεχωρίζεις απο ελληνες...οσο για την ανεργεια που εχουμε βρει αυτη την καραμελα θα σας πω το εξής ξερετε πολλούς ελληνες που πανε να μαζεψουν ελιές? η που να κανουν καθε ειδους οικοδομική εργασία? οταν είχαν πρωτοερθει ειδικά τους είχαμε πατήσει στο λαιμό με τα μεροκάματα που τους δίναμε 2000 δρχ αν θυμάμαι μέχρι που ξυπνησαν κι αυτοι και ανεβασαν το κασε τους... καλως η λακως ολοι θέλουν να κάνουν τα παιδια τους επιστήμονες αυτο ομως δημιουργεί ελλειψη σε θεσεις χειρωνακτικης εργασίας τίς οποιες αναπληρωσαν οι αλβανοι μη λεμε λοιπον οτι θελουμε...για να μη θυμηθω το ελληνικο φιλοτιμο ορισμενων που αφου οι αλβανοι εκαναν τις δουλειές και εφτανε η ωρα της πληρωμής τους εδιναν στην αστυνομια για απελαση μη τα βλεπουμε ολα οπως θελουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom