on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
εσυ τι λες ρε μαστορα; θα δω καποιον να καιει σημαια ειτε αλβανικη ειτε αυστριακη και θα επεμβω; στα αρχιδια μου
ποσο μ αρεσει οταν τα εθνίκια αποκαλύπτουν τη νοημοσύνη τους!!
εσυ τι λες ρε μαστορα; θα δω καποιον να καιει σημαια ειτε αλβανικη ειτε αυστριακη και θα επεμβω; στα αρχιδια μου
αντε βρε γατι πανε πιες κανα περιε και νιαουρισε αλλου σου χαριζουν καθημερινη ελευθερια και μιλας κιολας πορδησαν αποσπασμα απο το ημερολογιο μια εφηβης.
τρομερα μελο.
αμφιβαλλω για τον πατριωτισμο σου :o
να τα δωσουμε λουκουμι να τα γλυκανουμε μηπως; και να τα πουμε συγνωμη που ανεβασαν την εγκληματικοτητα; που ανεβασαν την ανεργια; που περπατας στον δρομο και ακους χιλιες δυο σκατογλωσσες; αν δεν τους αρεσει τον ΜΠΟΥΛΟΜολις το ειδα το βιντεο και ετσι μπορω να εκφερω γνωμη και εγω. Ντραπηκα για αλλη μια φορα που ειμαι Ελληνας. Να ακουγονται αυτα τα συνθηματα μεσα στο στρατοπεδο, δεν εχω προβλημα, το δεχομαι ως κομματι της ψυχολογικης τους προετοιμασιας, αλλα μεσα στην μεση του δρομου????? μεσα σε οικογενειες??? ισως καποια παιδακια να ειναι παιδια μεταναστων? πως λετε να αισθανθηκανε? Ντροπη....εχουμε χασει το μετρο σε αυτην την χωρα.
Ναι ρε τα μουνοπανα,τους ξεχασανε αυτους...Του χρονου τωρα.
Εννοω οποιος καψει το Ιερο μας συμβολο και ειναι Ελληνας να γαμηθει 2 φορες περισσοτερο απο τους ξενους.εσυ τι λες ρε μαστορα; θα δω καποιον να καιει σημαια ειτε αλβανικη ειτε αυστριακη και θα επεμβω; στα αρχιδια μου
Άντε ρε γαμήσου αναρχοανώμαλο πουστάκι...ποσο μ αρεσει οταν τα εθνίκια αποκαλύπτουν τη νοημοσύνη τους!!
τα μουναπανα ακομα θυμωμενος ειμαι μαζι τους!!Και οι Λατίνοι είχαν καταλάβει την Πόλη στα 1204...
Για να μην θυμηθώ το ότι οι Πέρσες έκαναν εκστρατεία εναντίον μας στα 500 πΧ
σαν αποσπασμα απο το ημερολογιο μια εφηβης.
τρομερα μελο.
Που μπορεί και να είναι. 40 άτομα είναι οι μόνιμοι και 4000 νικ στο Ιντερνετ δηλώνουν ΟΥΚάδες. Λέω να μην πιστέψω ότι όλα τα μέλη επίλεκτης ομάδας δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να συντηρούν 100 νικ ο καθένας.
ασε ρε Ντεμη τα αριστεροι του κωλου ιδεολογια της πουτσας ριμαζουν περιουσιες του κοσμακη και οταν τους μπαγλαρωνουν τοτε κλαμα κατι εφηβες σαν την καλογρια "μπαμπα ελα να με βγαλεις" που ακομα και οι ηρωες επαναστατες τους πχ 17Ν αποδειχθηκε οτι απο ενα σημειο και μετα ηταν μια εταιρια ληστειων με τρελα νουμερα στους λογαριασμους τους, αλλα ρε αριστεροι δεν πειραζει καλα κανουν και ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ οι μπατσοι και οι ΧΑΆντε ρε γαμήσου αναρχοανώμαλο πουστάκι...
Πουτανα λαικη θυμοσοφια...Μη μιλάς μου λες. Μη ζητάς. Είσαι Στρατιώτης. Αλλά κι εγώ ήμουν πολύ μακρυά για να μ' αφουγκραστείς. Στα σύνορα, στον ουρανό, στη θάλασσα. Μέσα στη φωτιά να παλεύω με τις μάνικες και τα Καναντέρ. Καμιά φορά από κει μακρυά άκουγα να με φωνάζεις "καραβανά" και "μπάτσο" και "ταβλαδόρο".
Να ζητησουμε τα αλογα του Ιπποδρομου απο τους Βενετους.Και οι Λατίνοι είχαν καταλάβει την Πόλη στα 1204...
Περασμενα ξεχασμενα-ο Αχμαντινετζαντ ειναι ο νεος ηρως του αντιιμπεριαλισμου α λα Γκρεκ.Για να μην θυμηθώ το ότι οι Πέρσες έκαναν εκστρατεία εναντίον μας στα 500 πΧ
Που σου βγαινουν τα ματακια απο τα ορνιθοσκαλισματα των εθνικαραδων στα φορα?να τα δωσουμε λουκουμι να τα γλυκανουμε μηπως; και να τα πουμε συγνωμη που ανεβασαν την εγκληματικοτητα; που ανεβασαν την ανεργια; που περπατας στον δρομο και ακους χιλιες δυο σκατογλωσσες; αν δεν τους αρεσει τον ΜΠΟΥΛΟ
τα μουναπανα ακομα θυμωμενος ειμαι μαζι τους!!
Καλώς τον λαδέμπορα.
Άσε μεγάλε, τα μάθαμε τα καλιμέντα σας.
Άντε να πουλήσετε κανένα ταξί, αφού πρώτα λαδώσετε :-* :-*
[move] [/move]Εγω λαδωνω........ Εσυ γιατι αγοραζεις?