rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΜΦΙΒΑΛΩ?
Την ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΠΙΑ λες έτσι...
Κάπου θα γαμιέται τώρα είναι η ώρα της
ΑΜΦΙΒΑΛΩ?
Λυσιμαχο Φουκα.
Ακου εκει να λενε Λυσιμαχο εναν μπαρμπα σε ενα χωριο του Αγρινιου...
Εγω δεν ειμαι Αγρινιωτης και διαβασα για ΚΑΛΥΒΙΑ Αγρινιου................πού λέγεται Λυσιμάχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παλληκαράκι άνοιξε λίγο τόν χάρτη, πλησίασε στό Αγρίνιο, βρές την Λυσιμάχεια, αναγνώρισε την μαλακία πού έγραψες και κατάπιε την γλώσσα σου σαν σύγχρονος καμικάζι.
Κάτι προσπάθησες να ψιθυρίσεις αλλά πρέπει νά φάς πολλα καρβέλια ακόμη.
Την ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΠΙΑ λες έτσι...
Κάπου θα γαμιέται τώρα είναι η ώρα της
εσύ πόσους μήνες μετράς για να ξαναγαμήσεις ;
ως γνωστόν μόνο στην τάι μπορείς να γαμήσεις εσύ... και αν...
10; 11;
ΑΜΦΙΒΑΛΩ?
Ξαναξεκινούν οι έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου στη Δυτική Ελλάδα, με απόφαση της Υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη.
Δημιουργείται ένας φορέας με στόχο τη μελέτη, την έρευνα και τον συντονισμό δράσεων για εξόρυξη πετρελαίου στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, καθώς εκτιμάται ότι ορισμένα κοιτάσματα μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά αξιοποιήσιμα και επικερδή.
Ο νέος φορέας θα αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες οι οποίοι έχουν ήδη εργαστεί σε αντίστοιχα projects στη Νορβηγία , τη Μέση Ανατολή και το Τέξας ενώ συνεργάζονται και με κορυφαίους ελληνικούς ομίλους. Στόχος είναι να υπάρξουν αξιόπιστες μελέτες στις περιοχές που υπάρχει πετρέλαιο ώστε να προχωρήσουν ταχύτατα τα τεύχη δημοπράτησης σε συνεργασία με ξένους οίκους και να καταστεί η έρευνα και αξιοποίηση των κοιτασμάτων.
Όπως έγραψε η εφημερίδα "Πατρίδα" του Πύργου ψηλά στη λίστα των περιοχών που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το Κατάκολο Ηλείας, το Καστελόριζο και ο θαλάσσιος χώρος νότια της Κρήτης.
ρε απίθανε αντιγραφέα κάθε φασιστοφυλλάδας!!!
πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είσαι;;;
πόσο θειάφι (θειώδη) ρε μαλάκα έχει το πετρέλαιο ;;;
30, 40, 50%
γι' αυτό σε έκραζα ανεγκέφαλε!
για τις "αναλύσεις" όπου δίνεις και ποσοστά !!! ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΛΑΚΑ!!!
ΒΛΑΚΑΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΡΙΣΤΗ
ΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΑΛΑΚΟΒΛΑΚΑ
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ.
ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΑΛΑΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΤΣΙΠΡΑΔΩΝ.
Κουνα την κεφάλα σου μπας και κουδουνίσει!!!!
άι σιχτίρ
Δεν θυμάμαι ποτέ τους Αλβανούς να μας ζητήσαν συγνώμη ...«Συγγνώμη» στην Αλβανία για τα ρατσιστικά συνθήματα
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 09:28
Τη λύπη της ελληνικής κυβέρνησης, για το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, εξέφρασε ο πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα στον αντιπρόεδρο της αλβανικής κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ιλίρ Μέτα.
Ο πρέσβης Νικόλαος Πάζιος ζήτησε συγγνώμη για τα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν οι «ράμπο» του Λιμενικού και επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να ερευνήσει το περιστατικό και να τιμωρήσει τους δράστες.
Είχαν προηγηθεί οι έντονες αντιδράσεις αλβανικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και προσωπικά του Υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος έκανε λόγο για «σκανδαλώδη και καταδικαστέα ενέργεια». Εκτίμησε ωστόσο ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αντιδράσει άμεσα και αποφασιστικά, τονίζοντας πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και λαών θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται.
Το Σάββατο εκπρόσωποι αρκετών αλβανικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων διαδήλωσαν μπροστά από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, διαμαρτυρόμενοι για τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
εσύ πόσους μήνες μετράς για να ξαναγαμήσεις ;
ως γνωστόν μόνο στην τάι μπορείς να γαμήσεις εσύ... και αν...
10; 11;
ρε απίθανε αντιγραφέα κάθε φασιστοφυλλάδας!!!
πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είσαι;;;
πόσο θειάφι (θειώδη) ρε μαλάκα έχει το πετρέλαιο ;;;
30, 40, 50%
γι' αυτό σε έκραζα ανεγκέφαλε!
για τις "αναλύσεις" όπου δίνεις και ποσοστά !!! ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΛΑΚΑ!!!
Κουνα την κεφάλα σου μπας και κουδουνίσει!!!!
άι σιχτίρ
Άλλο κακό μας βρήκε! Πάνω που ησυχάσαμε από τους Αρίους ανιχνευτές και αμφισβητίες της φυλετικής μας καθαρότητας, ξεσπάθωσαν οι ντόπιοι. Ανάθεμα στο Χρυσοχοΐδη, που το πραγματικό του όνομα είναι Κοεντζόγλου, προερχόμενο από το τουρκικό kuyumcu, που σημαίνει χρυσοχόος, κοσμηματοπώλης. Τι ύποπτους στόχους υποκρύπτει ο εξελληνισμός του ονόματός του και ποια σκοτεινή καταγωγή κρύβεται πίσω από το ποταπό τουρκικό όνομα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη;Δεν θυμάμαι ποτέ τους Αλβανούς να μας ζητήσαν συγνώμη ...
Γειά σου σε Χρυσοχοίδη, καταστροφέα της Ελλάδας ... εσύ ακόμα και εμένα είσαι ικανός να με κάνεις Χρυσαυγίτη!!!
...για να λεμε τα πραγματα με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣΔεν θυμάμαι ποτέ τους Αλβανούς να μας ζητήσαν συγνώμη ...
Γειά σου σεΧρυσοχοίδηΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ, καταστροφέα της Ελλάδας ... εσύ ακόμα και εμένα είσαι ικανός να με κάνεις Χρυσαυγίτη!!!
σε φανταζομαι να τα μαζευεις ευρω με το ευρω τα λεφτουδακια...να λες της μαμας σου μαμα θελω να μαζεψω λεφτακια για να παω και εγω να γαμησω στην ταυλανδη.γιατι εδω μονο τα αγορακια με παιζουν.τα κοριτσακια με βλεπουν τι μαλακας ειμαι και δεν μου δινουν σημασια..1 ευρω,2 ευρω,μαζευε ραφα μαζευε 10 μηνες εμειναν για να δεις χαρα στα σκελια.Έλα να κάνεις ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ..να δεις..
ΚΟΥΝΑ και λίγο τον κώλο σου να πέσουν τα ΦΛΟΚΙΑ..
Μπορεί να χάσεις και κάνα κιλό
εσυ στην ρωσσια σου μεμα.εμας τους ελληνες να μας αφησεις ησυχους....για να λεμε τα πραγματα με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
Άλλο κακό μας βρήκε! Πάνω που ησυχάσαμε από τους Αρίους ανιχνευτές και αμφισβητίες της φυλετικής μας καθαρότητας, ξεσπάθωσαν οι ντόπιοι. Ανάθεμα στο Χρυσοχοΐδη, που το πραγματικό του όνομα είναι Κοεντζόγλου, προερχόμενο από το τουρκικό kuyumcu, που σημαίνει χρυσοχόος, κοσμηματοπώλης. Τι ύποπτους στόχους υποκρύπτει ο εξελληνισμός του ονόματός του και ποια σκοτεινή καταγωγή κρύβεται πίσω από το ποταπό τουρκικό όνομα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη;
.
αχαχαχαχα.καπου ακουσα οτι μπορει να ειναι ο μπατμαν.Άλλο κακό μας βρήκε! Πάνω που ησυχάσαμε από τους Αρίους ανιχνευτές και αμφισβητίες της φυλετικής μας καθαρότητας, ξεσπάθωσαν οι ντόπιοι. Ανάθεμα στο Χρυσοχοΐδη, που το πραγματικό του όνομα είναι Κοεντζόγλου, προερχόμενο από το τουρκικό kuyumcu, που σημαίνει χρυσοχόος, κοσμηματοπώλης. Τι ύποπτους στόχους υποκρύπτει ο εξελληνισμός του ονόματός του και ποια σκοτεινή καταγωγή κρύβεται πίσω από το ποταπό τουρκικό όνομα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη;
.
εεεετσιεσυ στην ρωσσια σου μεμα.εμας τις ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ να μας αφησεις ησυχες.
σε φανταζομαι να τα μαζευεις ευρω με το ευρω τα λεφτουδακια...να λες της μαμας σου μαμα θελω να μαζεψω λεφτακια για να παω και εγω να γαμησω στην ταυλανδη.γιατι εδω μονο τα αγορακια με παιζουν.τα κοριτσακια με βλεπουν τι μαλακας ειμαι και δεν μου δινουν σημασια..1 ευρω,2 ευρω,μαζευε ραφα μαζευε 10 μηνες εμειναν για να δεις χαρα στα σκελια.